ŠITAS IR pagajušais GADS !! Dansiga GADUS neatškir !!
2011 gada programma ir ŠEIT !! [url=http://www.fotoklubsogre.lv/programma
Zinu]http://www.fotoklubsogre.lv/programma Zinu[/url] jau zinu.Tās programmas rēgojas visās iespējamajās vietās un meilos.Es ceru,ka šogad MAN izies labāk nekā pagājušajā.Tiekamies!
viecha:Es jau pagājšgad izplātījos,ka braukšu un izgāzos kā veca sēta.Tāpēc šogad neko neteikši,tfu,tfu,tfu...bet baigi ceru,ka izdosies uzmest mājiniekus un vismaz pa dienu aizbraukt.Vecais čoms Lunis arī rakstīja lai neaizmirstot.Tad nu centīšos gan.Bet šoreiz ap kādiem plkst.17(jau sestdien)gan diemžēl būs jatiņās prom stabili.Tak čto līdz beigām nu nekādi nesanāks.Čau visiem paziņām no Ogres un uz tikšanos!
Dafaj braucam no paša rīta? Es ar tā kā esmu sataisījies
Bet es rīt būšu. Ne līdz beigām un Tullamoca-Colas (nez, kas no tiem diviem, kopā sajauktiem, par pesticīdu sanāk? ) dzeršanai, jo vakarā meitai 30 g. jubileja jāsvin.
Schneider:Piereģistrējos. Tas nozīmē, ka varu nesteigties uz 9.00, bet mani jau sagaidīs uz sarkana paklāja ar ziedu kaisīšanu un tautumeitām goda sardzē?
Jā,Šneider,bet tikai pēc tam,kad es būšu nogājis pa sarkano paklāju,jo piereģistrējos ātrāk par tevi,bet pēc Dansigas!
Labāk pasakiet, kurš pagrieziens pa kreisi no Rīgas puses. A to pagājušajā reizē pa ātru kaut kādā ieliņā nogriezos un trāpīju Jaunogrē privātmāju rajonā
smartins:Labāk pasakiet, kurš pagrieziens pa kreisi no Rīgas puses. A to pagājušajā reizē pa ātru kaut kādā ieliņā nogriezos un trāpīju Jaunogrē privātmāju rajonā
viecha:Es jau pagājšgad izplātījos,ka braukšu un izgāzos kā veca sēta.Tāpēc šogad neko neteikši,tfu,tfu,tfu...bet baigi ceru,ka izdosies uzmest mājiniekus un vismaz pa dienu aizbraukt.Vecais čoms Lunis arī rakstīja lai neaizmirstot.Tad nu centīšos gan.Bet šoreiz ap kādiem plkst.17(jau sestdien)gan diemžēl būs jatiņās prom stabili.Tak čto līdz beigām nu nekādi nesanāks.Čau visiem paziņām no Ogres un uz tikšanos!
Dafaj braucam no paša rīta? Es ar tā kā esmu sataisījies
Schneider:Ja brauc ar mašīnu no Lielvārdes, tad aiz tilta otrais pagrieziens pa labi, pareizi?
Pirmais!
Nu, bļāviens, galīgi man sačakarēji smedzeņus. Ja es braucu no Lielvārdes, tilts ir (1), Brīvības iela (2), tad sanāk, ka man jāgriežas šeit (3)??? Vai tur kādi ceļi pārrakti vai vēl kādi šķēršļi?
Tfū, samazināju karti un atklāju, ka tā ir tā iela, kura pie stacijas aiziet zem dzelzceļa. Tagad visu sapratu, varat neskaidrot, jo es jau pats gudrs kā škaplernieka suns - kā lietus, tā zem ratiem...
Smartins nav= Smart un nejem šamo daudz galvā... Tava karte arī nav veiksmīgākais kartogrāfijas paraugs... Iebraucot no Lielvārdes pa Daugavpils šoseju, pārbrauc pāri Ogres upes tiltam un uzreiz pie luksofora griez pa labi un dudini taisni. Apmēram pēc 0,5 km būs pārbrauktuve, ja paveiksies- tai pāri un atkal taisni. Uzbrauksi nelielā kalniņā, uzreiz pēc kalniņa kreisajā pusē sarkanu ķieģeļu mēreni moderna liela zema ēka. Būvēja kā partijas komiteju, sanāca mūzikas skola... Ja dežūrā nebūs izsaukumu, arī mēģināšu pieskriet vismaz uz brītiņu.