forum.gif
Kā var ģenerēt idejas??? Vajag literāro stāstu!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kā var ģenerēt idejas??? Vajag literāro stāstu!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.11.10 11:47
 citēt
Versatile - izlasi vēlreiz ko es rakstiju par neapstrādātiem dabas produktiem :grimace:
Publicēts: 17.11.10 11:47
 citēt
...forši fotokursi... Dzejoļi nav jāmācās?
Publicēts: 17.11.10 11:48
 citēt
tusne:Jūs beidzat par zālīti vāvuļot.. Idejas riebiigai "studijā" Lūdzu! :D

Būtu uzpīpējusi, prastu arī mūsu tekstā idejas nolasīt... ;)
Publicēts: 17.11.10 11:48 labots
 citēt
RobertsJ:
Riebiga:...Tad gribi teikt, ka pilnīgi pietiek ...

Kas pietiek un kas nē, ir jāzina pašai, savādāk kāda jēga no tā mājas darba, ja nav paša idejas...?! Vai tad ir jēga to mājas darbu izpildīt tikai izpildīšanas pēc?! Tad jau labāk nepildīt un mest kursiem mieru ;)

Nu es arī sliecos uz to pusi, ka nav jēgas.... Jo varu fotogrāfēt to, kas man patīk un tad ideju netrūkst. Bet kad sākas pasūtījums da fig vinju zin kas, tad token uzkaros... :(
Publicēts: 17.11.10 11:49
 citēt
Oliss:Versatile - izlasi vēlreiz ko es rakstiju par neapstrādātiem dabas produktiem :grimace:

definīcijai atbilst arī neapstrādātas auga daļas. lapas, utt.
 citēt
Vil:...forši fotokursi... Dzejoļi nav jāmācās?

Nē, tikai krāsu tabula! :face-glasses:
 citēt
Oliss:Versatile - izlasi vēlreiz ko es rakstiju par neapstrādātiem dabas produktiem :grimace:

Bet kādēļ domā, ka narkotika nevar būt neapstrādāts dabas produkts?!
 citēt
Vil:...forši fotokursi... Dzejoļi nav jāmācās?
Kursi forši! :D un dzejoļi ar nav jāmācās, tikai "pasakas" jāsacer, kādēļ nav mājasdarbi! :bad_smile:
Un tad vēl jāstāsta stāsti, lai taptu mājasdarbs! :bad_smile:
Publicēts: 17.11.10 11:50
 citēt
Oliss:Riebīgā - stāsts ir bilde pirms brīnuma, brīnuma laikā un pēc brīnuma, cilvēkiem emocijas mainās;)
un nejau vienu fotogrāfu pabildē bet vairākus, brīvi izvēlētus.

Vislabākās emocijas būs tiem fotogrāfiem kur es būšu, bet tur gan nenāc :grimace:

Nu jau gan - vislabaak tur kur tu, bet tjipa tur neiet! Nu gan baigais! :D
Publicēts: 17.11.10 11:51
 citēt
alvils:Būtu uzpīpējusi, prastu arī mūsu tekstā idejas nolasīt... ;)
es nepītēju.. :face-wink:
Publicēts: 17.11.10 11:52
 citēt
tak es par pīpēšanu, nevis pītēšanu runāju! :bad_smile:
Publicēts: 17.11.10 11:53
 citēt
versatile:
Oliss:

definīcijai atbilst arī neapstrādātas auga daļas. lapas, utt.

tiešām tad pasaki vai piemēram piparmētras ir aizliegtao augu sarakstā :amazing:
RobertsJ:
Oliss:

nosauc kaut vienu...
Publicēts: 17.11.10 11:55
 citēt
Riebiga:
Oliss:
Vislabākās emocijas būs tiem fotogrāfiem kur es būšu, bet tur gan nenāc :grimace:

Nu jau gan - vislabaak tur kur tu, bet tjipa tur neiet! Nu gan baigais! :D

bet tur būs vēl pāris simti fotocensoņas :face-grin:
Publicēts: 17.11.10 11:56
 citēt
alvils:tak es par pīpēšanu, nevis pītēšanu runāju! :bad_smile:
:grimace: nedaru ne vienu, ne otru!:bad_smile:
Publicēts: 17.11.10 11:57 labots
 citēt
RobertsJ:
Oliss:

nosauc kaut vienu...

Tabaka :)
Publicēts: 17.11.10 11:58
 citēt
kā tad būs ar sēnēm?! nu, nejau bekām vai mušmirēm, bet normālām sēnītēm, ko audzē daudz, teiksim, amsterdamas pagrabos. nav manīts, ka tās kāds ķīmiski apstrādātu, bet par to, ka tās ir psihotropas, neviens nešaubās.
Publicēts: 17.11.10 11:58
 citēt
tusne:
alvils:tak es par pīpēšanu, nevis pītēšanu runāju! :bad_smile:
:grimace: nedaru ne vienu, ne otru!:bad_smile:

par to jau ir runa... tb problēma
Publicēts: 17.11.10 12:01
 citēt
alvils:kā tad būs ar sēnēm?! nu, nejau bekām vai mušmirēm, bet normālām sēnītēm, ko audzē daudz, teiksim, amsterdamas pagrabos. nav manīts, ka tās kāds ķīmiski apstrādātu, bet par to, ka tās ir psihotropas, neviens nešaubās.

ir arii sarakstaa.
Olissam ieteiktu kārtīgāk palasīt manis minētos aktus un ar tiem saistītos dokumentus. Kādā diskusijā ar policiju par uztītā kāša no biloģiskā saimniecībā pašaudzētas kaņepītes legalitāti var gadīties nesmuki...
Publicēts: 17.11.10 12:05
 citēt
versatile:
alvils:kā tad būs ar sēnēm?! nu, nejau bekām vai mušmirēm, bet normālām sēnītēm, ko audzē daudz, teiksim, amsterdamas pagrabos. nav manīts, ka tās kāds ķīmiski apstrādātu, bet par to, ka tās ir psihotropas, neviens nešaubās.

ir arii sarakstaa.
Olissam ieteiktu kārtīgāk palasīt manis minētos aktus un ar tiem saistītos dokumentus. Kādā diskusijā ar policiju par uztītā kāša no biloģiskā saimniecībā pašaudzētas kaņepītes legalitāti var gadīties nesmuki...

Ir dažādas kaņepes. Pārsvarā Latvijā audzētās kaņepes, kuras audzina brīvā dabā un neslēpj, ir parasta zāle, par kuru priecājas parasta govs :) (ir gadījies, ka šo to no dārza policija savāc un aizved ekspertīzes veikšanai :))
Publicēts: 17.11.10 12:06
 citēt
versatile:
alvils:

Par mani neuztraucies :face-wink: bet no vietājām audzētajām kaņepēm neko izņemot kaņepjusviestu nevar izekstraģēt, ja netici paprasi biologiem :D

p.s. nekad neesmu pat pamēģinājis pīpēt zāli :grimace:
Publicēts: 17.11.10 12:07
 citēt
Oliss:
versatile:

Par mani neuztraucies :face-wink: bet no vietājām audzētajām kaņepēm neko izņemot kaņepjusviestu nevar izekstraģēt, ja netici paprasi biologiem :D

Un tā uzreiz zini ieteikt citiem nepārbaudītu lietu? Kā tu tā? :D
Publicēts: 17.11.10 12:10
 citēt
Oliss:
versatile:

Norm. aktos ir ipashi atrunaats, kadas kanepites dirkst, un kadas nedrikst kur un kadiem nolukiem audzet. :)
Publicēts: 17.11.10 12:12
 citēt
Riebīgā - es neko neiesaku :grimace:
Mēs te visi palīdzam tev stāstu veidot :D
Atnāc svētkos un varēsi dažus blogerus un viņu emocijas pabildēt :D
Publicēts: 17.11.10 12:13
 citēt
Oliss:
versatile:

Biologi šaja jautājumi izrādās ir diletanti... tici man! :D
Publicēts: 17.11.10 12:30
 citēt
vispār jau brīvais temats ir daudz vienkāršāk, kā noteikta tēma...... , ja nav galvā nekā, tad jāmetās piedzīvojumā kādā.... :bad_smile:
Publicēts: 17.11.10 12:36 labots
 citēt
negatIvs:vispār jau brīvais temats ir daudz vienkāršāk, kā noteikta tēma...... , ja nav galvā nekā, tad jāmetās piedzīvojumā kādā.... :bad_smile:

Nu ar tiem piedzīvojumiem es tomēr uzmanīgāk! MAn tomēr vajag passai safokjeet staastu nevis lai es buutu staasta centralais elements! :))
Publicēts: 17.11.10 12:36
 citēt
Oliss:Riebīgā - es neko neiesaku :grimace:
Mēs te visi palīdzam tev stāstu veidot :D
Atnāc svētkos un varēsi dažus blogerus un viņu emocijas pabildēt :D

Oliss, atmet uz PM kur jāiet, es jau labprāt! :D
Publicēts: 17.11.10 12:40
 citēt
Kur probleema sabildeet emocijas un staastu??
1. izej aaraa no sava darba.
2. dodies pa kreisi.
3. velreiz pa kreisi un tad 300m uz priekshu.
4. panjem rokaas kameru.
= cis valjaa un speejam kjert emocijas, notikumus, tuuristu orgjijas, miilnieku striidus utt!
Publicēts: 17.11.10 12:44
 citēt
vot dura :haha:
Publicēts: 17.11.10 12:45
 citēt
Problēma visticamāk ir manā taisnvirziena domāšanā - man literārais stāsts saistās ar kaut ko izdomātu un speciāli uztaisītu, nevis reāli dzīvē nobildētu ainavu, kur teiksim bērns tipina pie mammas raudot par sasitu celi!
Protams, katras bildes pamatā ir savs stāsts, bet vai tas ir literaars? da fig vinju zin! :D
Publicēts: 17.11.10 12:45
 citēt
Riebiga:
negatIvs:vispār jau brīvais temats ir daudz vienkāršāk, kā noteikta tēma...... , ja nav galvā nekā, tad jāmetās piedzīvojumā kādā.... :bad_smile:

Nu ar tiem piedzīvojumiem es tomēr uzmanīgāk! MAn tomēr vajag passai safokjeet staastu nevis lai es buutu staasta centralais elements! :))

pēc piedzīvojumiem, ne reti ir emocijas un stāsts, ko var sintezēt .... :bad_smile:
Publicēts: 17.11.10 12:57
 citēt
Riebiga:
Oliss:

to tev pateikšu rīt kad būs zināms vēja virziens :grimace:

Riebiga:
negatIvs:

Tas ir pat labi pēc tam stāsts veidosies tinot filmu atpakaļ :haha:
Publicēts: 17.11.10 13:09
 citēt
Oliss:
Riebiga:

to tev pateikšu rīt kad būs zināms vēja virziens :grimace:

Riebiga:

Tas ir pat labi pēc tam stāsts veidosies tinot filmu atpakaļ :haha:

Nu zvani, ja kas, mans telefona numrus tev tak ira! ;)
Publicēts: 17.11.10 13:13
 citēt
nav gan man tavs telefons :shame:
Publicēts: 17.11.10 13:13
 citēt
Riebiga:Problēma visticamāk ir manā taisnvirziena domāšanā..

Foto jomaa taa ir smaga probleema..
Publicēts: 17.11.10 13:21
 citēt
Jonatans:

ne tikai foto.
Publicēts: 17.11.10 13:22
 citēt
Jonatans:

Nu es jau ar sīkumiem nemēdzu nodarboties - ja problēma - tad uzreiz liela un smaga:face-smile:! :grimace:
Publicēts: 17.11.10 13:57 labots
 citēt
Riebiga:Problēma visticamāk ir manā taisnvirziena domāšanā - man literārais stāsts saistās ar kaut ko izdomātu un speciāli uztaisītu, nevis reāli dzīvē nobildētu ainavu, kur teiksim bērns tipina pie mammas raudot par sasitu celi!
Protams, katras bildes pamatā ir savs stāsts, bet vai tas ir literaars? da fig vinju zin! :D

Ko Tu ieciklējies uz to "literārs"?!
Aizmirsti!
Ja vēl šādu terminoloģiju lieto Tavs māsters... nu nezinu, kas jums tie par advancētiem kursiem tur notiek...
Arī vārdam "stāsts" var būt sinonīms.
2-r kārt, ne katras bildes pamatā var būt šis "stāsts".
99% publicētajos gadījumos bilde ir tikai snepšots vai arī šis "stāsts" nenolasās.
Meklē iedvesmu klasiķos lai redzētu stāstu piemērus.
Kā piemēram, Repins (Bargais dēlu nogalina, strūdzinieki, zaporožci, ņe ždāļi, divnieks, utt.utml)...
TĀDI stāsti... skudriņas skrien pa muguru, stundu var lasīt šos stāstus no bildes.
Domā, centies... un Tev sanāks (tas "stāsts")!
Publicēts: 17.11.10 13:59 labots
 citēt
Bzh:Re, esi jau izdomājusi :D
Pasniedz to, kā Tu nevarēji izdomāt stāstu, kā stāstu :D

Bzx! Lieliskī! Labāk nepateiksi!
Publicēts: 17.11.10 14:08
 citēt
gara aciim redzu kadru. Seezh Riebiiga ar skumju sejas izteiksmi kkur ljauzhu pilnaa Vecrigas ielinjaa, blakus nikons ar kaut kadu 70-200/1.4 stiklu (jo lielaks, jo labaks) un prieksha plakats: "will work(vai clean/f**k/code/whatever) for ideas"
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt