Ogres Fotoklubs aicina uz semināru: Foto klubs Ogre, godinot sava bijušā vadītāja Egona Spura piemiņu, katru gadu rīko semināru ,,Egona Spura ceļš”. Šī gada semināra galvenā tēma ir ,,Egons Spuris un Aleksandrs Sļusarevs”, lai atcerētos šo divu lielisko fotogrāfu draudzību. Cienījamie kolēģi! Būsim pagodināti, ja ar savu klātbūtni kuplināsiet šo semināru 2010. gada 27. novembrī Ogrē, Mūzikas skolas telpās Brīvības ielā 50.
Semināra ,,E.Spura ceļš” programma 27.11.2010. 10:00-10:10 Ievads – V.Mihalovskis 10:10-10:40 "Egona Spura radošā darbība Latvijas mākslas fotogrāfijas kontekstā" – lektore L.Lindenbauma 10:45-11:15 ,,Egona Spura un Aleksandra Sļusareva ceļš” – lektori Inta Ruka, Andrejs Grants 11:20-12:00 ,,Egons Spuris un Aleksandrs Sļusarevs, viņu vieta fotogrāfijas vēsturē” – lektore Pamela Brovne, Grieķija
12:00-12:15 STARPBRĪDIS Foto maratons 12:15-12:40 1. Valts Kleins ,,Patiesība un meli”. Latvija, Rīga 12:45-13:10 2. Māra Brašmane ,,Augi un cilvēki”. Latvija, Rīga 13:15-13:40 3. Ieva Epnere. Latvija, Rīga 13:45-14:10 4. Evija Gruzna. Latvija, Rīga
16:30-16:55 9. Gunārs Binde. Latvija, Rīga 17:00-17:25 10. Uldis Balga. Latvija, Talsi 17:30-17:55 11. Anda Bankovska ,,Sirds nepietiekamība”. Latvija, Rīga 18:00-18:25 12. Larss Tunbjorks. Zviedrija
19:00-22:00 NOSLĒGUMS Fotogrāfu tikšanās 1. Pateicība lektoriem un foto maratona dalībniekiem: – Ogres novada domes priekšsēdētājs Edvīns Bartkēvičs, – Ogres novada kultūras daļas vadītāja Anita Ausjuka. 2. Foto kluba Ogre radošākā gada fotogrāfa balvas pasniegšana – Inta Ruka
Luni,tu ko neesi manījis ap cikiem rudenī saule riet?Tu gribi mani piecos pēcpusdienā mest ārā?Nē nu ja nopietni,tad baigi spēcīgā programma.Gandrīz vai gribētos...cik tad tur līdz Ogrei?Točno nezinu,bet katram gadījumam kā tur ir -vai visus pieņem?Arī lauku amatierus?Kur jāpiesakās,cik jāpiķo?Spuris man vienmēr kumīrs bijis.Un tie pārējie ar nav no švakā gala...
viecha:Oi,sorry!Es neievēroju,ka runa ir par svētdienas saulrietu...bļin atkal izgāšanās!
Nu a es pa ko Kā sāksim pēc "Finiša svilpes" tā uz svētdienas saulrietu akurāt varēs sākt kopties prom Gan jau priekšniecība kādas atrakcijas būs ieplānojusi kāds finišs SESDIENAS vakarā VAI PRĀTS Man gan ar tikšanu čābīgi , bet baigi mēģināšu izkartoties lai TIKTU.
viecha:Luni,tu ko neesi manījis ap cikiem rudenī saule riet?Tu gribi mani piecos pēcpusdienā mest ārā?Nē nu ja nopietni,tad baigi spēcīgā programma.Gandrīz vai gribētos...cik tad tur līdz Ogrei?Točno nezinu,bet katram gadījumam kā tur ir -vai visus pieņem?Arī lauku amatierus?Kur jāpiesakās,cik jāpiķo?Spuris man vienmēr kumīrs bijis.Un tie pārējie ar nav no švakā gala...
Iepriekš pieteikties vēlams, bet nav obligāti, uz epastu kasparsf@gmail.com . Jāpiķo nav nekas, lai cik tas dīvaini arī nebūtu, pasākums ir pilnīgi bez maksas. Tiem kuri tomēr vēlēsies mūs, Ogres fotoklubu, atbalstīt finasiāli būs iespēja, par simbolisku samaksu iegādāties pastkartes, un īpaši pasākumam izgatavotu suvenīru, fotokubu, no [url=www.fotokubs.lv.]www.fotokubs.lv.[/url]
Semināra ,,E.Spura ceļš” programma 27.11.2010. 10:00-10:10 Ievads – V.Mihalovskis 10:10-10:40 "Egona Spura radošā darbība Latvijas mākslas fotogrāfijas kontekstā" – lektore L.Lindenbauma 10:45-11:15 ,,Egona Spura un Aleksandra Sļusareva ceļš” – lektori Inta Ruka, Andrejs Grants 11:20-12:00 ,,Egons Spuris un Aleksandrs Sļusarevs, viņu vieta fotogrāfijas vēsturē” – lektore Pamela Brovne, Grieķija
12:00-12:15 STARPBRĪDIS Foto maratons 12:15-12:40 1. Rīga Anda Bankovska ,,Sirds nepietiekamība”. Latvija, Rīga 12:45-13:10 2. Māra Brašmane ,,Augi un cilvēki”. Latvija, Rīga 13:15-13:40 3. Ieva Epnere. Latvija, Rīga 13:45-14:10 4. Evija Gruzna. Latvija, Rīga
19:00-22:00 NOSLĒGUMS Fotogrāfu tikšanās 1. Pateicība lektoriem un foto maratona dalībniekiem: – Ogres novada domes priekšsēdētājs Edvīns Bartkēvičs, – Ogres novada kultūras daļas vadītāja Anita Ausjuka. 2. Foto kluba Ogre radošākā gada fotogrāfa balvas pasniegšana – Inta Ruka
Anita_:khmmm...vai starpbrīžos tēju un bulciņas ari dos vai pašai maizītes jāsasmērē līdzi?
jā, kafijas pauzes arī būs, un atkal bez maksas. Vispār sākumā bija paredzēts ka būs kafejnīca bet viņi pateica ka sesdienās nestrādā un viss, tā kā nekas cits neatliek kā cienāt jūs pa brīvu.
Anita_:khmmm...vai starpbrīžos tēju un bulciņas ari dos vai pašai maizītes jāsasmērē līdzi?
jā, kafijas pauzes arī būs, un atkal bez maksas. Vispār sākumā bija paredzēts ka būs kafejnīca bet viņi pateica ka sesdienās nestrādā un viss, tā kā nekas cits neatliek kā cienāt jūs pa brīvu.
Tak varēja kafūzis sestdienā pastrādāt. Kad viņi vēl redzēs šitādu pieplūdumu - 300 purni.
kasparsf:
Tak varēja kafūzis sestdienā pastrādāt. Kad viņi vēl redzēs šitādu pieplūdumu - 300 purni.
ka visi 300 tevi neatspārda par to, ka atvēri kafūzi, nolaupot haļavu
Pirmkārt, tik liels optimists es neesmu, 300 nebūs. Otrkārt, ja 300 būs tad laikam spārdīs mani, jo gatavojušies mēs esam uz 100. Treškārt, tā kafeinīca, kura tur vietējā patiešām pārsteidza, ja man būtu kafejnīca un kādā vietā, visu dienu tusētos ap 100 cilvēku es noteikti strādātu, bet šie iespītējas un nekā.
"zēl,ka nevarēju līdz vakaram palikt,labākās sarunas jau vienmēr brīvā gaisotnē notiek. Luni,dalībnieku skaits jau mērāms no izdzertā daudzuma,vai nu dubultojas,vai nevienu neatceras.
ekoists:"zēl,ka nevarēju līdz vakaram palikt,labākās sarunas jau vienmēr brīvā gaisotnē notiek. Luni,dalībnieku skaits jau mērāms no izdzertā daudzuma,vai nu dubultojas,vai nevienu neatceras.
Man jau pietika ka jūs visus satiku atkal klātienē un jā vokars pēc Tullamore Dew + Captain Morgan + Cola maisijuma bija tīri rožains PATS galvenais prieks protams bija par Šmulderu + Tugaļevu kuri pilnībā gan Žurijas gan Publikas balsojumā izkonkurēja jaunos Konjunkturščikus un samīto hamburgeru fanus
Man jau pietika ka jūs visus satiku atkal klātienē un jā vokars pēc Tullamore Dew + Captain Morgan + Cola maisijuma bija tīri rožains PATS galvenais prieks protams bija par Šmulderu + Tugaļevu kuri pilnībā gan Žurijas gan Publikas balsojumā izkonkurēja jaunos Konjunkturščikus un samīto hamburgeru fanus Luni,kā patika manis noorganizētais muzikālais veltījums Dāmām? Man mācīja - vizuālais un muzikālais un skaistas dāmas - prioritāte ...Esot sabildējuši... neredzu.. Pats nevarēju.. Sauksim to par Vīrusu..
Es jau pagājšgad izplātījos,ka braukšu un izgāzos kā veca sēta.Tāpēc šogad neko neteikši,tfu,tfu,tfu...bet baigi ceru,ka izdosies uzmest mājiniekus un vismaz pa dienu aizbraukt.Vecais čoms Lunis arī rakstīja lai neaizmirstot.Tad nu centīšos gan.Bet šoreiz ap kādiem plkst.17(jau sestdien)gan diemžēl būs jatiņās prom stabili.Tak čto līdz beigām nu nekādi nesanāks.Čau visiem paziņām no Ogres un uz tikšanos!