forum.gif
Kā var ģenerēt idejas??? Vajag literāro stāstu!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kā var ģenerēt idejas??? Vajag literāro stāstu!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.11.10 10:16 labots
 citēt
Lieta tāda un apstākļi sekojoši - ir dots mājasdarbs fotokursos izdomāt literāro stāstu! Problēma - kā lai izdomā kaut ko par neko, jo tēma tak vispār nav dota - izvēleis ko vēleis! Un tas mani mulsina, jo izklausās pēc aizej tur, nezinu kur un atnes to - nezin ko! Galva pilnīgi tukša kā izslaucīta. :(
Varbūt kādam ir ieteikumi, ko šados gadījumos darīt un kā vispār radošās krīzes pārvarēt???? :face-crying:
Ieteikums iedzert neder - ir jau izmēģināts! :face-grin:
Publicēts: 17.11.10 10:24
 citēt
Tā ir ar tām nemākslinieciskajām būtnēm :face-grin:
Man idejas ir vienmēr :grimace:
Publicēts: 17.11.10 10:25 labots
 citēt
Re, esi jau izdomājusi :D
Pasniedz to, kā Tu nevarēji izdomāt stāstu, kā stāstu :D
Publicēts: 17.11.10 10:27
 citēt
Riebiga:Problēma - kā lai izdomā kaut ko par neko, jo tēma tak vispār nav dota - izvēleis ko vēleis!

Tak it kā biji klāt, kad idejas uz lapas rakstijam... Kur problema?
Visvieglakais. Njem ainu, kas ir vizuali saprotama. Piem paritis, skupstas. Liec klat citu elementu, kas ari nolasaas, tikai preteeju. Piem, dzheks tai laikaa drukaa sms meitenei aiz muguras...
Publicēts: 17.11.10 10:30
 citēt
kas ellē ir fotokūsi?
Publicēts: 17.11.10 10:31 labots
 citēt
Nu biju gan klāt, kad idejas drukājām, bet pat tad neiebraucu līdz galam, kā vajadzēja izvēlēties to, par ko vajadzēja idejas gjenerēt. :)
Laikam token esmu nemākslnieciska būtne... :(((
Publicēts: 17.11.10 10:32
 citēt
alvils:kas ellē ir fotokūsi?

Nu tak nepiesienies - fotokursi! :) Vai tiessaam kaads veel nesaprata? :D
Publicēts: 17.11.10 10:34
 citēt
"Literāro"?!
Fotokursos?
Nevajag gulēt, kad uzdevumus dala!
Gan jau bija uzdots sagatvot bildi, kurā skaidri nolasās stāsts.
Vēl paliek jautājums, vai šis stāsts izpildāms "pure photo" vai var "manipulated photo".
Pirmajā gadījumā grūtāk, bet arī taču var ko noķert... klīsti pa mikrorajoniem kaut vai: re- guļamrajons, rīts, sētniece strādā, bomži pārbauda miskastes, šoferi maina sadurtās riepas, sunīši kājas ceļ pie kokiem... idille gatavā ar savu stāstu.
Ne?
Publicēts: 17.11.10 10:42
 citēt
Bez dzeršanas ir arī citi apziņu paplašinošie līdzekļi :D
Publicēts: 17.11.10 10:44
 citēt
CerambyX:Bez dzeršanas ir arī citi apziņu paplašinošie līdzekļi :D

teiksim zālīte :haha:
Publicēts: 17.11.10 10:46
 citēt
Uzdevums ir sagatavot stāstu vai nokjert, kur it kā skaidri nolasāmu sstorry, kuru kaut kāds sīkums pavērš pretējā stāstā... :)
Publicēts: 17.11.10 10:48
 citēt
Oliss:
CerambyX:Bez dzeršanas ir arī citi apziņu paplašinošie līdzekļi :D

Nu neiedarbojas arii taa uz mani, bet ko stipraaku ticiiba neljauj... :)):face-devil-grin:
Publicēts: 17.11.10 10:50
 citēt
Eltons:"Literāro"?!
Fotokursos?
Vēl paliek jautājums, vai šis stāsts izpildāms "pure photo" vai var "manipulated photo".
Pirmajā gadījumā grūtāk, bet arī taču var ko noķert... klīsti pa mikrorajoniem kaut vai: re- guļamrajons, rīts, sētniece strādā, bomži pārbauda miskastes, šoferi maina sadurtās riepas, sunīši kājas ceļ pie kokiem... idille gatavā ar savu stāstu.
Ne?
Perfekti aprakstīji uzdevumu!!! :bad_smile: Pilnīgi jāsāk domāt, ka klāt biji! :D
Publicēts: 17.11.10 11:00
 citēt
Riebiga:Uzdevums ir sagatavot stāstu vai nokjert, kur it kā skaidri nolasāmu sstorry, kuru kaut kāds sīkums pavērš pretējā stāstā... :)

Aizbrauc pie dansigas, atrodi sarkano mazdu, pārdur riepu, piezvani dansigai uz pastāsti ka mašīnai ir mīkstais, un tālāk tev storijs gatavs :D varēsi bildēt kā dansiga maina riteni (žēl ka skaņa nav fotoaparātam) :face-sad:
Publicēts: 17.11.10 11:00 labots
 citēt
tusne:
Eltons:"Literāro"?!
Fotokursos?
Ne?
Perfekti aprakstīji uzdevumu!!! :bad_smile: Pilnīgi jāsāk domāt, ka klāt biji! :D

Tiešām tāds bija uzdevums? Nu tur tik daudz ko stāstīja, ka man jau nojucis... :) Anyway, vai tiessam pietiktu, ka es nofokjeeju muusu seetnieci darbiiba un ir? BEt tad jau vienkarssi! :D
Publicēts: 17.11.10 11:06
 citēt
Oliss:Aizbrauc pie dansigas, atrodi sarkano mazdu, pārdur riepu, piezvani dansigai uz pastāsti ka mašīnai ir mīkstais, un tālāk tev storijs gatavs :D varēsi bildēt kā dansiga maina riteni (žēl ka skaņa nav fotoaparātam) :face-sad:
Mazda nav sarkana, sarkana bija honda! :grimace:
Publicēts: 17.11.10 11:07
 citēt
Riebiga:Tiešām tāds bija uzdevums? Nu tur tik daudz ko stāstīja, ka man jau nojucis... :) Anyway, vai tiessam pietiktu, ka es nofokjeeju muusu seetnieci darbiiba un ir? BEt tad jau vienkarssi! :D
Jā uzdevums tiešām bija tāds! Tak nejau pasaka obligāti jābildē!
Bet ar sētnieci vien ir par īsu! :D vajag lai ir stāsts.. lai tas automātiski nolasās ar kaut ko.. vienkārši fiksēta sētniece darbībā ar slotu vai grābekli nederēs! :D
Publicēts: 17.11.10 11:09
 citēt
Nu sākas, tad es token nesaprotu - kas no visa der? Un kaa nevar nolasīties - sētniece strāda! Ko vēl tur VAJAG?????
:what:
Publicēts: 17.11.10 11:13
 citēt
Riebiga:Nu sākas, tad es token nesaprotu - kas no visa der? Un kaa nevar nolasīties - sētniece strāda! Ko vēl tur VAJAG?????

Ar tevi ir tīrās šausmas :cry: aizej rīt uz daugavmalu pirms uguņošanas pabildē cilvēkus kas gaida LIELO brīnumu, pabildē fotogrāfus, kuri ieradušies mēģināt nofotogrāfēt uguņošanu, pabildē uguņošanas laikā cilvēku emocijas utt. un arī beigu emocijas, tad tos kas ierauj pa kaktiem balto par godu svētkiem utt :grimace:
p.s. mani gan nebildē :grimace:
Publicēts: 17.11.10 11:14
 citēt
tusne:
Oliss:Aizbrauc pie dansigas, atrodi sarkano mazdu, pārdur riepu, piezvani dansigai uz pastāsti ka mašīnai ir mīkstais, un tālāk tev storijs gatavs :D varēsi bildēt kā dansiga maina riteni (žēl ka skaņa nav fotoaparātam) :face-sad:
Mazda nav sarkana, sarkana bija honda! :grimace:

vai tad mūsdienās tā ir problēma mazdu sarkanu pārkrāsot :amazing: man pat ir sarkana nitrene :haha:
Publicēts: 17.11.10 11:14 labots
 citēt
Oliss:

LR KL 251.pants. Pamudināšana lietot narkotiskās un psihotropās vielas

(1) Par pamudināšanu lietot narkotiskās vai psihotropās vielas vai telpu nodošanu šo vielu lietošanai —

soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no viena gada līdz pieciem gadiem.
Publicēts: 17.11.10 11:15
 citēt
Oliss:Ar tevi ir tīrās šausmas :cry:
pilnīgi piekrītu! :D
Oliss:p.s. mani gan nebildē :grimace:
Tu jau nesaki uz kura jumta kāps, kā lai zin, kur Tevi bildē:bad_smile:?!?
Publicēts: 17.11.10 11:17
 citēt
versatile:

(1) Par pamudināšanu lietot narkotiskās vai psihotropās vielas vai telpu nodošanu šo vielu lietošanai —

Tu jau uzreiz pa nopietno :what:
Publicēts: 17.11.10 11:21
 citēt
versatile:
Oliss:

Zālīte nav ne narkotika ne psihotropā viela, bet gan dabas produkts, kurš nav ķīmiski apstrādāts :grimace:
tusne:
Oliss:Ar tevi ir tīrās šausmas :cry:
pilnīgi piekrītu! :D
Oliss:p.s. mani gan nebildē :grimace:
Tu jau nesaki uz kura jumta kāps, kā lai zin, kur Tevi bildē:bad_smile:?!?

es tač neesmu traks lai uz jumta kāptu :face-wink:
Publicēts: 17.11.10 11:22
 citēt
Tādām (iem) jāpaliek pēc stundām. Ja pat no Eltona pasniegtās idejas neko izlobīt nevari. Kaut vai nofočē kā sunīši piekakā mauriņu un sētniece pēc tam saslauka - būs pretējas darbības. Tikai atkal žēl, ka nav skaņa.:face-smile:
Publicēts: 17.11.10 11:27
 citēt
Oliss:
Zālīte nav ne narkotika ne psihotropā viela, bet gan dabas produkts, kurš nav ķīmiski apstrādāts :grimace:

Viens otru neizslēdz :)
Publicēts: 17.11.10 11:34
 citēt
RobertsJ:
Oliss:

Viens otru neizslēdz :)

Ja kas kokas lapas izmanto ārstnieciskajām tējām un kokas lapu tēju var brīvi nopirkt tējas veikalos un aptiekās (Latvijā neesmu redzējis), bet ja lapas ķīmiski pārstrādā tad gala rezultāts ir pavisam cits :grimace:
Publicēts: 17.11.10 11:36
 citēt
Laumonis:Tādām (iem) jāpaliek pēc stundām. Ja pat no Eltona pasniegtās idejas neko izlobīt nevari. Kaut vai nofočē kā sunīši piekakā mauriņu un sētniece pēc tam saslauka - būs pretējas darbības. Tikai atkal žēl, ka nav skaņa.:face-smile:

Njefiga nepalikssu, taapee jau te topiku uzsaaku! :face-wink:
Publicēts: 17.11.10 11:36 labots
 citēt
Oliss:

1.pielikums Ministru kabineta 2005.gada 8.novembra noteikumiem Nr.847; Latvijā kontrolējamo narkotisko vielu, psihotropo vielu un prekursoru I saraksts (Aizliegtās sevišķi bīstamās narkotiskās vielas, tām pielīdzinātās psihotropās vielas un augi)
2.10. kanabiss, kanabisa sveķi, kanabisa ekstrakti un tinktūras

www.sargi-sevi.lv... Valsts policijas drošības portāls bērniem un jauniešiemKanabiss ir dabiska viela, kuru iegūst no Indijas kaņepes.

Blīva, tumša viela, kuru sauc par sveķiem; vai lapas, stublāji un sēklas – sauc par zāli; vai arī lipīga eļļa.
Publicēts: 17.11.10 11:36
 citēt
Jūs beidzat par zālīti vāvuļot.. Idejas riebiigai "studijā" Lūdzu! :D
Publicēts: 17.11.10 11:38
 citēt
Oliss:
Riebiga:Nu sākas, tad es token nesaprotu - kas no visa der? Un kaa nevar nolasīties - sētniece strāda! Ko vēl tur VAJAG?????

Ar tevi ir tīrās šausmas :cry: aizej rīt uz daugavmalu pirms uguņošanas pabildē cilvēkus kas gaida LIELO brīnumu, pabildē fotogrāfus, kuri ieradušies mēģināt nofotogrāfēt uguņošanu, pabildē uguņošanas laikā cilvēku emocijas utt. un arī beigu emocijas, tad tos kas ierauj pa kaktiem balto par godu svētkiem utt :grimace:
p.s. mani gan nebildē :grimace:

Kādas vēl šausmas? Fokjenes ar fotogrāfiem kuri ko citu fotogrāfē man ir vairāk kā vajg, aprasti patīk tādus nobildēt. Tad gribi teikt, ka pilnīgi pietiek kādu fotogrāfu nobildēt procesā un ir kokei? Fīlingotās sejas tumsā uz uguņošanu grūti noķert, tad zipeni vajag, bet doma'ts - kādu fīlnga bildi - kur kāds smejas vai raud??? No problem, tikai kur tur stāsts tā arī neiebraucu! :D
Publicēts: 17.11.10 11:39
 citēt
tusne:Jūs beidzat par zālīti vāvuļot.. Idejas riebiigai "studijā" Lūdzu! :D

Nu tad lai nobildē, kā džeks/dāma pīpē zāli un fonā izblūrots tuvojas ments ar karājošamies roku dzelžiem rokā :)
Publicēts: 17.11.10 11:40
 citēt

Nu nav gluži vjadzīgas idjeas (lai gan vajag kā ēst), kā nu ieteikumi kā pie tādam tikt... Mož ir kādam kāda laba fīča padomā... :)
Publicēts: 17.11.10 11:41
 citēt

Studijā ir grūti stāstus izdomāt... Pagaidām tik vienu iedomājos: "Meta pa lampu un saplēsa fonu" :)
Publicēts: 17.11.10 11:42
 citēt
RobertsJ:

Nu tad lai nobildē, kā džeks/dāma pīpē zāli un fonā izblūrots tuvojas ments ar karājošamies roku dzelžiem rokā :)

Super - zetons, ideja kā māja! :haha: Tur pat daudz nevajag - jānosēdina Oliss kur vecrīgā zālīti uzpīpēt un jānobildē kā policci vinju savāc! :face-devil-grin:
 citēt
Riebiga:...Tad gribi teikt, ka pilnīgi pietiek ...

Kas pietiek un kas nē, ir jāzina pašai, savādāk kāda jēga no tā mājas darba, ja nav paša idejas...?! Vai tad ir jēga to mājas darbu izpildīt tikai izpildīšanas pēc?! Tad jau labāk nepildīt un mest kursiem mieru ;)
 citēt
RobertsJ:Nu tad lai nobildē, kā džeks/dāma pīpē zāli un fonā izblūrots tuvojas ments ar karājošamies roku dzelžiem rokā :)
vo, šis jau man patīk! :D
Publicēts: 17.11.10 11:44
 citēt
Riebīgā - stāsts ir bilde pirms brīnuma, brīnuma laikā un pēc brīnuma, cilvēkiem emocijas mainās;)
un nejau vienu fotogrāfu pabildē bet vairākus, brīvi izvēlētus.

Vislabākās emocijas būs tiem fotogrāfiem kur es būšu, bet tur gan nenāc :grimace:
 citēt
tusne:
RobertsJ:Nu tad lai nobildē, kā džeks/dāma pīpē zāli un fonā izblūrots tuvojas ments ar karājošamies roku dzelžiem rokā :)
vo, šis jau man patīk! :D

man ar. Riebjas ka publiskās vietās narkotikas lieto...
 citēt
Oliss:
un nejau vienu fotogrāfu pabildē bet vairākus, brīvi izvēlētus.

vajag 1 kadru.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes: