forum.gif
6x6 Lomo GRAFIJAS faniem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / 6x6 Lomo GRAFIJAS faniem
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.11.10 22:34 labots
 citēt
Ienācies kārtējais 6x6 Lomāogrāfijas šedevru cepamai agregāts , saucas "KOMSOMOLEC Russian TLR Medium Format 6x6 camera" kas ir Krievu nelicencēta kopija no ZEISS IKON IKOFLEX . Kamera labā stāvoklī pilnībā mehāniska ļoti vienkārša ar atsevišķu nodalījumu trosītei.

Konkrētais eksemplārs izstā šitā . Cena 30Ls un šedevri var tapt. SEVIŠKI piemērots nakts skatiem dubult ekspozīcijām un Staro Rīga :):) Bildē uz 120 tipa filmas 12 kadrus 6x6 formātā , ļoti ērti lietot skatoties no augšas no apakšas paceļot virs galvas utt. šedevru režīmos. 120 Filmas nopērkamas vairākos Rīgas centra foto veikalos turpat arī attīstāmas:)

Kā nākamais tiek piedāvāts maz lietots šedevru cepamais Objektīvs Canon EF 50mm f/1.4 USM , lietots pāris reizes testu nolūkos. Nepatika , iegūla atvilktnē par labu Canon EF 50mm f/2.5 Macro Lens kuru lietoju joprojām. Tātad šis brīnišķīgais Ulda Muzikanta visām blondīnēm ieteiktais šedevru cepamais Canon EF 50mm f/1.4 USM tiek atdots par apaļiem 200Ls , jo jau labu laiku duss iepakojumā ar visiem papīriem jau pāris gadus laukā nevilkts , isstās gluži kā šis.

Ja kādam pēc tādiem ir nepieciešamība var savas vēlmes izteikt šepat sūtot ziņas :)
Publicēts: 20.11.10 22:51
 citēt
interesanti kāpēc 1,4nieki sačakarējās autofokusam parādoties - piemēram man ir tīri atzinīgi novŗtētais pentax AF f1.4smc kurš katastrofāli zaudē M f1.4smc
patika kardāna pievada nikors - a stikli ar iekšējo motoru užas vaše... pA ko tā?
Publicēts: 20.11.10 22:56 labots
 citēt
Maris:interesanti kāpēc 1,4nieki sačakarējās autofokusam parādoties - piemēram man ir tīri atzinīgi novŗtētais pentax AF f1.4smc kurš katastrofāli zaudē M f1.4smc
patika kardāna pievada nikors - a stikli ar iekšējo motoru užas vaše... pA ko tā?

A vot nezinu , man domāt konkrēts Canon EF 50mm f/1.4 USM savus fanis atradīs "Skuķu @ Puķu" bildētāju pulciņā. Mani bišķi cita darba specifika man tehniski zvērīgi assais Canon EF 50mm f/2.5 Macro šo izsituma vienos vārtos pat nesākot konkurēt:):) Pie kam šie abis stikli ir ~ līdzīgās cenās un vienkārši pamēģināju 1,4 par ko visi miza tvaiku un sita pakaļu pret zemi un 2,5 ko neviens nelieto . IZVĒLE manā gadījumā ņemot vērā manas prioritātes un praktiski identisko cenu bija par labu 2,5 stiklam. Bet nu Skuķu-Puķu fani protams kristu par 1,4 :):) Liekas ka iespējams mainoties "Laikmetam" uz AF mainijās "Bilžu struktūras" prioritātes :face-wink:
Publicēts: 20.11.10 23:07
 citēt
Esmu lietojis to Canon 2.5 Macro. Jauks. Patīkami, ka attālums pietiek vienmēr un nevajag kāpties nekad sienā.
Publicēts: 21.11.10 00:18
 citēt
tas lomo brīnums tīri feins :exciting:
Publicēts: 21.11.10 00:29
 citēt
B-Uniq:tas lomo brīnums tīri feins :exciting:

Pietam ĪSTS LOMO !! iekš LOMO rūpnīcas Ļeņingradā ražots! Trosīte ar nekad neaizmirstas jo vienmēr ir šūplādītē!
Publicēts: 21.11.10 01:01 labots
 citēt
Nebūtu tā tērējies šomēnes, varbūt paķertu :):what:

www.youtube.com...
Publicēts: 21.11.10 03:27 labots
 citēt
Tipa divacnieks uz šauro ?:) Man te jau vakar viens bērns uzreiz pieteicās uz 6x6 Flexsaretu tiko kā par tādu ieminējos , tam šauro fimu var likt iekšā pārmaiņus ar 6x6 ir gan 120 velkošie gan 135 velkošie zobi un skatu meklētājā gan šahtā atzīme gan "Rāmītī" :D :D Redzēs ja apniks šo gadīt mož to ar ielikšu piedāvājumā :):)
Publicēts: 21.11.10 07:33
 citēt
Divacnieks gan jā :)
Man gan smaids uznāca par to ka no sērijas saliec pats :big_smile:
Publicēts: 21.11.10 08:46
 citēt
Lunis:
B-Uniq:tas lomo brīnums tīri feins :exciting:

Pietam ĪSTS LOMO !! iekš LOMO rūpnīcas Ļeņingradā ražots! Trosīte ar nekad neaizmirstas jo vienmēr ir šūplādītē!

Luni, nemāni tautu!...:)))

Tas VĒL NAV "LOMO" (Ļeņingradas opt.-meh. apvienība) , bet gan tikai "GOMZ" (valsts opt.-meh. rūpnīca)

www.rus-camera.ru...

www.citywalls.ru...
Publicēts: 21.11.10 10:38
 citēt
esmu kādreiz padarbojies ar Ļubiķeļveidīgo versiju, mājās mētājās, nepārdodu - kolekcijā ....., Luņa prasītā cena, vai nav par augstu, jo pavisam nesen te blogā tirgoja fotki.lv... - 40Ls .................
Publicēts: 21.11.10 10:43
 citēt
Publicēts: 21.11.10 15:40 labots
 citēt
Friidis:

Luni, nemāni tautu!...:)))

Tas VĒL NAV "LOMO" (Ļeņingradas opt.-meh. apvienība) , bet gan tikai "GOMZ" (valsts opt.-meh. rūpnīca)

www.rus-camera.ru...

www.citywalls.ru...

Tocno , kad razots tas verkjis Rupnica saucas GOMZ , nemaz nezinaju www.ussrphoto.com...
Publicēts: 21.11.10 15:46 labots
 citēt
negatIvs:esmu kādreiz padarbojies ar Ļubiķeļveidīgo versiju, mājās mētājās, nepārdodu - kolekcijā ....., Luņa prasītā cena, vai nav par augstu, jo pavisam nesen te blogā tirgoja fotki.lv... - 40Ls .................

Nee , sjitais daikts atšķirībā no Yasica ir kudisj izturīgās un vienkāršāks drošāks un retāks :):) Pietam kartīgs krievu vienkarsj un izturīgs kā sviestmaize:):) Yasica man tāda ar ir , jadod profilaksē 2x gadā , YASICA baigi smalkais pulksteņu mehānisms iekša kas prasa kopšanu un profilaksi un katra maksa pietiekamu naudiņa , "Komjaunietis" ir tik vienkāršs ka tur nav ko kopt un profilaksēt ::face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):