forum.gif
Seminārs "Egona Spura Ceļš 2011"
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Seminārs "Egona Spura Ceļš 2011"
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.10.11 11:27
 citēt
negativs, TIK nepratiiga es neesmu ;-pppp
Publicēts: 30.10.11 15:25
 citēt
kasparsf:Tuvākajā laikā mēģināsim saņemt no autoriem atļauju publicēt viņu bildes Ogres Fotokluba mājaslapā.
Galvenais - grupņiku nopublicējiet :bad_smile:
Publicēts: 30.10.11 15:53
 citēt
Vot es ar beidzot pietiku pie datora un nebūšu jau nu tas kurš ņepamuldēs!:face-grin:Teicams pasāciens,jei bogu.Esmu apmierināts kā baobabs,kaut arī uz banketu nepalikām.Par autoriem un konceptiem-projektiem nav ko runāt,visi kas bija paši redzēja.Līmenis kārtīgs!Jā vells,Gronskim nepaveicās ar to,ka bija pēdējais un daudzi jau bija nobalsojuši,bet nu prieks,ka ir dabūjis prīzi,jo bija tiešām stiprs!Par tiem vecmeistariem...nu nekas jau tik traks nebija-publika pasmējās,taču sava izklaide un tā...drusku tā skumīgi,ka labi zināmais personāžs ar kuplajiem matiem tā kā drusciņ nefilmē situāciju,tobiš nejūt ,ka uz ielas vairs nav 73.gads,kad popmūzikas topā bija Alla Pugačova ar "sņežnij čelovek".Viņiem viss apstājies tais laikos,kad bira medaļas.Un liekas,ka citi nu pa tiem 30 gadiem neko nav ne spējuši izdarīt,ne arī jēdz ko izdarīt.Viņiem liekas,ka ir mūžīgi labākie.Brežņeva politbirojā sēžot tā varētu būt,ka tev nav ne jēgas kas tad īsti pie cilvēkiem notiek un ko tauta domā.Viņš pat nejūt,ka publika viņu pavisam atklāti izsmej!Un tas ir skumji,jo tās bildes jau neviens nav aizmirsis un viņu padarīto netaisās pat noliegt.
Publicēts: 30.10.11 20:49
 citēt
viecha:Vot es ar beidzot pietiku pie datora ...
Ko tik vēlu? Es tak vakar tevi pilnīgi skaidrā no mašīnas izlaidu :what:
Publicēts: 30.10.11 22:01
 citēt
smartins:
viecha:Vot es ar beidzot pietiku pie datora ...
Ko tik vēlu? Es tak vakar tevi pilnīgi skaidrā no mašīnas izlaidu :what:

Nu tā pa hozjaistvu un ar ģimeni un viesiem...nevaru tak uzreiz apsēsties pie kompja un likt visam apkārtējam mīksto virsū.:face-wink:
Publicēts: 30.10.11 22:14
 citēt
viecha:
smartins:o tik vēlu? Es tak vakar tevi pilnīgi skaidrā no mašīnas izlaidu :what:

Nu tā pa hozjaistvu un ar ģimeni un viesiem...nevaru tak uzreiz apsēsties pie kompja un likt visam apkārtējam mīksto virsū.:face-wink:

To Tu sievai vari klārēt- mēs, veči , jau zinam, ka paspēji arī kādu "kreiso" līkumiņu izmest...:face-wink:
Publicēts: 30.10.11 22:37
 citēt
Tu ,Frīdi,man vēl atskaitījies neesi kāpēc tā arī vakar neparādījies,vismaz es nemanīju.Teici,ka pieskriesi.Pats būsi pa kreisi aizšāvis!:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas