forum.gif
kas te fotoblogā notiek?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / kas te fotoblogā notiek?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.11.10 14:49
 citēt
Oliss:
Jolan:
kas tev būtu pierādījums?

orģinālā bilde ir pirmavots, neapstrādāts, varbūt šķībs utt tā kas radās nospiežot fotoaparāta slēdzi

Oliss'am laikam sagribējās izsdrukāt, bet prasīt neērti, jo būtu tā kā pieklājīgi samaksāt...
Smalks gājiens.

PS. Pierādi pretējo...
Publicēts: 12.11.10 14:55
 citēt
versatile:
Oliss: orģinālā bilde ir pirmavots, neapstrādāts, varbūt šķībs utt tā kas radās nospiežot fotoaparāta slēdzi

Oliss'am laikam sagribējās izsdrukāt, bet prasīt neērti, jo būtu tā kā pieklājīgi samaksāt...
Smalks gājiens.

PS. Pierādi pretējo...

būtu paprasījis tāpat iedotu-nav žēl:face-wink:
Publicēts: 12.11.10 15:14 labots
 citēt
Ko jūs stressojat , cilvēki skatās jūsu bildukus , priecājieties. 99% mēsli nevienam nav vajadzīgi tos ja pat ja autors gribētu neviens nespertu. Mums jau labu laiku ir cita daudz ienesīgāka taktika mēs GAIDĀM kad kāds nospēr un reāli izmanto kautkam SKAĻAM un tad ievadām sarinas par $$$$ , ja nesaprot uzreiz tad partneriem ir gana speciālizēti juristi šai jomā beigās ir ĻOTI ienesīgi. Diezgan bieži mēdz pa karsto linkot no WEBa , piemēram visādi Rīgas / Turisma un pašvaldību portaliņi pasākuši tā darīt , par cik WEBa mums parādās vsādi "Karstie linki" tad vienkarši uzmetam kārtīgu reklāmas Logo un tas strādā ļoti labi , vai nu bildi uzreiz izņem vai arī cilvēki sāk intresēties par biznessu , piemēram Vacieši diezgan regulāri stasta ka REDZĒJUŠI bildi kādā ne bezgalīgajiem slāvu taisītajeim Rīgas WEBiem kur 90% bilžu ir "Salinkotas" uz kuras ir mūsu reklāmiņa un VAI NEVAR dabūt nopirkt ko līdzīgu ?:):) Tās bildes kuras NEGRIB nvienam publiski rādīt NAV JĀLIEK publiski pieejamos WEBos , ar vecmeistariem un izteikti ejoši komerciāliem darbiem mēs tā arī daram , tie publiski nav pieejami.
Publicēts: 12.11.10 15:20
 citēt
nu, tas ka sper jau kruta!
Bet nav kruta ka šitā apvaino bez pierādījumiem, un vēl liek PIERĀDĪT nevainīgumu...

jalopnik.com savulaik Šada safočēto 7. bumeri nozaga, nogrieza bloga loguci un salika jalopņik watermarkus... vot tas ir pimpīgi...
Publicēts: 12.11.10 15:25 labots
 citēt
versatile:nu, tas ka sper jau kruta!
Bet nav kruta ka šitā apvaino bez pierādījumiem, un vēl liek PIERĀDĪT nevainīgumu...

jalopnik.com savulaik Šada safočēto 7. bumeri nozaga, nogrieza bloga loguci un salika jalopņik watermarkus... vot tas ir pimpīgi...

Vēlreiz atkārtoju KO POTENICIĀLI SPER , to vai nu vispār neizrada "Atklāti" vai noklāt ar ūdenzsīmēm biezā sļanī , reku meitene piemēram www.evafloxsi.com viņai SPĒRĀJI galvenais bizness , jo viņas darbus sūta burtiski kā spamu viem uz pastiem un diezgan ieverojams skaits IZLASĪJIS kas tas ir PĒRK reālus darbus lielā formātā pa pieklājīgu piķi:):) Piemēram manu Bloga kontu ar kādi "Gudrie" slinkojuši pa karsto caur ko regulāri saņemu piedāvājumus no "Pabildēties" gribētājām ::face-grin::face-grin::face-wink:
Publicēts: 12.11.10 16:03 labots
 citēt
IlzeS:Lidmašīnas biļete uz Āfriku, pierādījums :face-grin:

tas nav pietiekams pierādījums. var takš nobraukt uz Āfriku, palakt Martini Hilton viesnīcā un braukt atpakaļā. :face-grin: a var biļeti nodot makulatūrā! :grimace:
man, ne fotogrāfu, kaut kādā plānprātiņu portālā uz-3,14-sās pie Kulakova bildes, ka "ei nu, pats bildēji, nevar būt". :grimace: nu, tas domu gājiens man patīk - visādu slavenu cilvēku bildes takš pilna pasaule un kāds takš tās uzņem - neba no kosmosa iesūta.:amazing:
Publicēts: 12.11.10 16:33
 citēt
...aizsūtiju,tagad jāgaida eksperīzes viedoklis:face-wink:
Publicēts: 12.11.10 16:37
 citēt
A kur ta pats tēmas ierosinātājs pazudis?!
Publicēts: 12.11.10 16:37
 citēt
IMO tik foto (RAW protams), kur redzams kaa 'Jolan' fotograafee uznjemto bildi ir njemams kaa pieraadiijums. Protams, lai redzama seja un klaat pie shii foto jaapievieno pases kopija un tas viss kopaa jaaiedod rokaas ekspertiizei...
Publicēts: 12.11.10 16:38
 citēt
a ja nu kads bilde JPEGaa? tiri vietas ekonomijai, jo zina, ka prot merit gaismu un taa...
Publicēts: 12.11.10 17:28
 citēt
j
kLOWN:IMO tik foto (RAW protams), kur redzams kaa 'Jolan' fotograafee uznjemto bildi ir njemams kaa pieraadiijums. Protams, lai redzama seja un klaat pie shii foto jaapievieno pases kopija un tas viss kopaa jaaiedod rokaas ekspertiizei...

aha, un rokās avīze Diena :)))
Publicēts: 12.11.10 17:58 labots
 citēt
versatile:a ja nu kads bilde JPEGaa? tiri vietas ekonomijai, jo zina, ka prot merit gaismu un taa...
Tad tās bildes vairs nav viņa :bad_smile:
Publicēts: 12.11.10 19:49 labots
 citēt
Ha, ha, Oliss ar savu lielo brēku, ka sperts, tā viņam derēja, pie manas sniega bildes ar brauca augumā, aizsūtīju pasēdēt :D.
Laikam jau grauž šim kautkas.Tā ir, ka skaļi grib krutoties, bet PM pirmstam gan neiedomājas uzrakstīt, jo tad taču nav interesanti, publika tak neseko varoņa notikumiem līdz.
Publicēts: 12.11.10 20:13 labots
 citēt
+ Bebīte. Luni, patīk Tavs biznesa domājums. Kā amatieris uzlieku EXIF-ā savu vārdu(Nikonam - kameras iestatījumos). Sakiet nu, speči digifīčos! Vai to var (diditāli) dēst? :face-wink:
Publicēts: 12.11.10 20:32
 citēt
Oliss izrādijās normāls pasažieris-tēmu izrunājām un slēdzām,bet abcde ir miskatnieks kurš sacēla brēku un klusi nolīda stūrī.
Publicēts: 12.11.10 20:36
 citēt
Tieši gribēju uztaujāt, kāds tad bija Oliss verdikts, redzot raw formātā bildi! :bad_smile:
Publicēts: 12.11.10 20:38
 citēt
Voldemorts:+ Bebīte. Luni, patīk Tavs biznesa domājums. Kā amatieris uzlieku EXIF-ā savu vārdu(Nikonam - kameras iestatījumos). Sakiet nu, speči digifīčos! Vai to var (diditāli) dēst? :face-wink:

var. diezgan elementāri. Grūtāk ir, piemēram, ja bildē iekodē vēl vienu bildi - tad atrast pareizos bitus kļūst grūtāk, bet ar speciāl;u programmu var apskatīt. Vismaz agrāk ko tādu manīju...
Publicēts: 12.11.10 20:40
 citēt
versatile:Grūtāk ir, piemēram, ja bildē iekodē vēl vienu bildi - tad atrast pareizos bitus kļūst grūtāk, bet ar speciāl;u programmu var apskatīt. Vismaz agrāk ko tādu manīju...
Vot šitais ir interesanti! :)
Publicēts: 12.11.10 20:43
 citēt
NIN:Jā, labi izgāzušies :)

Jolan jau nu noteikti būs tas autors, kas zags bildi un publicēs te ....

tieši tā bija pirmā doma man, kas izsauca pamatīgu skepsi :amazing:
Publicēts: 12.11.10 20:45 labots
 citēt
www.bestinternetsecurity.net...

vienīgais mīnuss gan, ka pārkompresējot, infa pazūd... Bet ir vēl citas metodes.
Publicēts: 12.11.10 20:58
 citēt
saki, karotītes atradās, bet rūgtums palika? :D
Publicēts: 12.11.10 22:18
 citēt
ja viens bildes īpašnieks var uzrādīt orģinālu un otrs ne,tad tam jābūt pietiekošam argumentam.Vēl jau pastāv kaut kādas lietu nezūdamības teorijas,vai tad nu nekādi nevar šobrīd atrast,kurš ir pirmavots.
Bet vispār es vairāk skatos bildes saturu,nevis,kurš to uzņēmis,nozadzis utml.
Publicēts: 12.11.10 23:14
 citēt
kā jau meilā Jolanam teicu, ka es atvainojos par pārpratumu un nepatiesu apvainošanu.
Publicēts: 13.11.10 07:29
 citēt
ekoists:ja viens bildes īpašnieks var uzrādīt orģinālu un otrs ne,tad tam jābūt pietiekošam argumentam.Vēl jau pastāv kaut kādas lietu nezūdamības teorijas,vai tad nu nekādi nevar šobrīd atrast,kurš ir pirmavots.
Bet vispār es vairāk skatos bildes saturu,nevis,kurš to uzņēmis,nozadzis utml.
Tjipa, ja esi nospēris mēslu tad pats uzmeistarot neko arī nevarēsi.
Publicēts: 13.11.10 07:30
 citēt
Par ko ir cepiens? Nobildēti zīloņi iet pāri ceļam. Tiešām momentfoto un ne izdevies.
Publicēts: 13.11.10 08:20
 citēt
Tucha:Par ko ir cepiens? Nobildēti zīloņi iet pāri ceļam. Tiešām momentfoto un ne izdevies.

gribētos dzirdēt no meistara kas nav izdevies lai turpmāk nepieļautu tādas kļūdas(....izņemot muļķības par snuķa stāvokli)
Publicēts: 13.11.10 08:30
 citēt
Ir kam var ko paskaidrot, bet šis nav tas gadījums, jāsāk ar paškritiku....Līdzīgi, kā janbo, tam var teikt ko gribi, saki nekakā biksēs, bet šis tik kakā un saka ka tas ir forši.
Publicēts: 13.11.10 08:47
 citēt
Tucha:Ir kam var ko paskaidrot, bet šis nav tas gadījums, jāsāk ar paškritiku....Līdzīgi, kā janbo, tam var teikt ko gribi, saki nekakā biksēs, bet šis tik kakā un saka ka tas ir forši.

Izskatās tomēr, ka tikai muti virināt izdodas, bet neko pateikt patiesībā nevari... :(
Publicēts: 13.11.10 09:29
 citēt
man gan vairāk liekas, ka cepiens bija par to, ka ir kāds zispriedumains un skaudīgs bildētājs, kurš netic vai negfrib ticēt, ka kāds var aizbraukt tālāk par Varakļāniem, lai nobildētu zīlonīti... un vēl jo vairāk nevar tak būt, ka tā pati persona savu attēlu būs nopublicējusi citur kā tikai fotoblogā...:D

respect Jolanam par darbu!!!
Publicēts: 13.11.10 09:30
 citēt
RobertsJ:
Tucha:Ir kam var ko paskaidrot, bet šis nav tas gadījums, jāsāk ar paškritiku....Līdzīgi, kā janbo, tam var teikt ko gribi, saki nekakā biksēs, bet šis tik kakā un saka ka tas ir forši.

Izskatās tomēr, ka tikai muti virināt izdodas, bet neko pateikt patiesībā nevari... :(
Nav nepieciešams virināt muti trakojoša tipiņa priekšā....
Publicēts: 13.11.10 10:06
 citēt
Tucha:
RobertsJ:
Nav nepieciešams virināt muti trakojoša tipiņa priekšā....

Man gan līdz šim Jolan pēc īpaši "trakojoša tipiņa" nav izskatījies...
Publicēts: 13.11.10 10:10
 citēt
AA-EVO:man gan vairāk liekas, ka cepiens bija par to, ka ir kāds zispriedumains un skaudīgs bildētājs, kurš netic vai negfrib ticēt, ka kāds var aizbraukt tālāk par Varakļāniem, lai nobildētu zīlonīti... un vēl jo vairāk nevar tak būt, ka tā pati persona savu attēlu būs nopublicējusi citur kā tikai fotoblogā...:D

Varaklaanos toch nenobildeesi ziloni....
Publicēts: 13.11.10 10:46
 citēt
Dambis:
AA-EVO:man gan vairāk liekas, ka cepiens bija par to, ka ir kāds zispriedumains un skaudīgs bildētājs, kurš netic vai negfrib ticēt, ka kāds var aizbraukt tālāk par Varakļāniem, lai nobildētu zīlonīti... un vēl jo vairāk nevar tak būt, ka tā pati persona savu attēlu būs nopublicējusi citur kā tikai fotoblogā...:D

Varaklaanos toch nenobildeesi ziloni....
Rīgā arī kadu laiku nobildēt nevarēs:face-crying:
Publicēts: 13.11.10 10:47
 citēt
RobertsJ:
Tucha:av nepieciešams virināt muti trakojoša tipiņa priekšā....

kas Tu šim kāds Tēvs, ka meties aizstāvēt, skaties, ka karstumā pats nenoraujies:face-kiss:
Publicēts: 13.11.10 10:59
 citēt
Tucha:
RobertsJ:
kas Tu šim kāds Tēvs, ka meties aizstāvēt, skaties, ka karstumā pats nenoraujies:face-kiss:

paskatījos tavu galeriju un sapratu,ka tavs viedoklis par bildēm mani neinteresē.Sorry
Publicēts: 13.11.10 11:07
 citēt
Tucha:
RobertsJ:

Izskatās, ka vari muldēt dajebko "vokrug do okolo", bet tikai ne pa tēmu vai atbildēt uz konkrētiem jautājumiem, aļa buldozers ;)
Publicēts: 13.11.10 12:15
 citēt
RobertsJ:
Tucha:kas Tu šim kāds Tēvs, ka meties aizstāvēt, skaties, ka karstumā pats nenoraujies:face-kiss:

Izskatās, ka vari muldēt dajebko "vokrug do okolo", bet tikai ne pa tēmu vai atbildēt uz konkrētiem jautājumiem, aļa buldozers ;)
Par kādu jautājumu parunāsim?
Publicēts: 13.11.10 12:17
 citēt
Jolan:
Tucha:kas Tu šim kāds Tēvs, ka meties aizstāvēt, skaties, ka karstumā pats nenoraujies:face-kiss:

paskatījos tavu galeriju un sapratu,ka tavs viedoklis par bildēm mani neinteresē.Sorry
Par ko ta tā satraucies, vēlējies tak pats viedokli izlasīt, tagad sadusmojies. Tā tik turpini, es arī.:face-kiss:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):