forum.gif
jautajums zinosiem cilvekiem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / jautajums zinosiem cilvekiem
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.11.10 21:44 labots
 citēt
baleriina:
Jonatans:Blondiines cieniigs leemums..

neesmu blondine-sorry
Svarīgākais tas, ka Tev ir odziņa:face-kiss:
Publicēts: 22.11.10 21:48
 citēt
Mani principā neintresē Sony un tāpēc nnesmu pat iedziļinājies ko viņi tur stāsta.
Publicēts: 22.11.10 23:02
 citēt
Jonatans:Nu normaali - uzdod jautaajumu, bet peec dzjeku skaidrojumiem uzliec visam miiksto un taapat pirksi to ko jautaaji - tad priekshkam citu laiku velti teereet?
Peec shaadas teemas buusi tagad blondiine..

es vnk gribeju zinat minusus, plusus, jusu viedokli? sorry, viens saka ka ja labs, otrs ka ne labak citu..taka..lemums manas rokas, bet lai vai ka, man bija vajadzigi viedokli, ko ari sanemu
Publicēts: 22.11.10 23:11
 citēt
baleriina:
Jonatans:Nu normaali - uzdod jautaajumu, bet peec dzjeku skaidrojumiem uzliec visam miiksto un taapat pirksi to ko jautaaji - tad priekshkam citu laiku velti teereet?
Peec shaadas teemas buusi tagad blondiine..

es vnk gribeju zinat minusus, plusus, jusu viedokli? sorry, viens saka ka ja labs, otrs ka ne labak citu..taka..lemums manas rokas, bet lai vai ka, man bija vajadzigi viedokli, ko ari sanemu
galvenais viedoklis Nikon D3 plus atbilstoša atribūtika :D
Publicēts: 22.11.10 23:14
 citēt
AA-EVO:
baleriina:
galvenais viedoklis Nikon D3 plus atbilstoša atribūtika :D

Nikonam ir tikai viens labs fotoaparāts un tas ir F6 :face-wink:
Publicēts: 22.11.10 23:30
 citēt
"Nikonam ir tikai viens labs fotoaparāts un tas ir F6"

Nē, SP.
Publicēts: 23.11.10 06:48
 citēt
Pērc tik sony, sliktākajā gadījumā pentaxu, bez šaubām tālu neatpaliek arī olimpuss, vispār lai kuru no šīm firmām izvēlēsies - nenožēlosi:) Mani personīgi, uzrunāja sony dizains tā ka balsoju par to;)

tā kā visticamāk neko vairāk par kitu nevajadzēs nav jābaidās no pārāk dārgajiem aseksuāriem:)
Publicēts: 23.11.10 09:03
 citēt
sony pec noklusejuma bus dargaks, attiecigi kvalitate nav slikta, patik lietojamiba
tomer ja velesies experimentet ar citiem objektiviem (un to parasti velas 90% shadu jautajumu uzdeveji) tad rekinies, ka izvele bus mazaka neka nikonam, piemeram, ka ari cenas bus dargakas

bet ja kaposts ir tad aiziet :)
Publicēts: 23.11.10 09:12
 citēt
Vispirms laikam pašai jānoskaidro,kādēļ gribi tieši to vai citu brendu.Iemesli var būt dažādi-cena,nosaukums,izskats.Bija man gadījums,kad cilvēks bija iededzies par sony,prasīja padomu.Pastāstīju visus iemeslus,kurus min šeit,bet tik un tā šis palika pie savas izvēles.Pēc pāris mēnešiem bija jānoklausās žēlabas,par to,ka nav paklausījis manam padomam.
Publicēts: 23.11.10 13:31
 citēt
ekoists:Vispirms laikam pašai jānoskaidro,kādēļ gribi tieši to vai citu brendu.Iemesli var būt dažādi-cena,nosaukums,izskats.Bija man gadījums,kad cilvēks bija iededzies par sony,prasīja padomu.Pastāstīju visus iemeslus,kurus min šeit,bet tik un tā šis palika pie savas izvēles.Pēc pāris mēnešiem bija jānoklausās žēlabas,par to,ka nav paklausījis manam padomam.

isteniba es pec cenas skatijos, tie parametri ar itka apmierina-14pix, auto, manualais...skatijos citus-taka parak dargu, man iesacejam, tapec gribu zinat jusu viedokli, vai verts iekrat vairak
Publicēts: 23.11.10 13:48
 citēt
Ņem labāk to pašu Sony, sākumam tev pietiks ar Minoltas objektīviem, kuri ir galvas tiesu augstāki par canon ( ja tie ražoti 90 gadu sākumā) un vēlāk iekrāsi labajiem Zeiss stikliem.
Bet ar Canon un Nikon esi kā bleķa miskastē iemestā ir tikai viena izeja.
Un pats galvenais uz tiem pikseļiem neskaties tas nav galvenais var uztaisīt ideālas bildes ur 2 mpixeļiem un sūdīga 60 mpixeļiem ;)
Publicēts: 23.11.10 16:36
 citēt
Oliss:Ņem labāk to pašu Sony, sākumam tev pietiks ar Minoltas objektīviem, kuri ir galvas tiesu augstāki par canon ( ja tie ražoti 90 gadu sākumā) un vēlāk iekrāsi labajiem Zeiss stikliem.
Un pats galvenais uz tiem pikseļiem neskaties tas nav galvenais var uztaisīt ideālas bildes ur 2 mpixeļiem un sūdīga 60 mpixeļiem ;)

aha, skaidrs, zinasu, a to man likas tie pix ar kko reali daudz ietekme:face-smile:
Publicēts: 23.11.10 16:40
 citēt
baleriina:
Oliss:Ņem labāk to pašu Sony, sākumam tev pietiks ar Minoltas objektīviem, kuri ir galvas tiesu augstāki par canon ( ja tie ražoti 90 gadu sākumā) un vēlāk iekrāsi labajiem Zeiss stikliem.

aha, skaidrs, zinasu, a to man likas tie pix ar kko reali daudz ietekme:face-smile:
pix ietekmē attēla izmēru... daudz pix vajag, ja gribi plakātus bildēt, bet neta vajadzībām līdz acīm pietiek ar kādiem 3-6 un arī, ja grukā bildītes mājas fotoalbūmam ;) viedoklis subjektīvais
Publicēts: 23.11.10 16:46
 citēt
pix skaits ietekmē reāli daudz,bet ne vienmēr tas ir noteicošais faktors.Jebkurā gadījumā nevar salīdzināt coolpix 14 pix ar canon 20d 8pix.Svarīgas lietas varētu būt autofokusa precizitāte,ātrums,matricas lielums,aksesuāru pieejamība un cena.Mērīšanas precizitāte,trokšņu līmenis.....
Publicēts: 23.11.10 17:29
 citēt
saja diskusija loti daudz ko uzzinaju! paldies:face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt