Radās iespēja, par labu naudiņu īpašumā iegūt D300. Pašlaik pamatā lietoju D90 (reti, bet gadās arī D5000), jautājums D300 lietotājiem: Vai D300 būs labāks par D90??? ja jā, tad kas ir labāks? Ja nē, tad kapēc???
es laikam savu d300 nemainiitu pret d90. itkaa jau taa video fiicha liekas saistosha, bet cik saprotu jaunaakajos nikons tas video ir daudz daudz sakaartotaaks. galvenie iemesli kapeec nemainiit: d300 ir labaaks (magneezija) korpuss, bliives pret mitrumu, putekljiem, kaa arii liekas daudz eertaaks rokaa. bilzhu kvalitaate gan liekas ka vareetu but stipri liidziga.
matrica D90 iekšā tomēr ir pa kripatu labāk augstos ISO un dinamiskajā diapozonā.... vari mainīt,ja gribi lielāku,smagāku un ērtāk vadāmu kameru (tb,sportam un reportāžām). Ar gripu virsū teju D3 gabarīti un svars. Ja mierīgai bildēšanai,tad droši atstāj esošo.
Black_Adder:Radās iespēja, par labu naudiņu īpašumā iegūt D300. Pašlaik pamatā lietoju D90 (reti, bet gadās arī D5000), jautājums D300 lietotājiem: Vai D300 būs labāks par D90??? ja jā, tad kas ir labāks? Ja nē, tad kapēc???
Iepriekš paldies!!!
Nu Tu jau pats atbildi, ka jādod prom 5000 un jāņem 300
cik tagat testeju d90 ...loti patik ka iso uz stukas izskatas. plus vel mini svars..nu ja neizkstas pec pro vairak ar kakla pakarinatu.... mans vecais d200 zaude loti.. d200 bija svars par d300 nesmu pats testejis,.. bet agrak dzirdeju ka alvils no d300 uz d200 pargaja jo d300 isti nesot vilcis tik labi! taka viela pardomama. vai jega tik mazu soli lekt. iesaku d7000, d700, d300s
Bez jau piesauktajiem 300 labumiem-1/8000 slēdža ātrums pret D90 -1/4000,6 k/sek pret 4.5 kadriem,iespēja bildēt TIFF .Te nu jāizsver vai jebkas no tā ir vajadzīgs.Putniem es viennozīmīgi apgreidotos uz 300-to. Video fotokamerā?Man kā zaķim stopsignāls!
Oliss:NO visa šitā izlasītā jautājums vai mainot kameras aizvien (it kā) labākas, jaunākas jūs sākat arī labākas bildes bildēt???
Viennozīmīgi ka apgreidošanās no E-510 uz E-3 man personīgi pamatīgi atviegloja pašu bildēšanas procesu,nebija vairs jābaidās ka mitrumā kamera sāks gļukot,vai nedoDies ievelsies ūdenī.Pamanāmi labāks AF,efektīvāks IS,pēc vairākām funkcijām vairs nav jālien menjuškā,līdz ar to vieglāk un galvenais ātrāk mainīt parametrus.Pagriežamais ekrāns slēpnī-Gulbī izmantojot speciālo skatāmuzliku lai bildētu skatoties no augšas, ir vienkārši neatsverams.It kā jau viss sīkumi tomēr kvalitatīvu bilžu % gala rezultātā ir lielāks,kas bildējot kādu ārkārtas retumu,kurš varbūt dod tev tikai vienu iespēju,ir svarīgi! Protams ar TopPro sērijas optiku būtu vēl labāk,vai ar kādu D3 + gaišu nikon fiksu... Tikai ko nevar celt ,to nevar nest!
anonims_:cik tagat testeju d90 ...loti patik ka iso uz stukas izskatas. plus vel mini svars..nu ja neizkstas pec pro vairak ar kakla pakarinatu.... mans vecais d200 zaude loti.. d200 bija svars par d300 nesmu pats testejis,.. bet agrak dzirdeju ka alvils no d300 uz d200 pargaja jo d300 isti nesot vilcis tik labi! taka viela pardomama. vai jega tik mazu soli lekt. iesaku d7000, d700, d300s
beidz.... tas ko Alvils ir teicis savos review par hardware var mieriigi likt vienaa plauktaa ar beernu vaavuljoshanu, kad tie vel maacaas runaat. Katru reizi vinjsh saka ko citu un pats biezji vien nonaak pretrunaas ar sevis teikto. es to par d300 un d200 salidizinaajumu.
bet vispaar es piekriitu, nav ko te kjeepaaties ar cropiem. Ja taisiit updeitu, tad nopietnu. t.b. uz d700 vismaz