forum.gif
Nikon D2Xs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Nikon D2Xs
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.11.10 19:50
 citēt
pārejot uz 40D būs jūtama starpība... es kad nomainījos no Nikon D80 uz canon 40D, likās, ka citā pasaulē nokļuvis :) bet nu jau pierasts un visas bildes liekas kā mps :D jāmainās tālāk uz 5D Mk2 :bad_smile:
Publicēts: 23.11.10 20:14
 citēt
un pēc tam uz leica s2 un vēl tālāk uz kādu sinar,ja? :haha:
Publicēts: 23.11.10 20:18 labots
 citēt
AA-EVO:pārejot uz 40D būs jūtama starpība... es kad nomainījos no Nikon D80 uz canon 40D, likās, ka citā pasaulē nokļuvis :) bet nu jau pierasts un visas bildes liekas kā mps :D jāmainās tālāk uz 5D Mk2 :bad_smile:

uz 40D gana daudz esmu atbildeejies, zinu par + un -, kadi tam verkim piemiit... Principaa, apmierina pat tas 300d, kaitina vien 2 lietas - leeeeeeeeeeni darbojas (pec 30D/40D un lidzigu aparatu ilgakas lietoshanas ikdienaa) un biiish bish par traku trokshnjo - a pati trokshnja struktuura neko, kaa filmas grauds gandriiz... A, nu ja, merishanu nevar manuali parslegt.
bet nu kaitina bish tas grauds un tas ka nevar ISO 1000 uzlikt, piemeram. iso 800 par maz, 1600 par daudz... :(
maikls.ljubvi.net...
Publicēts: 23.11.10 20:19
 citēt
shvaboc:un pēc tam uz leica s2 un vēl tālāk uz kādu sinar,ja? :haha:
tālāk metīs mieru... tā bildēšana jau tāda slimība vien ir... paslimos, izslimos visu nahren izpārdos nu dzīvos mierīgi :D
Publicēts: 23.11.10 20:20
 citēt
AA-EVO:paslimos, izslimos visu nahren izpārdos

es taisni ta izdariju.
Publicēts: 23.11.10 20:39
 citēt
nu neredzu,kur tur kaut kas par daudz būtu.... atbildēju ar savu d200 staro rīga uz iso1600 un nekāda vaina.
Publicēts: 23.11.10 20:48
 citēt
shvaboc:nu neredzu,kur tur kaut kas par daudz būtu.... atbildēju ar savu d200 staro rīga uz iso1600 un nekāda vaina.

da labi
Publicēts: 23.11.10 20:58
 citēt
Profānam ar apd..... Sony arī neko www.fotoblog.lv... ......................... :bad_smile:
Publicēts: 23.11.10 21:34
 citēt
"Lai gan nezinu, varbūt tagad, kad Zeissa objektīvi ir mobīļiem, es nebrīnīšos pat par Leicas pārdošanos uz Smenas tirdzniecības marku."

Zeiss Nokia telefoniem un Schneider&Kreiznach Samsungiem. Cik lasīju, tad tas nozīmē, ka kaut kāds eksperts no attiecīgā uzņēmuma pārskata ražošanu. Mēļo arī, ka Zeiss savu *T pārklājumu vedot uz Japānu no Vācijas. Es gan tam īsti neticu...
Publicēts: 24.11.10 11:11
 citēt
RudeWolf:"Lai gan nezinu, varbūt tagad, kad Zeissa objektīvi ir mobīļiem, es nebrīnīšos pat par Leicas pārdošanos uz Smenas tirdzniecības marku."

Zeiss Nokia telefoniem un Schneider&Kreiznach Samsungiem. Cik lasīju, tad tas nozīmē, ka kaut kāds eksperts no attiecīgā uzņēmuma pārskata ražošanu. Mēļo arī, ka Zeiss savu *T pārklājumu vedot uz Japānu no Vācijas. Es gan tam īsti neticu...

Kāpēc gan ne? Un patiesībā, vai nav vienalga?:)
Publicēts: 24.11.10 11:59
 citēt
versatile:da vot, 20d ar 30d baigi lidzigi, shur tur pat saka ka 20d labaaks esot

pie tam, Tev pašam savarīgā jautājumā - matricas mazgāšanā. 20D ir lielisks aizsargslānis (papildus stikliņš, plastmasiņš vai kas tur) priekšā. :)
Publicēts: 24.11.10 12:53
 citēt
alvils:
versatile:da vot, 20d ar 30d baigi lidzigi, shur tur pat saka ka 20d labaaks esot

pie tam, Tev pašam savarīgā jautājumā - matricas mazgāšanā. 20D ir lielisks aizsargslānis (papildus stikliņš, plastmasiņš vai kas tur) priekšā. :)

tak visiem vinjiem tas slaanis tur ir, plika matrica nav nevienam
Publicēts: 24.11.10 13:20
 citēt
bet vai lielisks?! :bad_smile:
Publicēts: 24.11.10 17:38 labots
 citēt
Schneider:Bilde ir laba lieta, bet patiešām ir tā, ka to ir ražojis tieši Fuji nevis Cosina pēc Fuji licences?

aha mūsdienās jau nu atmaksājas sapiķot Fuji, kantorim ar katik ne lepnākajām midirangefainderu tradīcijām uz lodes, lai tas atsakās no jaunās kameras tirdzniecības Eirpā + uzcept savu rūpnīcu, lai pirmoreiz sāktu ražot midi tālmērus

iespējams, ka kādai investoru saujiņai pieder i fuji i cosina i vēl strīpa kantoru, bet drīzāk Voghtlander tirgoņi vnk ir piesaistījuši kārtējo partneri - viņi jau neko netaisa tik sēž virsū dažnedažādiem ražotājiem - piemēram ilgus gadus sēdēja uz Rollei šaurā gala Singapūrā + lētākos stiklus tiem taisīja ne Ceiss, bet Mamiya - un toč Voghtlander nepiederēja ne Ceiss, ne Mamiya ne vēljovairāk Roļiks

tirgoņi i viss
Publicēts: 24.11.10 18:24
 citēt
pret nevienu nekas personisks, bet nu skatos lasu te visas tās diskusijas un atliek te secināt, ka daži te ir baigi gudrie visādās lietās kas saaistītas ar ražošanu ar to kam kas pieder un ir piederējis zin visu par to kur tasiīta katra mikroshēma utt... utt.. protams tas jau nav nekas slikts, bet man jau kautkā liekas, ka diezvai tā visa ir taisnība, diez jau vai, jo nu neticu, ka kādam tur strādā kāds sirdsdraugs, kurš visu tik godprātīgi izstāsta :face-wink:
ta protams ka netā var salasīties viskautko, bet vai tā tiešām ir, šaubos...
tās tādas manas pardomas...
atvainojos ja kādu aizvainoju :face-smile:
Publicēts: 24.11.10 18:27
 citēt
meduspods:blablablabla

Mūsdienu Rietumu pasaulē kas kam pieder ir, iespējams, visvieglāk, ātrāk un precīzāk atsekojamais fakts. Nauda necieš nejaušības un paviršību.
Savulaik lētus un labus stiklus meklējot... Nu, daudziem vienādiem ir nācies uzdurties zem dažādiem nosaukumiem. Vivitar, Cosina, Tokina, utml...
Publicēts: 24.11.10 18:48 labots
 citēt
Labaka "Tirdzniecibas marka" kas redzeta ir sjamaa

A zinat kas tas ira ? Minolta 300 tik zem dazjadiem aborigeniem miljiem nosaukumiem:D :D
Publicēts: 24.11.10 19:06 labots
 citēt
meduspods:pret nevienu nekas personisks, bet nu skatos lasu te visas tās diskusijas un atliek te secināt, ka daži te ir baigi gudrie visādās lietās kas saaistītas ar ražošanu ar to kam kas pieder un ir piederējis zin visu par to kur tasiīta katra mikroshēma utt... utt.. protams tas jau nav nekas slikts, bet man jau kautkā liekas, ka diezvai tā visa ir taisnība, diez jau vai, jo nu neticu, ka kādam tur strādā kāds sirdsdraugs, kurš visu tik godprātīgi izstāsta :face-wink:
ta protams ka netā var salasīties viskautko, bet vai tā tiešām ir, šaubos...
tās tādas manas pardomas...
atvainojos ja kādu aizvainoju :face-smile:

tas, ka Tev pietiek ar japāņu mūsdienu tehniku (+ drošvien šķiet, ka tā traki laba) taču nenozīmē, ka visi ir tādi

man piemēram patīk Shneider un Zeiss stikli + Fuji lielie tālmēri - dzenājot tādas lietas netā rokā (sor nepērku tos Hamburgā vai Tokijā a RDelektroniks kā reizi tirgo tik canon, panasonic, nikon), tad arī uzduras nebūt ne slepenai infai - kādas sadarbības starp kantoriem un tirgoņiem ir bijušas

tas nav nekāds valsts noslēpums tāpat kā to, ka opelis vai sābs pieder GM utt
Publicēts: 24.11.10 19:20
 citēt
Lunis:A zinat kas tas ira ?

Nujā, ko tik tie mūsu dzeltenie, šķībacainie brāļi nedabūs gatavu!:face-grin: www.zenitcamera.com...
Pēseress aiz dzelzs priekškara jau nevarēja neko parukšķēt pretī, un vārds "Zenit" arī nav nekas unikāls. Man mājā ūdeni pumpē Pentax ūdenssūknis: www.pentax-pumps.it...
Arī Zenit ir ne tikai fototehnika, vislabāk skan šitais: Среди большого ассортимента насосов Zenit присутствуют... ФЕКАЛЬНЫЕ... насосы. www.elit-teplo.ru...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):