forum.gif
Sigmas objektīvs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Sigmas objektīvs
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.11.10 10:55
 citēt
www.verners24.lv...
Jūsu domas par šo objektīvu? Esmu iesācējs un man nepieciešams zoom objektīvs,ne dārgāks par 150 Ls.

Starp citu, vai ir iespēja iegūt bildei tādu efektu,kādu var iegūt ar ''zivsacs'' objektīviem? (nepērkot ''zivsacs'' objektīvu)
Publicēts: 21.11.10 11:00
 citēt
manas domas - tas ir zoom objektīvs, cena līdz 150 ls laikam arī ir - tātad der, jo atbilst it visām prasībām.

Var iegūt fotošopijlandē
Publicēts: 21.11.10 11:14 labots
 citēt
Jenots:www.verners24.lv...
Jūsu domas par šo objektīvu? Esmu iesācējs un man nepieciešams zoom objektīvs,ne dārgāks par 150 Ls.

Starp citu, vai ir iespēja iegūt bildei tādu efektu,kādu var iegūt ar ''zivsacs'' objektīviem? (nepērkot ''zivsacs'' objektīvu)

Tauta runā, ka konkrētajam objektīvam labāka ir APO versija - meklē Sigma 70-300mm f/4-5.6 APO DG MACRO.
Teiksim te ir ok cena - laptop.lv...
Publicēts: 21.11.10 11:16
 citēt
lidz 150Ls var kaut ko pameklēt ss.lv.
zivs acs efekts fotošopā .... nu nezinu, būs tikai - tjipa......
www.google.lv...
www.thefind.com...
utt . ..................
Publicēts: 21.11.10 11:28 labots
 citēt
Zivsacs efekts bez atbilstoša objektīva būs tikai krutka. Jo īstenībā vajag ap 180 grādu leņķi, ar noteiktu skaitu objektu iekšā, bet, ja tāda nav, tik bilde izkropļota, tad atbilstoši arī izskatīsies. Ne ar kādiem efektiem tu nedabūsi mājai vienā bildes malā redzamu kreiso sienu, bet otrā - labo. Varbūt var ko muhļīt ar panorāmu programmām no vairākiem kadriem.
Publicēts: 21.11.10 12:14 labots
 citēt
Tad jau labāk kaut ko šitādu www.neostore.lv... (nezinu gan vai minētajā adresē būs) skaties. USM ir nenovērtējams.
Publicēts: 21.11.10 12:14
 citēt
Tas,ka jautājumā ir iekļauts garfokusa zūms un vēlme pēc zivsacs efekta,rada aizdomas,ka jautātājs nopērkot izvēlēto objektīvu varētu būt nedaudz vīlies. :)
Publicēts: 21.11.10 12:27
 citēt
60uz5komats6:Tas,ka jautājumā ir iekļauts garfokusa zūms un vēlme pēc zivsacs efekta,rada aizdomas,ka jautātājs nopērkot izvēlēto objektīvu varētu būt nedaudz vīlies. :)

:face-grin::face-grin:
Publicēts: 21.11.10 12:57
 citēt
Bet prasīts ir tikai efekts! Varu ieteikt nopirkt ārdurvju ķīķeri un visas bildes skatīties caur to. Senos laikos viena drauga mobilā kamerai tādu piemontējām klāt un tad nu šis pirmais vecis sētā bija.
Publicēts: 21.11.10 13:30
 citēt
Nubettak Jebajs pilns ar visādiem Super-hyper-fisheye uzbāžņiem. Kvalitāte gan, domājams, kā tam durvju ķīķerim, bet, ja galvenais ir tikai efekts, tad kādēļ nē?
Publicēts: 21.11.10 17:16 labots
 citēt
60uz5komats6:Tas,ka jautājumā ir iekļauts garfokusa zūms un vēlme pēc zivsacs efekta,rada aizdomas,ka jautātājs nopērkot izvēlēto objektīvu varētu būt nedaudz vīlies. :)

Neminēju,ka no minētā objektīva vēlos zivsacs efektu.

Kāda atšķirība starp DG un APO?
Publicēts: 21.11.10 17:44
 citēt
Jenots:

Neminēju,ka no minētā objektīva vēlos zivsacs efektu.

Kāda atšķirība starp DG un APO?

apmēram tāda pat, kā starp madonnas stringiem un viagru...
Publicēts: 21.11.10 18:44
 citēt
Jenots:Kāda atšķirība starp DG un APO?

Gūglē esi nobanots? www.sigmaphoto.com...
Publicēts: 25.11.10 22:31
 citēt
Latviski to var pateikt tā I ribku sjest I nahuj sest !
Publicēts: 26.11.10 21:34
 citēt
Te ir veikals, kur es iepeerku visu nepiecieshamo. Labas cenas :) www.simplyelectronics.net...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):