forum.gif
Kāzu foto
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kāzu foto
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.11.10 03:14
 citēt
FONS ..... kaadas beeres!?!?!?!!? diskusijas virsraksts iR "Kāzu foto|"....... saprotu , ka jaUnieshi nelsasa uN tikai pixeljus skaita .. nu bet TU ....
Publicēts: 18.11.10 05:06 labots
 citēt
Fons:Nu ko var ņemties par to bilžu skaitu.

Es kaut izstiepies pat Krievu laikā ar 300 Cilvēku Latgaļu kāzām 3 dienu garuma vairāk par 10 filmām piebildēt nejaudāju. VIENKARŠI aizdzertus feisus un lēkājošas muguras nevienu īpaši ne tad ne taga nevaig :):) Parasti no tā bija ~50 bildes Jaunie visos veidos ieskaitot ar senčiem un vieni un vēl 100-150 viesi un notikumi. VISS :):) UN TAS bija ļoti daudz un ļaunajos krievlaikos kad bloki ORWO Color NC19 un NC21 gāja uz urrā un Kodakus @ Agfa blieza TIKAI Pārā bildēm:):) Piekam es daudz izmantoju gan pusfiltrus gan soft pasteļ un zvaigžņu filtrus , tapēc jau publika gāza apkārt par "Efektiem" , bet tāpat vairāk pa 10 filmām lai cik lielas būtu bijušās kāzas savā praksē neatceros:face-wink::face-grin: Vienkarši PARASTI zināju kas OBLIGĀTI jānobildē kas varētu būt intresants un vienalga 30 vai 150 feisi PROGRAMMA no tā nemainās:face-wink::face-grin: Pielietus feisus nebildēju , rosola stūķešanu arī un tos kas negrib arī tikai to kas SMUKI un vēlās "Papozēt" adekvātā paskatā:):) Nav bijis gadijuma manā praksē ka teiktu KĀPĒC TIG MAZ vai KAPĒC TIK DAUDZ ir tieši tik daudz cik NEPIECIEŠAMS:):)
Publicēts: 18.11.10 08:25
 citēt
Fons:Ir taču atkarīgs no [skip], fotogrāfa prasmēm utt.

šo var sīkāk? prasmīgam fotogrāfam būs vairāk vai mazāk bilžu par neprasmīgu fotogrāfu?
Publicēts: 18.11.10 08:40
 citēt
Te vairāk jārunā par to,vai bildes saturs ir interesants,jo tik pat vienādi var uztaisīt 100,vai 3000 garlaicīgas bildes.prātīgi būtu darīt tā-klientam sagatavot kāzu izlasi(reportāžu)ar 100-300 bildēm aplūkošanai un izrādīšanai,bet noteikti atdot(atsevišķā dvd,vai mapē) arī citu viesu portretus,citus rakursus un sejas mīmikas,jo cilvēki ir ļoti prasīgi pret saviem portretiem.Ne vienmēr pašiem uzņemtajiem patīk tās bildes,kuras patīk fotogrāfam.
Publicēts: 18.11.10 12:33
 citēt
man personīgi no filmu liekiem saglabājies instinkts, kadrējums, uzstādījumi, tad tikai pogas nospiešana... ok, filma ir pagātnē, jo tagad tak ps var visu iztaisnot, piekoreģēt...reāli man bija uz kāzām līdz 15 filmas, kaudze bateriju, izfotogrāfēju max 10, pārējās 5as notirgojās viesiem, kā arī baterijas, loģiski pa dārgo:)) tātad 10 filmas 360 kadri, rezultātā kāzinieki saņēma ap 100-150 bildes.... visādu nolējušos mūļus nebildēju, kaut kādus pēcmičošanas murgus arī...bieži atdevu filmas kaziniekiem, lai paši kopē ko grib... tagad kāzu bildēšana uztaisīta par kaut kādu max fotogrāfa virsotni... ja par naudu., tad tas ir par visu dienu uz kājām:)) ja kāds patērē nedēļas foto apstrādei, iegādādājieties kādu mark, vai bildējot uzstādījumus saliekat, i apstrādes laiks samazināsies. nesen naudīgs paziņa uzlūdza uz kāzām, iedeva rokās somu ar marku, L optiku...teicu, neee, bet šis, nu paknipsē...bija arī ielūgtais fotogrāfs, jauns puišelis ar 400 eosu, nu ok, ne pa to stāsts... puikiņs skraidīja, locījās, zibināja kā no stroboskopa, es slinki pārvietojos ar konīša glāzīti., un sabildēju kopumā kādus 200 kadrus... pēc kādām pāris nedēļām man paziņa rāda bildes ko uzlūgtais fotogrāfs sabildējis, nu smuki, tiešam feini, bet visām bildēm kāds soft efekts uzlikts... tātad paziņa saka, vot bļin, kakije ta mutniji, nerezkiji, vse v tumaņe... reāli tās ko es bildēju, i kontrastu i krāsas piekruķīju...iesaku pirms veikt apstrādi, ar klientu saskaņot gaumes... varat būt mierīgi, nevienam kazu bildētāju pīrādziņu neatņemšu, nav mans business, un es esmu pa slinku dienu vazāties ar smagu somu...:face-wink:
Publicēts: 18.11.10 14:04
 citēt
Lunis:PĒC TESTIEM ko veic visādi pētnieki psihologi viens normāls cilvēks vienā reizē esot spējīgs UZTVERT līdz ~400 Bildēm , tālāk viņam zūd uzmanība un visas liekas vienādas:):) BET ir jau visādi ložmetējnieki :face-wink::face-grin: Vai tad karšu trūkst un kamera lēni strādā DOLBĪ TIKAI:):)

Hi-hi!. 200, divas treršdaļas dzēšu.Nu -n:face-smile:audu neņemu, tikai draugiem...
Publicēts: 18.11.10 14:08
 citēt
Lunis:PĒC TESTIEM ko veic visādi pētnieki psihologi viens normāls cilvēks vienā reizē esot spējīgs UZTVERT līdz ~400 Bildēm , tālāk viņam zūd uzmanība un visas liekas vienādas:):) BET ir jau visādi ložmetējnieki :face-wink::face-grin: Vai tad karšu trūkst un kamera lēni strādā DOLBĪ TIKAI:):)

Hi-hi!. 200, divas treršdaļas dzēšu.Nu -n:face-smile:audu neņemu, tikai draugiem...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):