forum.gif
Blende
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Blende
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.11.10 11:22 labots
 citēt
Kur varētu dabūt blendi 18-105 objektīvam un cik tā varētu maksāt?Laikam savu esmu pamatīgi kautkur nobāzusi.kāda cita blende derētu?
Publicēts: 20.11.10 11:25
 citēt
Bebiite:Kur varētu dabūt blendi 18-105 objektīvam un cik tā varētu maksāt?Laikam savu esmu pamatīgi kautkur nobāzusi.kāda cita blende derētu?
izmeeri diametru un liec jekuru, kura paredzeeta tiem milimetriem... man maajaas ir viena jauna Tamrona 17-50 stikla blende, varu tev atdot, ja der... diametrus gan no galvas nezinu...
Publicēts: 20.11.10 11:27
 citēt
AA-EVO:
Bebiite:Kur varētu dabūt blendi 18-105 objektīvam un cik tā varētu maksāt?Laikam savu esmu pamatīgi kautkur nobāzusi.kāda cita blende derētu?
izmeeri diametru un liec jekuru, kura paredzeeta tiem milimetriem... man maajaas ir viena jauna Tamrona 17-50 stikla blende, varu tev atdot, ja der... diametrus gan no galvas nezinu...

Paldies, vajadzēja tik te uzrakstīt un atradās :D, kopš vasaras meklēju :D.
Publicēts: 20.11.10 11:28
 citēt
Publicēts: 20.11.10 11:37
 citēt
saaku mekleet netaa un man izskatass, ka tamrona blende nederees :( ja visu pareizi sapratu, tad tamronam ir 3.2" un nikonam 3"...
hvz :what:
Publicēts: 20.11.10 11:40
 citēt
Uzraksti lūdzu, ka kopš vasaras esi 100 latus kaut kur iegrūdusi... Tik pēc tam neaizmirsti līdzjutējiem kaut ko uzsaukt... :D
Publicēts: 20.11.10 11:53
 citēt
negatIvs:www.fotopreces.lv...
www.salidzini.lv...
utt. :face-kiss:
pēc šitiem linkiem jāsameklē visiem, rīcībā esošajiem objektīviem rezerves blendes, un jāievieto bankas kastītē ....:bad_smile:
Publicēts: 20.11.10 12:04 labots
 citēt
UldisS:Uzraksti lūdzu, ka kopš vasaras esi 100 latus kaut kur iegrūdusi... Tik pēc tam neaizmirsti līdzjutējiem kaut ko uzsaukt... :D

nu vipār tas bij 100 latu apmēram jautājums, jo objektīvu pārdevu... tiesi laikaa lai nopirktu statiivu,iepriekseejais aizgaaja pie dieviem :D.Jaapabildee sovakar vairaak no taa staro Riiga.
Publicēts: 20.11.10 17:13 labots
 citēt
Kādas gribi un cik gribi pa 5x mazāku cenu vismaz kā Latvijā www.dealextreme.com... , vai šeit www.kurpirkt.lv... ja nepacietīga esi
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):