Riebiga:...Tad gribi teikt, ka pilnīgi pietiek ...
Kas pietiek un kas nē, ir jāzina pašai, savādāk kāda jēga no tā mājas darba, ja nav paša idejas...?! Vai tad ir jēga to mājas darbu izpildīt tikai izpildīšanas pēc?! Tad jau labāk nepildīt un mest kursiem mieru
Nu es arī sliecos uz to pusi, ka nav jēgas.... Jo varu fotogrāfēt to, kas man patīk un tad ideju netrūkst. Bet kad sākas pasūtījums da fig vinju zin kas, tad token uzkaros...
Oliss:Riebīgā - stāsts ir bilde pirms brīnuma, brīnuma laikā un pēc brīnuma, cilvēkiem emocijas mainās un nejau vienu fotogrāfu pabildē bet vairākus, brīvi izvēlētus.
Vislabākās emocijas būs tiem fotogrāfiem kur es būšu, bet tur gan nenāc
Nu jau gan - vislabaak tur kur tu, bet tjipa tur neiet! Nu gan baigais!
kā tad būs ar sēnēm?! nu, nejau bekām vai mušmirēm, bet normālām sēnītēm, ko audzē daudz, teiksim, amsterdamas pagrabos. nav manīts, ka tās kāds ķīmiski apstrādātu, bet par to, ka tās ir psihotropas, neviens nešaubās.
alvils:kā tad būs ar sēnēm?! nu, nejau bekām vai mušmirēm, bet normālām sēnītēm, ko audzē daudz, teiksim, amsterdamas pagrabos. nav manīts, ka tās kāds ķīmiski apstrādātu, bet par to, ka tās ir psihotropas, neviens nešaubās.
ir arii sarakstaa. Olissam ieteiktu kārtīgāk palasīt manis minētos aktus un ar tiem saistītos dokumentus. Kādā diskusijā ar policiju par uztītā kāša no biloģiskā saimniecībā pašaudzētas kaņepītes legalitāti var gadīties nesmuki...
alvils:kā tad būs ar sēnēm?! nu, nejau bekām vai mušmirēm, bet normālām sēnītēm, ko audzē daudz, teiksim, amsterdamas pagrabos. nav manīts, ka tās kāds ķīmiski apstrādātu, bet par to, ka tās ir psihotropas, neviens nešaubās.
ir arii sarakstaa. Olissam ieteiktu kārtīgāk palasīt manis minētos aktus un ar tiem saistītos dokumentus. Kādā diskusijā ar policiju par uztītā kāša no biloģiskā saimniecībā pašaudzētas kaņepītes legalitāti var gadīties nesmuki...
Ir dažādas kaņepes. Pārsvarā Latvijā audzētās kaņepes, kuras audzina brīvā dabā un neslēpj, ir parasta zāle, par kuru priecājas parasta govs (ir gadījies, ka šo to no dārza policija savāc un aizved ekspertīzes veikšanai )
Olissam ieteiktu kārtīgāk palasīt manis minētos aktus un ar tiem saistītos dokumentus. Kādā diskusijā ar policiju par uztītā kāša no biloģiskā saimniecībā pašaudzētas kaņepītes legalitāti var gadīties nesmuki...
Par mani neuztraucies bet no vietājām audzētajām kaņepēm neko izņemot kaņepjusviestu nevar izekstraģēt, ja netici paprasi biologiem
versatile:
Olissam ieteiktu kārtīgāk palasīt manis minētos aktus un ar tiem saistītos dokumentus. Kādā diskusijā ar policiju par uztītā kāša no biloģiskā saimniecībā pašaudzētas kaņepītes legalitāti var gadīties nesmuki...
Par mani neuztraucies bet no vietājām audzētajām kaņepēm neko izņemot kaņepjusviestu nevar izekstraģēt, ja netici paprasi biologiem
p.s. nekad neesmu pat pamēģinājis pīpēt zāli
Un tā uzreiz zini ieteikt citiem nepārbaudītu lietu? Kā tu tā?
versatile:
Norm. aktos ir ipashi atrunaats, kadas kanepites dirkst, un kadas nedrikst kur un kadiem nolukiem audzet.
versatile:
Biologi šaja jautājumi izrādās ir diletanti... tici man!
Kur probleema sabildeet emocijas un staastu?? 1. izej aaraa no sava darba. 2. dodies pa kreisi. 3. velreiz pa kreisi un tad 300m uz priekshu. 4. panjem rokaas kameru. = cis valjaa un speejam kjert emocijas, notikumus, tuuristu orgjijas, miilnieku striidus utt!
Problēma visticamāk ir manā taisnvirziena domāšanā - man literārais stāsts saistās ar kaut ko izdomātu un speciāli uztaisītu, nevis reāli dzīvē nobildētu ainavu, kur teiksim bērns tipina pie mammas raudot par sasitu celi! Protams, katras bildes pamatā ir savs stāsts, bet vai tas ir literaars? da fig vinju zin!
Riebiga:Problēma visticamāk ir manā taisnvirziena domāšanā - man literārais stāsts saistās ar kaut ko izdomātu un speciāli uztaisītu, nevis reāli dzīvē nobildētu ainavu, kur teiksim bērns tipina pie mammas raudot par sasitu celi! Protams, katras bildes pamatā ir savs stāsts, bet vai tas ir literaars? da fig vinju zin!
Ko Tu ieciklējies uz to "literārs"?! Aizmirsti! Ja vēl šādu terminoloģiju lieto Tavs māsters... nu nezinu, kas jums tie par advancētiem kursiem tur notiek... Arī vārdam "stāsts" var būt sinonīms. 2-r kārt, ne katras bildes pamatā var būt šis "stāsts". 99% publicētajos gadījumos bilde ir tikai snepšots vai arī šis "stāsts" nenolasās. Meklē iedvesmu klasiķos lai redzētu stāstu piemērus. Kā piemēram, Repins (Bargais dēlu nogalina, strūdzinieki, zaporožci, ņe ždāļi, divnieks, utt.utml)... TĀDI stāsti... skudriņas skrien pa muguru, stundu var lasīt šos stāstus no bildes. Domā, centies... un Tev sanāks (tas "stāsts")!
gara aciim redzu kadru. Seezh Riebiiga ar skumju sejas izteiksmi kkur ljauzhu pilnaa Vecrigas ielinjaa, blakus nikons ar kaut kadu 70-200/1.4 stiklu (jo lielaks, jo labaks) un prieksha plakats: "will work(vai clean/f**k/code/whatever) for ideas"