Tā kā piedalos(vēlos piedalīties) šādā pasācienā pirmo reizi vēlējos noskaidrot pie kā tur jāiet apsveicināties(nepazīstu tak te nevienu personiski :face-glasses tajos piecos vai kā tas viss notiksies uz vietas... un vai tur būs kāda liste pēc kuras skatīs tos kas tiek augšā jebšu kā
Pterodaktils:Nekad takš neviens nav dzīts prom, lai arī atvelkās nepieteicies?
Nekas nav mainījies- neviens prom netiks dzīts
Gabiz:Auto novietošana tā pat kā iepriekš?
Jap, tas pats vien- pie ZM, otrā stāva platforma
B-Uniq:Tā kā piedalos(vēlos piedalīties) šādā pasācienā pirmo reizi vēlējos noskaidrot pie kā tur jāiet apsveicināties(nepazīstu tak te nevienu personiski :face-glasses tajos piecos vai kā tas viss notiksies uz vietas... un vai tur būs kāda liste pēc kuras skatīs tos kas tiek augšā jebšu kā
Piesakies pie manis- atķeksēšu listē, pārbaudīšu personas kodu, pirkstu nospiedumus, DNS, asins grupu- ja atbildīsi- tiksi iekšā /jox/
B-Uniq:Paldiesis! Žēl tik ka laiks nepalutināja, bet tas jau nekas
Tu tak uz pasākumu nemaz nebiji, tikai uz jumta pavazāties... Pasākums nozīmē - tusiņu pirms un pēc jumta apskates, Agero studijā, kur notika pulcēšanās.
ja izdosies. Maz ticams. Biju atstājis šopu pa nakti automātā, izmeta erroru, ka kaut kas nesanākot. Šovakar mēģināšu sākumā pa mazākiem gabaliņiem...
Jē!)
Tāds būtu arī mans sapnis. Bet konkrētā Jumta gadījumā būs jāgaida un jāsarunā skaidrāks laiks lai iegūtu labu izejmateriālu. Jo, par piemēru, man joprojām stāv nepabeigta Parīzes panorāma, sabildēta no Triumfa arkas. No vakarvakara man sanāks tik 4 stitchingi pa 3 kadriem katrā.
Paldies, pasakums bij foršs, laikapstākļi tik tādi neforši, gumijas zābakus vajadzēja paķert un bij piemirsusies lupatiņa objektīvam . Ja kadam izdevās manas mazās modeles foto, sazinas ar mani, paldies .
Vispilgtākā diskusija kas palika atmiņā bij par--- kategoriski, lūdzu neliet netīros ūdeņus dušā
Tā tur nebija gan! Texts bija sastādīts šādi: "Kategoriski lūdzu! Neliet netīros ūdeņus dušā!" Šādi brīdinājumi parādījušies pēc Gudŗa kompānijas viesošanās, kad ar kafijas biezumiem šie bija aizdambējuši dušas trubas. Tā kā laba mācība studiju īpašniekiem: sagatavot šādai kompānijai attiecīgus uzrakstus: "Biezumus neliet šeit!" "Šeit nečurāt!" "Šeit nepīpēt!" "Šeit nespļaut" Utt., utml.
Eksperimentālā kārtā ir pārbaudīts, "ZL" fotosesijas nav bijušas Starp citu, joprojām neredzu nevienu reportāžu no pasākuma. Varētu padomāt, ka tur neviens nav bijis, tikai runā te gudri Pordon, Oliss ir ielicis reportāžu no paša jumta. BET (c). Kur ir bildes no studijas?
smartins:Eksperimentālā kārtā ir pārbaudīts, "ZL" fotosesijas nav bijušas Starp citu, joprojām neredzu nevienu reportāžu no pasākuma. Varētu padomāt, ka tur neviens nav bijis, tikai runā te gudri Pordon, Oliss ir ielicis reportāžu no paša jumta. BET (c). Kur ir bildes no studijas?
Studijā jau nekas tur īpaši nenotikās, man ir atmaska, es aizdevu stiklus, bet kur ir reportāža no tiek kuriem iedevu pamēģināt . P.S. Eksperimentu Mārtiņa studijā veici ?
Kāds jau arī bildēja pasākumu (es ne). Uljenam manīju ideālus portretiņus, varbūt kādu atrādīs. Un savu ģīmi Schnircka ekrāniņā manīju sarkanu kā vellu tajā luktura gaismā. Starp citu, no čurāšanas pirtī (dušā) rokas nokalst- tāds ir ticējums!
Eltons:Starp citu, no čurāšanas pirtī (dušā) rokas nokalst- tāds ir ticējums!
Nav jau dušā ar rokām jātur, lai nokalstu. Toties ir dzirdēts ticējums, ka pret mēnesi nedrīktot čurāt, tad gan kaut kas var nokalst. Īpaši bīstams esot pilnmēness laiks.