Esmu nolēmis upgradeoties ar canon objektīvu 24-105 f4 L IS. Apskatījos internetveikalos gan USA gan LV un kas izbrīna ka cena ir ļoti līdzīga. Painteresējos pie viena no LV vairumtirgotājiem un izrādās, ka viņu cena ir par 130Ls lielāka nekā piemēram internetveikalā discovery.lv. Attiecīgi jautājums no kurienes viņi šo tehniku velk iekšā un cik droši to ir pirkt? Vai būs garantija?
hvz.... man ar tāds bija, reiz bija.... vairumtirgotāji uz canon LV ir, acme, ja aiz pautiem paņem ib serviss, elkor, visi neta veikali velk iekšā pelēko puspelēko preci... vēl ir usa, germani recikled....tb, korpus new, kiškas vecās...velk neta veikali no krievzemes, usa.... pvn aiziet valstij gar degunu, un tirgonis smagi riskē uzrauties muitā uz nodokļiem,,,,klientam it kā viss ok, var neta bodi pavilkt uz p....ja gadījumā kas,,,, nnnn neta bodes mainījušas ne www nosaukumu, bet reālo sia, tā kā nevar norēķināties ar tipa garantijas servisu.....neuzskaitīšu tās, bet....ja optiķis maksā pāri pus T Ls, vai nav labāk pārmaksāt, notestēt, nevis melnu kaķi maisā pirkt no firmas, kura pēc nnn laika vairs nebūs>
Man arī radusies interese par šo stiklu. Varbūt pie reizes kāds var padalīties iespaidos par viņa iespējām. Nepatīk staipīt līdzi vairākus stiklus, vai derēs kā daudzmaz universāls ikdienai? 18-200 nepatika,par tumšu garajā galā, asums arī- par tik, par cik.
Heinrihs:Esmu nolēmis upgradeoties ar canon objektīvu 24-105 f4 L IS. Apskatījos internetveikalos gan USA gan LV un kas izbrīna ka cena ir ļoti līdzīga. Painteresējos pie viena no LV vairumtirgotājiem un izrādās, ka viņu cena ir par 130Ls lielāka nekā piemēram internetveikalā discovery.lv. Attiecīgi jautājums no kurienes viņi šo tehniku velk iekšā un cik droši to ir pirkt? Vai būs garantija?
Šie stiklus pārdod ar elkor garantiju (principā elkor dīleri ar atlaižu sistēmu ar uzmanīšanos no kimko - elkor internetveikals) un ja ir stikls un čeks, tad berzēties viņi var savā starpā, cik izdevīgi tas bija, jo Tev kā patērētājam ir 2 gadi garantija ... Ja juridiska persona, tad lv nav likuma par garantiju nekāda - garantijas nav un pērc kaķi maisā, bet atraksti PVN ...
p.s. Pieļauju tekstu pārsvarā gadījumos, ka prece nav pieejama - nedaudz pakļūdījās viens un pārējie sekoja ... Dempinga sacensības ar iespēju piedāvāt alternatīvu nedaudz dārgāk ... Kādu - atkarīgs no iepirkuma ... Labrīt - mazajā Latvijā vairāk internetbožu kā UK - uzmini kapēc?
aibeks:Man arī radusies interese par šo stiklu. Varbūt pie reizes kāds var padalīties iespaidos par viņa iespējām. Nepatīk staipīt līdzi vairākus stiklus, vai derēs kā daudzmaz universāls ikdienai? 18-200 nepatika,par tumšu garajā galā, asums arī- par tik, par cik.
kopsh pameegjinaaju, tad varu apgalvot, ka 30mm fix uz cropa ir gana universaals
par pašu stiklu,,,, uz FF, nū, bija gļuki, malās vērojams asuma zudums, bočka... uz crop...ok, bet...kā saka ņe riba ņe mjaso... ne platais gals, ne īsti tele...ja izmanto exkursijām, tad daudz maz , ja nevajag arhitektūru, peizāžas) stabilizators strādā perfekti, pus sekundi tur perfekti, asums ok, nu f4, it kā pa maz, bet tā kā jaunie digi normāli tur 400 iso,un uz augšu, ta tīri labs stikls... reāli tāds pus L optiķis, nu patīkami, ka i šaurā, i platā galā viens fragmas atvērums... reāli arī jātestē, uz dulo nevar ņemt... daudziem exemplāriem ir gļuki, tb, platajā galā, un šaurajā ir asuma nobīdes... skaties seriālo nr, ja pērc lietotu, nepateikšu kurā lapā, bet bija canon atsaukums uz vienu sērijas rindu... no sirds iesaku, neņemt nekādas sigmas, migmas un citus ķipa alternatīvos, ja sigma brūk, tad tā ir izmetama, canonam visas sasttāvdaļas piejamas... tas nav viedoklis, tipa gogle teica, BET nn 100 stiklu testēšana.... ok, v semja, ņe bez urodu, gadās unikāli labi alternatīvie stikli, vismaz uz kanona ir vairāki tokina sprausti, rezultāts ideāls, tikai... nu tie visi ne kanoni, ir baisie bremzes uz AF...