ar kājām no stacijas lēnā garā max 5 minūtes pa gājēju ielu, nav jāšķērso ne neviena iela. Gājēju ielas galā jāpaskatās pa labi un pamanīsiet notikuma vietu, tad jāsaņemas un jānoiet vēl kādi 50metri!
kasparsf:ar kājām no stacijas lēnā garā max 5 minūtes pa gājēju ielu, nav jāšķērso ne neviena iela. Gājēju ielas galā jāpaskatās pa labi un pamanīsiet notikuma vietu, tad jāsaņemas un jānoiet vēl kādi 50metri!
Ogres nezinātājiem atļaušos piebilst, ka papriekš no stacijas jānokāpj tunelī zem dzelzceļa, jāiziet tam cauri un tad jau pa Kaspara minēto maršrutu...
Friidis:Smartins nav= Smart un nejem šamo daudz galvā... Tava karte arī nav veiksmīgākais kartogrāfijas paraugs... Iebraucot no Lielvārdes pa Daugavpils šoseju, pārbrauc pāri Ogres upes tiltam un uzreiz pie luksofora griez pa labi un dudini taisni. Apmēram pēc 0,5 km būs pārbrauktuve, ja paveiksies- tai pāri un atkal taisni. Uzbrauksi nelielā kalniņā, uzreiz pēc kalniņa kreisajā pusē sarkanu ķieģeļu mēreni moderna liela zema ēka. Būvēja kā partijas komiteju, sanāca mūzikas skola... Ja dežūrā nebūs izsaukumu, arī mēģināšu pieskriet vismaz uz brītiņu.
Tu tur vispār biji? Es tak tavā mājas lapā uzmanīgi izpētīju bildi, atklāju, ka esi ļoti līdzīga mūsu poliklīnikas LOR dakterei, bet tādu tur neredzēju...
Tu tur vispār biji? Es tak tavā mājas lapā uzmanīgi izpētīju bildi, atklāju, ka esi ļoti līdzīga mūsu poliklīnikas LOR dakterei, bet tādu tur neredzēju...
Bija, bet nāvīgi ātri notinās, pat līdz pirmajam perekuram nenoturējās
kasparsf:jā, Dansiga nozēpējās ātri! Liekas pat ātrāk kā tie divi bija krāniņus beiguši mērīt!
PAR CIK man bij 100% nojaut kas bus jau uzradisies Vilhelms un zale buss "Parējie čomi" es laikus tinu brokastiss un aiztapiju sev "SEN SEN" zinamu attrakciju PRĪDĪ kad Vitauts pateica kad dod vŗadu PROGRAMMĀ neminētajam "Biedram" man momentā bij skaids nu būs Piii_ec , tas bij paredzams BEZ VARIANTIEM es tak jūs kad vēl vesarā par to brīdināju PAREJAIS bija burvīgi , šoreiz programma tiešam laba un SATURIGA . Grunskis dabūj apsalūti pelnītu BALVU un vispār VISS ZVĒRA!! Manu "Kermeni" ar piegadaja lidz trepem Taka BAISAIS PALDIES bija teicami !! Finals vispar bija IZCILS , Leišu šovs ar bija VOOU !
Kurs ta zinaj ka tu tik atri notisies Isteniba BAIGI LABI bija INTRESANTAS specigas kolekcijas , Liesji un Gronskis bijaa OOOO parejie ar netrpalika Macjo focjene bija LABAA
Bija bija , atraktīvs tantulis dekoratīvi darbi. Divās vietās gan pasmaidiju par no visām pusēm apbildēto Antilopju kanjonu un par igaunijas Elles aku kura ar bija varen apjusmota Bet ta tante gana labaa un Poliete un Leitis ar bija baisi labiem TEV BŪTU PATICIS , kāpēc aiztinies vispār. Es aiovilkos salātus ar kafiju ēsit kad DROŠI zināju kas "Tulīt sāksies" bet tā teikt GUDRAS MEITENES ātri ~20min nolika Opišus un pa kādam jaunam ākstam pie vietas un VISS tālāk es jau biju paēdis un varēju atgriezties turpināt skatīties jaunus darbus
Schneider:Es nokavēju uz kādām minūtēm 20, bet to "radošās INTELIĢENCES" uzvedību kā 16-gadīgiem zeņķiem lauku ballītē es jau esmu atskatījies ne reizi vien.
JĀ ar to JĀRĒĶINĀS , tieši tapēc es LAICĪGI pamanot "Šefa misekli" tinu brokastīs. Nu boss diezgan kļumīgā situācijā ĶLŪDIJĀS , nu nebija šī atrakcija paredzēta , es viņu vēl pus gadu iepriekš par to brīdināju ka TĀ BŪS . Nu un BIJA tieši tas ko prognozēju , pietam tas nebija plānots TĀ SANĀCA Taču tai visās ir arī savas POZITĪVĀS puses , piemēram jauniešiem BEIDZOT pieleca ka viņus tur speciāli neviens "Negrauž" , iztenībā KAŠĶEJĀS ar pilnīgi vsiem kas gadās pie rokas Tas ir šīs atrakcijas pizitīvais REZULTĀTS Lieta tāda ka ir LIELI MEITARI kuri ir nu tik lieli tik lieli ka LOTI LIELI ka no viņiem pat NAV KO MĀCĪTIES , un ir meistari kuri ir LIELI taču viņi ļoti labi gan spēj paši darboties gan citiem ko dot. Zinu vismaz 2-3 kuriem PIELECA ka "Laiki mainās" un jāmainās pašam līdz un zinu VAIRĀKUS kuriem tas NEPIELECA / NEPIELEC / NEPIELEKS nekad tas , tieši tāpēc viņu AICINĀT da vēl klūmīgi iedot vārdu tas nozīmē 100% paredzams KONFLIKTS pilnīgi bez variantiem. Domāju ka maz kurš zin ka savulaik KULTŪRAS AKADĒMIJĀ bija Foto nodaļa , tā izjuka , gluži vienkārši tās audzekņi "Aizgāj ēst salātus" tāpat kā es , gluži vienkarši visi pārgāja uz Operātoriem dēl viena "Es Es Es" dzeka nodaļas vadītāja. TAČU par laimi konkrēts čalis izradija SECINĀJUMUS noprecēj jaunu burvīgu Krievu meiču un VISS MAINIJĀS , mūsdienās visu mīlēts un cienīts un labs pasniedzējs. Diemzēl Vilhelmam NEPIELEC UN NEPIELEKS nekas un tāpēc SKATĪSIM VIŅA DARBUS bet izvairīsimies skatīt VIŅU PAŠU , tā būs LABĀK ticiet man
BIJA LABI , bija loti speciga LEIŠU kolekcija un Kauņas foto dienu prezentacija un Ogres skuķi ar bij ļoti labi , finālā Gronskis bij izcilss. Principā PIRMO REIZ Latvijā var redzēt IZCILU Dokumentālo konceptu . NEVIS SŪDU kā parasti bet TEICAMA BILDE ar saturu un EFEKTU
BIJA LABI , bija loti speciga LEIŠU kolekcija un Kauņas foto dienu prezentacija un Ogres skuķi ar bij ļoti labi , finālā Gronskis bij izcilss. Principā PIRMO REIZ Latvijā var redzēt IZCILU Dokumentālo konceptu . NEVIS SŪDU kā parasti bet TEICAMA BILDE ar saturu un EFEKTU
smartins, nu bija man jaabuut Riigaa OBLIGAATI 12:30, da veel peec tam meita pazinjoja, ka vakar ir peedeejaa diena, kad vinju pafotografeeet intersantajaa staavoklii. Butu stulbi, ka sb=veshas beibes fotografeeju, bet memitai nebuutu nevienas bildes
dansiga:smartins, nu bija man jaabuut Riigaa OBLIGAATI 12:30, da veel peec tam meita pazinjoja, ka vakar ir peedeejaa diena, kad vinju pafotografeeet intersantajaa staavoklii. Butu stulbi, ka sb=veshas beibes fotografeeju, bet memitai nebuutu nevienas bildes
negatIvs:vēl jau visas iespējas par māti kļūt ........ [tjipa, Terēzi]
Nemaz nesmejies , man kolēģe kurai Mazbērns un Jaunākais bērns vienā vecūmā 2-3 dienas starpība : Labākais ka viņa parasti uzjautrināja apkārtējos ejot pastaigā , visiem stāstot ŠITAS MANS MAZDĒLIŅŠ , šitā MANA MEITIŅA Visi smējās , domāja ka joko
Hihi, man arī viens čoms, bijušais klasesbiedrs, kādreiz plātījās, ka ticis pie 18 gadus jaunākas draudzenes. Tad sākās meksikāņu seriāla cienīgs sižets ar bērna tēva noskaidrošanu, sieva visu uzzināja, vēl jāpiebilst, ka tajā brīdī (pirms 10 gadiem) viņš bija jau trešajā oficiālajā laulībā. Man gan no tā visa radās tikai viena pārdoma - divi pieauguši cilvēki liekas gultā, nezinot, kā rodas bērni?...
Liels paldies visiem kuri piedalījās, gaidīsim jūs arī nākamajā gadā! Tuvākajā laikā mēģināsim saņemt no autoriem atļauju publicēt viņu bildes Ogres Fotokluba mājaslapā. PALDIES!