forum.gif
Fotosoma
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Fotosoma
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.11.10 05:43 labots
 citēt
Netīši uzdūros dažām bildēm kur redzēju fotoaparāta somiņas kuras iekrita acīs..... tad nu interesē vai kāds nav mānījis tādas pārdošanā priekš Nikona, vai tāda jālūdz šuvējiem uzburt.... un ja šūt tad aptuveni cik tas varētu izmaksāt :)
ps. interesē tieši baltā krāsa:exciting:

www.lingosbox.com...
gadgetpr.com...
pip.wearecheapest.com...
www.aliexpress.com...
Publicēts: 23.11.10 07:52
 citēt
Kādreiz kaut kas līdzīgs Zenītiem bija, varbūt var pielāgot?
Publicēts: 23.11.10 08:32
 citēt
internetā nekur nepiedāvā tieši nikon?
no zenit pielāgot diez kas nebūs,tā kamera bija krietni plānāka par vidējo digispoguli+pakaļpusē bez pogām.
Vari drīzāk apjautāties,vai nevar uzšūt kāds custom ražojumu,bet tas nebūs lēti.
Publicēts: 23.11.10 09:19
 citēt
shvaboc:internetā nekur nepiedāvā tieši nikon?
no zenit pielāgot diez kas nebūs,tā kamera bija krietni plānāka par vidējo digispoguli+pakaļpusē bez pogām.
Vari drīzāk apjautāties,vai nevar uzšūt kāds custom ražojumu,bet tas nebūs lēti.

Nu es takā meklēju bet nekādi nespēju atrast, tapēc domāju varbūt kādam te ir kādas slepenas bodes :)
zenīta noteikti nederēs, pamēģināju jau no sava un jā.. pazūd ekrāns un pogas...
Publicēts: 23.11.10 09:32
 citēt
Var jau mēģināt,vienīgi-švaki vai kāds varēs izštancēt to objektīva daļu(sašūt konkrētam stiklam toč varēs).Es interesētos pie apavniekiem,gadās par samērā lēti unkas(vienu zinu Liepājā:))+ kāda nu āda(krāsa)būs,balta -šaubos.Man piemēram ir tāda sarkanbrūna,bet neprasi,tik daudz negribēsi maksāt cik es paprasītu lai pārvarētu slinkumu(laika trūkumu) :D ,lai atgrieztos pie jaunībsdienu haltūrdarbiem(ādas jakas,somas)!
Publicēts: 23.11.10 09:34
 citēt
principā tas ir jādod darīt puikām, kuru šuj ādas salonus māšīnām vai arī kurpniekiem, kuri izgatavo apavus ;) Pie autosalonu meistariem cena domāju varētu sākties pie latiem 30
Publicēts: 23.11.10 09:36
 citēt
Pielāgošanā galvenā problēma būs masīvais Nikon gri... roktu... nu tur, kur liek labo roku. Vecā tipa filminiecēm šādas formas bija salīdzinoši svešas, jo tās ilgu laiku bija uzticīgas filosofijai- "kamera ir gaismu necaurlaidīga kaste ar lēcu." Tieši liekot uzsvaru uz- KASTE. Lai arī šeit cilvēks pa lielam rāda tikai never-ready keisa apakšiņas, tomēr pieļauju, ka interesē viss keiss.

Būs vien jāpasūta, un būs tik tiešām dārgi. Vai arī var pastiprināti sākt lasīt praktisko latvieti.
Publicēts: 23.11.10 09:40
 citēt
forelljjanka:Var jau mēģināt,vienīgi-švaki vai kāds varēs izštancēt to objektīva daļu(sašūt konkrētam stiklam toč varēs).Es interesētos pie apavniekiem,gadās par samērā lēti unkas(vienu zinu Liepājā:))+ kāda nu āda(krāsa)būs,balta -šaubos.Man piemēram ir tāda sarkanbrūna,bet neprasi,tik daudz negribēsi maksāt cik es paprasītu lai pārvarētu slinkumu(laika trūkumu) :D ,lai atgrieztos pie jaunībsdienu haltūrdarbiem(ādas jakas,somas)!

nu es domāju normāli paņemt konkrētu objektīvu, jo pārējie ko lietoju/šu visticamāk būs un pagaidām izmēros arī ir mazāki :)

Ādu tieši baltu gribētos :) Kapēc šaubies?
Kurpnieki saki, jāpalūko tuvākie kas ir Purvciemā :beaten:
Publicēts: 23.11.10 09:43
 citēt
RudeWolf:Pielāgošanā galvenā problēma būs masīvais Nikon gri... roktu... nu tur, kur liek labo roku. Vecā tipa filminiecēm šādas formas bija salīdzinoši svešas, jo tās ilgu laiku bija uzticīgas filosofijai- "kamera ir gaismu necaurlaidīga kaste ar lēcu." Tieši liekot uzsvaru uz- KASTE. Lai arī šeit cilvēks pa lielam rāda tikai never-ready keisa apakšiņas, tomēr pieļauju, ka interesē viss keiss.

Būs vien jāpasūta, un būs tik tiešām dārgi. Vai arī var pastiprināti sākt lasīt praktisko latvieti.

bija jau doma iepirkt kādu šujmašīnu citiem nolūkiem.... varbūt tiešām jāpiecienojas domubiedriem iekš : šujampašas :super_man:
Publicēts: 23.11.10 09:46
 citēt
Tātad zvani šim cilvēkam - 28444438 Viktors un jāsaka, ka zvani no Raimonda (priekšnieks visai padarīšanai) un tad jau arī par visu vienosieties ;)
Publicēts: 23.11.10 10:11
 citēt
Ādas beņķu šuvējiem varētu būt problēmas ar materiālu,tik biezu ādu beņķos toč neizmanto!Faktiski var mēģināt no mākslīgās,tikai arī to,kur lai jem?
Publicēts: 23.11.10 10:38
 citēt
Schnircks:Varu iedot piemērīt Zenit vai Smena 8M somiņu:)

Sava zenīta čeholu mēģināju un Lomo kaut kādu atradu mājās to ar mēģināju, abi krietni par mazu..... par Smena jāatzīst neko nezinu, var pamēģināt:big_smile:
Publicēts: 23.11.10 10:39
 citēt
AA-EVO:Tātad zvani šim cilvēkam - 28444438 Viktors un jāsaka, ka zvani no Raimonda (priekšnieks visai padarīšanai) un tad jau arī par visu vienosieties ;)

Rīgā meistars? Orientējoši cik ādas noplēsīs?:face-glasses:
Publicēts: 23.11.10 11:31
 citēt
B-Uniq:
AA-EVO:Tātad zvani šim cilvēkam - 28444438 Viktors un jāsaka, ka zvani no Raimonda (priekšnieks visai padarīšanai) un tad jau arī par visu vienosieties ;)

Nu tik, cik, lai pietiktu somai.
Publicēts: 23.11.10 11:34
 citēt
RudeWolf:
B-Uniq:

Nu tik, cik, lai pietiktu somai.

Tas jau skaidrs, bet tā lai var parēķināt cik ļoti vajadzīga tā soma, ikdienā ja jābildē kas ar KATA staigāju un viss forši, bet nevienmēr gribas kā skolniekam ar mugursomu slāt :amazing:
Publicēts: 23.11.10 11:36
 citēt
Klau, tu tachu 1188, kad zvani prasiit lidz cikiem strada RIMI, ari neprasi kuram pienam sodien akcija?
zvani aadiniekiem un jautaa... domaju, ka cenas atskiribas bus nevaajas, atkariba kaut vai no taa, cik swarowski kristalus gribesi virsuu...
Publicēts: 23.11.10 11:37
 citēt
Es paņēmu NatGeo un tā īpaši neizskatās pēc fotosomas. Vairāk pēc laptopa somas/fagbag.
Publicēts: 23.11.10 11:40
 citēt
versatile:Klau, tu tachu 1188, kad zvani prasiit lidz cikiem strada RIMI, ari neprasi kuram pienam sodien akcija?
zvani aadiniekiem un jautaa... domaju, ka cenas atskiribas bus nevaajas, atkariba kaut vai no taa, cik swarowski kristalus gribesi virsuu...

vispār ja nepieciešamība prasu, un ļoti priecīgs esmu ja operātors var aptuveni pateikt :)
Publicēts: 23.11.10 11:41
 citēt
RudeWolf:Es paņēmu NatGeo un tā īpaši neizskatās pēc fotosomas. Vairāk pēc laptopa somas/fagbag.

tā kata arī neizskatās pēc fotosomas... tas bija galvenais kad ņēmu.... nu ne galvenais galvenais, galvenais lai visi štrumi lien + kompis bet tas ar bij svarīgi :)
Publicēts: 23.11.10 11:42
 citēt
B-Uniq:
versatile:Klau, tu tachu 1188, kad zvani prasiit lidz cikiem strada RIMI, ari neprasi kuram pienam sodien akcija?

vispār ja nepieciešamība prasu, un ļoti priecīgs esmu ja operātors var aptuveni pateikt :)

visprecizak cenu var pateikt tas, kas to reali dariis :) ja te tev teiks 15, bet meistars teiks 50 - uzmetisi luupu un miestaram argumenteesi "a man foruma teica 15..."?
Publicēts: 23.11.10 12:12
 citēt
B-Uniq:

Rīgā, par cenu vienosies... uzņēmums, kurš uz pasūtījumu izgatavo apavus un citus nestandarta risinājumus. Īpašnieks labi pazīstams, tā kā par cenu noteikti varēs padiskutēt ;)
Publicēts: 23.11.10 13:59
 citēt
versatile:
B-Uniq:

visprecizak cenu var pateikt tas, kas to reali dariis :) ja te tev teiks 15, bet meistars teiks 50 - uzmetisi luupu un miestaram argumenteesi "a man foruma teica 15..."?

nez vai :)
Publicēts: 23.11.10 14:00
 citēt
AA-EVO:
B-Uniq:
Rīgā, par cenu vienosies... uzņēmums, kurš uz pasūtījumu izgatavo apavus un citus nestandarta risinājumus. Īpašnieks labi pazīstams, tā kā par cenu noteikti varēs padiskutēt ;)

ou tad jāpieraksta uz lapiņas un mēneša beigās jāgrabina, jāklausās ko kunigs piedāvās :):face-smile:
Publicēts: 23.11.10 15:44
 citēt
Nu vispār jau arī nepateici, cik daudz liksi iekšā ... :)

Pats esmu priecīgs par Crumpler Pretty Boy - man melna - var dabūt arī baltu un produkta kods būs PBBP01 ... Ielikt var crop body ar standarta objektīvu + 3 objektīvus, pribambasus un zibspuldzi vai arī to pašu komplektāciju -1 objektīvs un zibeni lai ielīstu lidostu rokas bagāžas nodalījumā - aizmugurē vēl telpa dokumentiem vai 15.4" portatīvajam un augšā var ielikt sadzīvei nepieciešamas lietas vai dvieli, peldbikses un četrpaku alus ... ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):