Man šodien veicas , braucu no Dzelmēm uz māju atbraucu , TIKO un man zvana smags krasj starp Lielvārdi un Kaibalu 3 autiņi lupatās šoseja slāgta , paspēju izrādās PIRMS . Padzēru kafiju braucām uz Ogri aizvest kolēģi , atbraucu no Ogres atkals saka Ogrē uz Daugavpilenes smags krasj 3 autiņi lupatās , šosesja bloķeta , mēs atkal PIRMS paspējām izbraukt. VAICAS kā vienmēr.
Lunis:Man šodien veicas , braucu no Dzelmēm uz māju atbraucu , TIKO un man zvana smags krasj starp Lielvārdi un Kaibalu 3 autiņi lupatās šoseja slāgta , paspēju izrādās PIRMS . Padzēru kafiju braucām uz Ogri aizvest kolēģi , atbraucu no Ogres atkals saka Ogrē uz Daugavpilenes smags krasj 3 autiņi lupatās , šosesja bloķeta , mēs atkal PIRMS paspējām izbraukt. VAICAS kā vienmēr.
Mani vienmēr ved , man tak vismaz viens no Latvijas autiņiem vienmēr stāv pie mājas. Tāpēc jau man ir sexsretāres un asistenti. Tiesa šonedēļ vispār pārvietojāmies kārtīgā 7 vietīgā kemperī jo bijām 5 gabali un bieži ģelas bija ar pārģērbšanos un agru celšanos pie laukiem un objektiem , pamatā Leišos un Latvijas pierobžā.