Par tirgiem un aarzemeem - tuliit buus gana izdeviigi paarcelties uz LT - muuseejie kaa PVN pacels, taa braljukas sev PVN nolaidiis, vismaz taa shamie tagad plaano.
Es jau tagad daudzuz pakalpojumus pērku no LT, kaut vai, piem., domēnus un serveru hostingus, viņi var atļauties pārdot lētāk, jo mazāka daļa aiziet nodokļos... Drīz tajā zemē IKP būs 80% no visas baltijas, pie kam LV mož sanāks 2%...
alvils:Es jau tagad daudzuz pakalpojumus pērku no LT, kaut vai, piem., domēnus un serveru hostingus, viņi var atļauties pārdot lētāk, jo mazāka daļa aiziet nodokļos... Drīz tajā zemē IKP būs 80% no visas baltijas, pie kam LV mož sanāks 2%...
varbūt vari iedot konktaktus? hostings ir ļoti aktuāls jautājums...
alvils:Es jau tagad daudzuz pakalpojumus pērku no LT, kaut vai, piem., domēnus un serveru hostingus, viņi var atļauties pārdot lētāk, jo mazāka daļa aiziet nodokļos... Drīz tajā zemē IKP būs 80% no visas baltijas, pie kam LV mož sanāks 2%...
dansiga:VOldemorts, ko Lunis? es krutaaka par Luni ;-pppp
Nez kāpēc ienāca prātā Alla Pugāčeva... Kad pie šās pirmo reizi ieradās Igors Krutojs ar vārdiem: - zdastķe, ja Krutoj! Uz ko alločka, iespraudusi rokas sānos atbildēja: - ņet, eto JA krutaja!