Ienācies kārtējais 6x6 Lomāogrāfijas šedevru cepamai agregāts , saucas "KOMSOMOLEC Russian TLR Medium Format 6x6 camera" kas ir Krievu nelicencēta kopija no ZEISS IKON IKOFLEX . Kamera labā stāvoklī pilnībā mehāniska ļoti vienkārša ar atsevišķu nodalījumu trosītei.
Konkrētais eksemplārs izstā šitā . Cena 30Ls un šedevri var tapt. SEVIŠKI piemērots nakts skatiem dubult ekspozīcijām un Staro Rīga Bildē uz 120 tipa filmas 12 kadrus 6x6 formātā , ļoti ērti lietot skatoties no augšas no apakšas paceļot virs galvas utt. šedevru režīmos. 120 Filmas nopērkamas vairākos Rīgas centra foto veikalos turpat arī attīstāmas
Kā nākamais tiek piedāvāts maz lietots šedevru cepamais Objektīvs Canon EF 50mm f/1.4 USM , lietots pāris reizes testu nolūkos. Nepatika , iegūla atvilktnē par labu Canon EF 50mm f/2.5 Macro Lens kuru lietoju joprojām. Tātad šis brīnišķīgais Ulda Muzikanta visām blondīnēm ieteiktais šedevru cepamais Canon EF 50mm f/1.4 USM tiek atdots par apaļiem 200Ls , jo jau labu laiku duss iepakojumā ar visiem papīriem jau pāris gadus laukā nevilkts , isstās gluži kā šis.
Ja kādam pēc tādiem ir nepieciešamība var savas vēlmes izteikt šepat sūtot ziņas
interesanti kāpēc 1,4nieki sačakarējās autofokusam parādoties - piemēram man ir tīri atzinīgi novŗtētais pentax AF f1.4smc kurš katastrofāli zaudē M f1.4smc patika kardāna pievada nikors - a stikli ar iekšējo motoru užas vaše... pA ko tā?
Maris:interesanti kāpēc 1,4nieki sačakarējās autofokusam parādoties - piemēram man ir tīri atzinīgi novŗtētais pentax AF f1.4smc kurš katastrofāli zaudē M f1.4smc patika kardāna pievada nikors - a stikli ar iekšējo motoru užas vaše... pA ko tā?
A vot nezinu , man domāt konkrēts Canon EF 50mm f/1.4 USM savus fanis atradīs "Skuķu @ Puķu" bildētāju pulciņā. Mani bišķi cita darba specifika man tehniski zvērīgi assais Canon EF 50mm f/2.5 Macro šo izsituma vienos vārtos pat nesākot konkurēt Pie kam šie abis stikli ir ~ līdzīgās cenās un vienkārši pamēģināju 1,4 par ko visi miza tvaiku un sita pakaļu pret zemi un 2,5 ko neviens nelieto . IZVĒLE manā gadījumā ņemot vērā manas prioritātes un praktiski identisko cenu bija par labu 2,5 stiklam. Bet nu Skuķu-Puķu fani protams kristu par 1,4 Liekas ka iespējams mainoties "Laikmetam" uz AF mainijās "Bilžu struktūras" prioritātes
Tipa divacnieks uz šauro ? Man te jau vakar viens bērns uzreiz pieteicās uz 6x6 Flexsaretu tiko kā par tādu ieminējos , tam šauro fimu var likt iekšā pārmaiņus ar 6x6 ir gan 120 velkošie gan 135 velkošie zobi un skatu meklētājā gan šahtā atzīme gan "Rāmītī" Redzēs ja apniks šo gadīt mož to ar ielikšu piedāvājumā
esmu kādreiz padarbojies ar Ļubiķeļveidīgo versiju, mājās mētājās, nepārdodu - kolekcijā ....., Luņa prasītā cena, vai nav par augstu, jo pavisam nesen te blogā tirgoja fotki.lv... - 40Ls .................
negatIvs:esmu kādreiz padarbojies ar Ļubiķeļveidīgo versiju, mājās mētājās, nepārdodu - kolekcijā ....., Luņa prasītā cena, vai nav par augstu, jo pavisam nesen te blogā tirgoja fotki.lv... - 40Ls .................
Nee , sjitais daikts atšķirībā no Yasica ir kudisj izturīgās un vienkāršāks drošāks un retāks Pietam kartīgs krievu vienkarsj un izturīgs kā sviestmaize Yasica man tāda ar ir , jadod profilaksē 2x gadā , YASICA baigi smalkais pulksteņu mehānisms iekša kas prasa kopšanu un profilaksi un katra maksa pietiekamu naudiņa , "Komjaunietis" ir tik vienkāršs ka tur nav ko kopt un profilaksēt :