forum.gif
Виниловые диски
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Виниловые диски
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.11.10 19:53 labots
 citēt
full_clip:nu autostops būs nepieciešams, ja ir pieradums aizmigt pie pults. Bet, piemēram, tone-arm regulēšana ir līdz neprātam primitīva, lai pēc iespējas ātrāk un vienkāršāk var uzlikt, piemēram, lielāku svariņu. Arī pats laukums ap plati, ja tā var izteikties, būs pēc iespējas brīvāks, lai rokas neķertos.

Un pa to lampiņu nemaz nesmej - tumsā bez viņas grūti adatu īstajā gropē iemest :face-grin:

Es netaisos kritizēt DJ aparatūru. Katra tehnika ir domāta savam nolūkam un tai ir savas specifiskas īpašības. Vnk nevajag (dažiem) izcelt DJ atskaņotājus, kā pārākus kvalitātes ziņā.
Autostopa trūkums man šķiet gana nopietns- tajā vietā, lai, nesteidzoties, baudītu mūziku, jādomā par savlaicīgu galviņas nocelšanu, lai nebojātu adatu. Tonarma regulēšana visiem nopietniem aparātiem ir pietiekami ērta un vienkārša. Lielais ātruma regulēšanas "bīdeklis" ikdienā ir pilnīgi lieks.
Bet galvenais- DJ atskaņotāji domāti darbam, Hi-Fi- atpūtai...:face-wink:
Publicēts: 24.11.10 19:55
 citēt
pēc parametriem - Signal to Noise un dynamic range - CD iekabina platei vienā setā....ja ir gana jūtīgas tumbas - var dzirdēt tos trokšņus pietiekami labi....tāda pati reliģiju cīņa kā filma vs digi ut.t.
Protams ir daāadi ieraksti un aparatūras, bet tehniski plate ir noiets etaps....protams ir cilvēki , kuriem tāpat patīk skaņa ar kropļojumiem, piemēram lampu pastūži....
Publicēts: 24.11.10 19:58
 citēt
osscar:pēc parametriem - Signal to Noise un dynamic range - CD iekabina platei vienā setā....ja ir gana jūtīgas tumbas - var dzirdēt tos trokšņus pietiekami labi....tāda pati reliģiju cīņa kā filma vs digi ut.t.
Protams ir daāadi ieraksti un aparatūras, bet tehniski plate ir noiets etaps....protams ir cilvēki , kuriem tāpat patīk skaņa ar kropļojumiem, piemēram lampu pastūži....

A kurš ta strīdas?
Man tā "vintage" audiotehnika ir vienkārši jaunības nostaļģija (vaļasprieks) un arī maza piepelnīšanās pie penzijas..:)
Principā nepatīk mūsdienu datorveidīgā mūzikas aparatūra.
Publicēts: 24.11.10 20:01
 citēt
Vecajiem verķiem visu cieņu :face-wink:
Publicēts: 24.11.10 20:18
 citēt
a kas i normāls vinilspēlētajs iz seniem laikiem?
Publicēts: 24.11.10 20:29
 citēt
shauttra:a kas i normāls vinilspēlētajs iz seniem laikiem?

Kā nu kuram. Man pagaidām pietiek ar Technics SL-1900 (tirgus cena 50-100 Ls robežās).
Otrs "gadžets" ir vēl interesantāks (kaut arī mazāk kvalitatīvs)- Sony PS-FL1, mehānisms izbrauc ārā, kā CD/DVD- labs šauram plauktam.
Citi gan te (tēmā) braši runā par 600$ vērtām galviņām-adatiņām, bet es kaučkā tam ne visai ticu...:face-wink:
Publicēts: 24.11.10 20:30
 citēt

Es netaisos kritizēt DJ aparatūru. Katra tehnika ir domāta savam nolūkam un tai ir savas specifiskas īpašības. Vnk nevajag (dažiem) izcelt DJ atskaņotājus, kā pārākus kvalitātes ziņā.
Autostopa trūkums man šķiet gana nopietns- tajā vietā, lai, nesteidzoties, baudītu mūziku, jādomā par savlaicīgu galviņas nocelšanu, lai nebojātu adatu. Tonarma regulēšana visiem nopietniem aparātiem ir pietiekami ērta un vienkārša. Lielais ātruma regulēšanas "bīdeklis" ikdienā ir pilnīgi lieks.
Bet galvenais- DJ atskaņotāji domāti darbam, Hi-Fi- atpūtai...:face-wink:
°

tas, ka hi fi un dj aparatūra nāk no diviem dažādiem plauktiņiem, ir neapgāžams fakts. A par adatām gan es neuztraucos, tāpēc arī laikam vēl turās :face-grin: Ir 2 reizes sanācis, mājās ārdoties, ar roku aizķert tonearmu un adatu uzmest uz ripas, bet, paldies dievam, viss ok. :what:
Publicēts: 24.11.10 20:31 labots
 citēt
osscar:pēc parametriem - Signal to Noise un dynamic range - CD iekabina platei vienā setā....ja ir gana jūtīgas tumbas - var dzirdēt tos trokšņus pietiekami labi....tāda pati reliģiju cīņa kā filma vs digi ut.t.

Kas tas par brīnumu?!
"jūtīgas tumbas"... "lampu pastūžu skaņas ar kropļojumiem"...
Vēl līdz šim nav izdomāts analogs lampu pastiprinātājam salāgotam ar pareizi izrēķinātas slēgtās tumbas papīra skaļruņiem.
Ja digitālajā fototehnikā ir redzamas progresa iespējas, tad skaņu tehnikā lampa galā nav aizvietojama (jo ideālo sinusoīdu pārvada 1:1 uz skaļruņa spolīti).
Publicēts: 24.11.10 20:38
 citēt
Spurred on by your article, I have also been doing a little work on the inherent Johnson noise of MC cartridges. My database of cartridge parameters (96 different cartridges) shows that the best possible signal/noise ratio, assuming a wholly noiseless preamplifier,is given by the My Sonic Lab Hyper Eminent, as you say. This has a difference between its Johnson noise and its output voltage of 86.3 dB. (Mind you, it appears to cost £3000, so it ought to be good) On the other hand, the Denon DL-304 gives only 63.9 dB, which compared with the dynamic range from an ordinary CD seems very disappointing indeed. There is a difference of 22.3 dB between the best and the worst, a remarkably large range that could do with some explanation. The average S/N ratio for the 96 cartridges is 76.4 dB, which seems to me unimpressive.

Lūk D.Self tests par adatām. Viņš ir daudz labu grāmatu par audio iekārtu izstrādi sarakstījis,,,,,Izkopēts no forma kutrā, jams reizēm parādās ar atziņām.
Publicēts: 24.11.10 20:45 labots
 citēt
Visiem zināms, ka lampu siltā skaņa rodas no pamatīgas dozas 2. harmoniskās radītajiem kropļojumiem....es nemaz nerunāju par lampu spēju , jeb nespēju attēlot taisnstūra signālu...ok te gan viss no trafa atkarīgs, bet tāpat ir auzas.

nu kā - ja skandas ir tupas, troksnis nebūs dzirdams pie tā paša signāla līmeņa....ja skandas ir ar 100db ...tad visi sistēmas trokšņi kā uz delnas....
Publicēts: 24.11.10 20:49
 citēt
auzas
Publicēts: 24.11.10 20:50 labots
 citēt
negatIvs:auzas

Tev garšo auzas, vai kā?...:face-wink:
Publicēts: 24.11.10 20:54
 citēt
Mūsdienu jaunās plates tāpat jau vairums gadījumos ir no Digi uz analogo dzītas....ok, var jau vecos labos ierakstus ebajā vai kur citur meklēt. Protams ir arī dažas true analog studijas ar, bet to zinošākie pastāstīs....Es ar platēm neaizraujos.
Publicēts: 24.11.10 20:58
 citēt
interesanti palasīt, vecie laiki, adatiņas, vinils... vēl mētājas jvc plašu atskaņotājs, plašu praktiski nav vairāk, bija izdevība vienreiz labi pārdot kolekciju, i atvadījos....:( ek:( nu patinot filmu atpakaļ gadus 22... es pirku savu JVC pa 1500rubļiem, hmm, alga laikam bija ap 250:)) nedēļā pirku ap 3-5 viniliem, to cenas bija 80-150 rub.. cenu svārstības no jauns iepakojumā, paris reizes jau nokopētas lētakas ap 40-50 rub. pirmais cd atskaņotājs laikam bija marantz, pa ko atdevu turpat 3500 rub... un sākās cd kopēšana... kvalitāte... hmm, cd...arī tagad, viss atkarīgs vai AAD, ADD, vai DDD... vispār labrāt, ja kāds tirgo, iepirktu kādu vinilu ar modern talking, bab`ys gang, frankie goes to hollywood , tā kādai večerinkai pontīgi būtu:))
Publicēts: 24.11.10 23:13
 citēt
Cik lieliskā saruna...
Tomēr plates nevienam nav vajadzīgas. :)
Bet paldies par interesantam domam par to visu...
Publicēts: 24.11.10 23:19
 citēt
Belsar:Cik lieliskā saruna...

Varbūt arī kāda ievajadzētos.
Tik tas Tavs saraksts pārāk "gudri" noslēpts- mans kompis negrib lasīt...:face-wink:
Publicēts: 24.11.10 23:23
 citēt

kur ir saraksts :amazing:
Publicēts: 24.11.10 23:25 labots
 citēt
Oliss:

kur ir saraksts :amazing:

Saraksts "nokodēts" (skaties sākumā). Mans Windovs tādu formātu nepazīst.
Mans vecais pauris arīdzan nē...::face-wink:

storagestart.divshare.co�m...
Publicēts: 24.11.10 23:29
 citēt
man to lapu never vaļā saka ka error :shame:
Publicēts: 24.11.10 23:31
 citēt
Oliss:man to lapu never vaļā saka ka error :shame:

Es jau padomāju ka vienīgais esmu tik dumš...:)))
Publicēts: 25.11.10 00:08
 citēt
Nu saraksts bija/ir jaunajā ekseļa formātā - attiecīgi es ar nevarēju atvērt.
Publicēts: 25.11.10 03:04 labots
 citēt
Hmm... Es pat nedomāju ka man ir tik gudrs Excellll...
Ko darīt?....
storagestart.divshare.com...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas