forum.gif
Kāzu foto
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kāzu foto
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.11.10 19:21
 citēt
Es vienā portālā izlasīju interesantu lietu: fotogrāfa darba darba rezultāts bija nieka 4000 bildes kurās bija dokumentēta kāzu norise.

Vai tas ir normāli? Es neesmu precējies, neesmu bildējis kāzas, bet tas cipars mani padarīja uzmanīgu. Lai tādu kvantumu bilžu noskatītos vien vajag veselu darba dienu bez pīppauzēm un pusdienām.

Kāds ir tipisku kāzu bilžu daudzums un vai tiešām tādiem, kas vēlas_redzēt_katru_kāzu_dalībnieku_un_viesu_izdarību vienkāršāk nav nolīgt divus videooperatorus, kas filmē nonstopā?

par šo tad arī gribējā parunāt :D :face-kiss:
Publicēts: 16.11.10 19:28
 citēt
Man 2000 izejas materiāls, 200 izlase ar minimālu apstrādi uz atdošanu + 1 (2,3) māksla.
Publicēts: 16.11.10 19:43
 citēt
4000 bildes salīmējot kopā jau gandrīz video sanāk :D
Publicēts: 16.11.10 19:45
 citēt
CerambyX:4000 bildes salīmējot kopā jau gandrīz video sanāk :D

un man jau likās, ka es daudz bliežu, bet izrādas ir labāki gadījumi :big_smile:
Publicēts: 16.11.10 19:50
 citēt
Sadists fotogrāfs. Pa kuru laiku jaumajiem mīlēties, ja tāds vājprāts jāskatās.:face-grin:
Publicēts: 16.11.10 19:50 labots
 citēt
PĒC TESTIEM ko veic visādi pētnieki psihologi viens normāls cilvēks vienā reizē esot spējīgs UZTVERT līdz ~400 Bildēm , tālāk viņam zūd uzmanība un visas liekas vienādas:):) BET ir jau visādi ložmetējnieki :face-wink::face-grin: Vai tad karšu trūkst un kamera lēni strādā DOLBĪ TIKAI:):)
Publicēts: 16.11.10 20:03 labots
 citēt
Lunis:PĒC TESTIEM ko veic visādi pētnieki psihologi viens normāls cilvēks vienā reizē esot spējīgs UZTVERT līdz ~400 Bildēm , tālāk viņam zūd uzmanība un visas liekas vienādas:):)

Cik praksē esmu novērojis, kad cilvēki skatās bildes no ceļojumiem, kāzām u.tml. pasākumiem, tad interese sāk zust pie 100-150 bildēm. Stipri šaubos par tām 400, tādu ciparu varbūt var noskatīties, ja cilvēks pats ļoti bieži bildēs parādās :)

Ko darīt ar 4000 bildēm, nezinu :)
Publicēts: 16.11.10 20:07
 citēt
4k... nez, cik maz tad tas paaris samaksaaja, ka atdeva visu jeelmaterialu? :D
Publicēts: 16.11.10 20:33
 citēt
un cik ilgi taas kaazas notikaas? varbuut tur taa vishka ;-)
Publicēts: 16.11.10 20:40
 citēt
dansiga:un cik ilgi taas kaazas notikaas? varbuut tur taa vishka ;-)

man taadam daudzumam vajdzeetu 4tras dienas no agra riita liidz velam vakaram... moz ta 4k izspiestu :D
Publicēts: 16.11.10 20:41
 citēt

Nuuu savulaik Aizkarpatos redzēju, ka kāzas nedēļu līgavas ģerevņā un otru pie līgavaiņa.... BET fočēt tur nebij ko.:face-grin: Toties dzert varēja bagātīgi.:face-smile:
Publicēts: 16.11.10 21:11
 citēt
Bebiite:

man taadam daudzumam vajdzeetu 4tras dienas no agra riita liidz velam vakaram... moz ta 4k izspiestu :D
nu man fočējot kādu autosporta pasākumu 1000 bildes 2h brīvi... pāri paliek apmēram 1/2h... taču reāli vairāk par 300 bildēm ir jau perebors skatītājam... šāds bilžu daudzums principā ir ekonomiku sildoš, jo neviļus tiek pieņemts darbā cilvēks, kurš tās rediģē un apstrādā ;) :))
Publicēts: 16.11.10 21:42
 citēt
...vaaks:D....tikko vienas bildeeju---15.00 bazniica,ar limo uz kodienu,pa celjam koku staadiit veel sho,to+ kodiens liidz kaadiem 2.30 drusk' virs 500 izbliezu ap 200 atdevu....bet 4k...njaaa:anger:
Publicēts: 16.11.10 21:48
 citēt
Vēl nekad kāzas neesmu bildējis,bet 4 tūkstoši liekas vājprāts! :)
Ne jau tapēc,ka vājš prāts.Bet liekas,ka tas ir `gandrīz neiespējami`!Moška točna kā ložmetējs....tr tr tr tr tr tr tr tr tr..........
Publicēts: 16.11.10 22:01
 citēt
es kaa bijusii "filmeniece", joporjaam nespeeju sabliezt vairak kaa kadus 500 kadrus pa laiku no pusdienasl iiidz pusnaktij .... un tas kau ir daudz .... atdodu parasti apmeram 200 kadrus .... no kuriem dazhus, kaa Eltons teica, utzaisu "maaxlu"
Publicēts: 16.11.10 22:12
 citēt
Pāris pēdējās reizes,kad klakšķināju kāzas bija filmu laikā.Nu kādas 10-15 pļonkas.u jā...kādas 200 kartiņas sanāk,ja izmet ārā galīgus brāķus.4000 bildiņas ir vienkārši nenormāli no visiem viedokļiem.Ar video esmu piedzīvojis vēl trakākas mokas.Kā filmas skatītājs.Nu bļin,ārprāts,kad tevi nosēdina pie galda un griež pa teļļuku to reportu stundām...
Publicēts: 16.11.10 22:32
 citēt
Vai tur bij minēts cik dienas, cik cilvēki utt. Gribu redzēt vai tie kam te pietiek ar 200 bildem būtu priecīgi ja viņiem kāzas būtu 5 dienas un kopā cilvēki ap 1000.
Publicēts: 16.11.10 22:38
 citēt
Marchello:Vai tur bij minēts cik dienas, cik cilvēki utt. Gribu redzēt vai tie kam te pietiek ar 200 bildem būtu priecīgi ja viņiem kāzas būtu 5 dienas un kopā cilvēki ap 1000.

man pietiktu ar kādām 20 bildēm. pjaņa bildes lai bildē paši dzērāji.
Publicēts: 16.11.10 22:40
 citēt
viecha:Kā filmas skatītājs.Nu bļin,ārprāts,kad tevi nosēdina pie galda un griež pa teļļuku to reportu stundām...

es atminos pie manis bija atnācis draugs. pēc brauciena pa ēģipti. ar dvd. pilnu ar bildēm. pēc 5 minūtēm es sāku gribēt lai slaidšovam var uzlikt 0.3s vienai bildei :D
Publicēts: 16.11.10 22:40
 citēt
Patiesībā jau no kāzām neko vairāk nevajag kā dažus klasiskus portretus jaunajam pārim + obligātās grupenes ar mammām, papām un rodņu...tās arī ir vienīgās kas vēl pēc gadiem desmit/divdesmit kādu varbūt ieinteresēs, lai paskatītos kāda "mamma bija smuka"un "tētis tieviņš" ... viss pārējais lielākoties infantīla draza.

Marchello:Vai tur bij minēts cik dienas, cik cilvēki utt. Gribu redzēt vai tie kam te pietiek ar 200 bildem būtu priecīgi ja viņiem kāzas būtu 5 dienas un kopā cilvēki ap 1000.

Turīgi cilvēki parasti nav idioti....noalgos slavenu onku ar platfilmas haseli, kurš uztaisīs 15 bildes par 5x lielāku ciparu kā mēs te vairums prasam par 200 bildēm:D:D:D
Publicēts: 16.11.10 23:10
 citēt
imgfoto:Patiesībā jau no kāzām neko vairāk nevajag kā dažus klasiskus portretus jaunajam pārim + obligātās grupenes ar mammām, papām un rodņu...tās arī ir vienīgās kas vēl pēc gadiem desmit/divdesmit kādu varbūt ieinteresēs, lai paskatītos kāda "mamma bija smuka"un "tētis tieviņš" ... viss pārējais lielākoties infantīla draza.

Turīgi cilvēki parasti nav idioti....noalgos slavenu onku ar platfilmas haseli, kurš uztaisīs 15 bildes par 5x lielāku ciparu kā mēs te vairums prasam par 200 bildēm:D:D:D

+++ abiem textiem..:face-smile:
Publicēts: 17.11.10 00:21
 citēt
Cik bieži skatāties SAVAS kāzu bildes? Cik jums tās ir vajadzīgas? Vairāk par 10 - diez vai:)
Publicēts: 17.11.10 00:26
 citēt
izrunāta tēma jau,taisiet tik,cik uzskatat par vajadzīgu un ļaujiet citiem darīt tāpat.
Publicēts: 17.11.10 00:30
 citēt
ekoists:izrunāta tēma jau,taisiet tik,cik uzskatat par vajadzīgu un ļaujiet citiem darīt tāpat.

+++ super!:)
Publicēts: 17.11.10 01:14
 citēt
4000? Niikulju kaazas. Manaas kaazaas bij vairaak bilzju, no kuraam izlasee sanaaca 600.
Publicēts: 17.11.10 01:21
 citēt
es parasti pajautaaju ... KAADAS bildes kaada stila velaties .... un viens paariits bija baigi labais ... teica taa - paris bildes ar vrdeejiem un parerejiem radiniekiem un taalaak - esam tavaas rokas un gribam dullas bildes _)) jehh ..... bija LABI ;_)))
Publicēts: 17.11.10 01:23
 citēt
Jonatan, cik bildes no taam 600 at ceries/skaties/izdrukaji?
Publicēts: 17.11.10 08:58
 citēt
Droperidol:Cik bieži skatāties SAVAS kāzu bildes? Cik jums tās ir vajadzīgas? Vairāk par 10 - diez vai:)
Nu tas atkarīgs no panākumiem laulības dzīvē ar konkrēto personu.Man vispār nebija kāzas un bilžu kā šķiras nav.Bet ar veču esmu nostiepis jau pāri par 30 gadiem.Un būtu jauki,ja kādu kartiņu tagad varētu ieskanēt.Zin kā...Dievs vien zin cik ilgi vēl pasaule varēs priecāties par manu klātbūtni.Pamazām vācu kopā ģimenes bildes.Jo vajadzēs jau vēsturniekiem ko enciklopēdijā ielikt.:face-grin:
Publicēts: 17.11.10 08:59
 citēt
Dan,cik Tu bildes esi izdrukājusi vai pārlūko no tām,kuras Tev datorā?Gan jau arī droši vien glabā,ka kaut kad noderēs.
Publicēts: 17.11.10 09:21
 citēt
Man kāzās fotogrāfs iedeva 120 bildes, no kurām līdz šodienai ir palikušas kādas 25-30 gab.
Ja fotogrāfs būtu man iedevis 400-600 bildes viņš kādu laiku ēstu tikai putriņas :haha:
Publicēts: 17.11.10 10:41 labots
 citēt
kaazu bilzhu skaits pirmaam kaartaam atkariigs no pashaam kaaazaam un to intensitaates un taalak jau iet pasha fotograafa ekipeejms un atbildiibas sajuuuta. jo tehnika ir leetaaka, jo vairaak kadrus ir jaadublee, lai izvairiitoes no aut of focus variantiem. bet nu tas atkariigs no fotografa atbildiibas. vai vinam ir svariigas shiis konkreetaas kaazas un vinsh negrib palaist nevienu mirkli. un arii atbildiibas sajuutas ir pavisam dazhaadas, vai taas ir drauga kaazas, zatlera deela kaazas vai breda pita kaazas... pielauju ka ja tiksies par fotograafu pie peedeeja tad šķilsiet kadrus kā dullli, lai tik nepalaistu ko garām...

nakoshais faktors ir cik no shiim ntajiem tuukstoshiem ir izmantojamas, cik ir nekvalitatiivas uttt... taa jau fotograafa profesionalitaate.

manaa uztveree skaitam nav noziimes vai tie ir 1000 vai 9000, galvenais kaads ir rezultaats, kaada ir atlase, cik taa ir speeciiga.
Publicēts: 17.11.10 18:56
 citēt
ekoists, nuuuu - man ir izdrukaatas nez - kaadi 200 bildes, ja ne vairaak (vairs neskaitu)...... A4 .... bet A3 kaads simtinjsh jau ar buus savacies:-) Datoraa, nee - bet diskos es glabajau visas bildes ... un noder arii shad tad ;-)
Publicēts: 17.11.10 19:16
 citēt
filminju laikaa man videeji sanaaca 10 filminjas uz vienu taadu pasakumu ;-) gandriiz tas pats, kas tagad digitaali fotografeejot .... nu ja - man jau "filminjas sindroms" joprojaam piemiit - pirms nospiest sleedzi, padomaat - vai ir veerts ;-)))
Publicēts: 17.11.10 19:20 labots
 citēt
Kādreiz Latgalē kāzas nedēļu svinēja, bet arī tādā gadījumā 4000 būtu stipri par daudz, max ar kādiem 1,5 k pietiktu. A tā, ne vairāk par 4-5 simtiem būtu normāli.
Publicēts: 17.11.10 20:59
 citēt
normaali ir ja klients apmierinaats un kaut vai miljons bildes ;)
Publicēts: 17.11.10 22:03
 citēt
jā,atceros filmu laikus,nofotogrāfē visus pie tīriem traukiem,vēlams kadrā 4-6 cilvēki,lai nav jātērē filma,bet bildes tiek pasūtītas.Filmu laikā reti kurš dublēja kadrus,nospieda svarīgo mirkli un viss.Ja tagad tā pieiet darbam,tad vairāk par 20ls par kāzām neprasīt.Kādreiz kāzu bildes pasūtija un maksāja par drukāto bilžu skaitu.Kādreiz bija citi laiki,un es stipri šaubos,ka tie,kuri atdod 100-200 bildes no pilnām kāzām ir atdevuši tikai šedevrus.
Publicēts: 17.11.10 22:06
 citēt
ekoists, es nejuutu starpiibu no klienta puses atieksmes, prasiibu un maksaashanas filmu laikos un tagad ;_)
Publicēts: 17.11.10 22:30
 citēt
Tev varbūt tagad arī pasūta bildes izdrukātas,piem.jāņonkuls-2,mamma-6,Zane-3....Ne jau fotogrāfa labums tiek vērtēts pēc uzņemto bilžu daudzuma vai mazuma.
Publicēts: 17.11.10 22:37
 citēt
ekosts, neee ... es klietniem nedrukaaju bidles .. ja nu tikai paraudzinjus, lia redz, KAAA jaiaskatas manis iesniegtajiem failiem, lai nebljauj ja drukaa pie meram fotki.,lv ;-|)))
Publicēts: 18.11.10 02:59
 citēt
Nu ko var ņemties par to bilžu skaitu. Izskatās, ka galvenie spriedelētāji ir teorētiķi. Ir taču atkarīgs no viesu skaita, pasākuma ilguma, klienta vēlmēm, fotogrāfa prasmēm utt.
Vai tās ir kāzas, uzņēmuma tusiņš, bēres, galu galā vairumtirgotāja rīkots pasākums ar pāris simtiem ballētāju (klienti + darbinieki), ir jāfotografē tā, lai visi pasākuma dalībnieki būtu trāpījušies kadrā vismaz vienu reizi. Tu taču nezini, cik svarīga vai nesvarīga ir tā lūk klusā tantiņa vai onkulītis priekš pasākuma rīkotājiem.
Filmiņas mēdza aiziet iepakojumiem un to visu pašam vajadzēja attīstīt un nokopēt paraugus (krāsainās), bet vēlāk sakopēt pasūtītās bildes. Nopelnīji tieši tik, cik bildes no tevis nopirka, jo par ierašanos nebija pieņemts prasīt naudu.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):