forum.gif
vai vienmēr klientam taisnība ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / vai vienmēr klientam taisnība ?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.11.10 13:23 labots
 citēt
Tas jau sen ir atrunāts un visu laiku papildināts šeit www.ptac.gov.lv

Ja tas nav atrunāts, tad brīva improvizācija un sods par to ir tāds, ka klients vērsīsies pie konkurenta un te jau vari vien smikņāt par konkurenta ciešanām klienta dēļ vai kost nagos par zaudēto peļņu - tas arī dažos elpas vilcienos viss! :)

p.s. Pareizi jau teica, ka klients ir pēc līguma noslēgšanas - līdz tam ir tikai potenciālais klients, "tūrists" vai kāds cits skaists epitets! ;)
Publicēts: 26.11.10 14:38 labots
 citēt
Mājas lapā tad vajag arī atrunāt, ka katru pieteikumu izskata individuāli un sniedz atbildi, vai to var izdarīt un par kādu cenu - lai nevarētu neviens pārprast, ka ar pieteikšanos darījums netiek noslēgts.
Publicēts: 26.11.10 14:38
 citēt
tā vien izskatās, ka civillikuma dažas nodaļas sastādījuši dzenbudisti :face-smile:
Publicēts: 26.11.10 14:42
 citēt
NilsS:tā vien izskatās, ka civillikuma dažas nodaļas sastādījuši dzenbudisti :face-smile:
šie jau tādi vispārīgi noteikumi un ir saistību veidi, kur viss ir daudz precīzāk noteikts tajā pat Civillikumā vai citā saistošā normatīvajā aktā (piemēram, Patērētāju tiesību aizsardzības likumā), ja tu to domāji.
Publicēts: 26.11.10 16:16
 citēt
f-foto:

TREŠĀ APAKŠNODAĻA Gribas izteikums un īstums I. Gribas izteikums

"1427. Pie tiesiska darījuma būtības pieder tā taisītāja gribas izteikums, bet divpusējā vai vairākpusējā darījumā vajadzīgs visu tā dalībnieku saskanīgs gribas izteikums."
"1428. Gribu var izteikt vai nu noteikti, vai klusējot.
Noteikti gribu var izteikt vai nu ar vārdiem, mutiski vai rakstiski, vai ar zīmēm, kam ir vārdu nozīme."
"1432. Kas klusējot vai noteikti izteic savu piekrišanu, tas ar to ir pieņēmis darbību ar visām tās tiesiskām sekām un nevar vairs vēlāk savu piekrišanu ierobežot."

Utt. u. tjp.

Ne visas vienosanas ir uz papira.

Kolosāli! :D

Principā es, kā klients, ierodos birojā, visu nolieku 3stāvīgiem mātes vārdiem tā, ka cilvēki ir šokā un nav ko atbildēt, tad principā līgums ir noslēgts klusējot? Varbūt kādam ir idejas, kā to izskaidrot? :)

p.s. Šis laikam nu būtu tas divpusējais gadījums - viens otru tādus monstrus ierauga un valodu zaudē - tātad abi klusē un līgums ir noslēgts? :D
Publicēts: 26.11.10 16:25
 citēt
feLIne:
f-foto:

TREŠĀ APAKŠNODAĻA Gribas izteikums un īstums I. Gribas izteikums

"1427. Pie tiesiska darījuma būtības pieder tā taisītāja gribas izteikums, bet divpusējā vai vairākpusējā darījumā vajadzīgs visu tā dalībnieku saskanīgs gribas izteikums."
"1428. Gribu var izteikt vai nu noteikti, vai klusējot.
Noteikti gribu var izteikt vai nu ar vārdiem, mutiski vai rakstiski, vai ar zīmēm, kam ir vārdu nozīme."
"1432. Kas klusējot vai noteikti izteic savu piekrišanu, tas ar to ir pieņēmis darbību ar visām tās tiesiskām sekām un nevar vairs vēlāk savu piekrišanu ierobežot."

Utt. u. tjp.

Ne visas vienosanas ir uz papira.

Kolosāli! :D

Principā es, kā klients, ierodos birojā, visu nolieku 3stāvīgiem mātes vārdiem tā, ka cilvēki ir šokā un nav ko atbildēt, tad principā līgums ir noslēgts klusējot? Varbūt kādam ir idejas, kā to izskaidrot? :)

p.s. Šis laikam nu būtu tas divpusējais gadījums - viens otru tādus monstrus ierauga un valodu zaudē - tātad abi klusē un līgums ir noslēgts? :D

Vispār jau Tu parasti lielveikalā arī klusējot izsaki savu gribu noslēgt pirkuma līgumu. Tu klusējot saliec preces, viņi klusējot uzrāda kopējo summu, tu klusējot apmaksā pirkumu. Darījums noslēgts klusējot.
Publicēts: 26.11.10 16:45
 citēt
"...Kas klusējot vai noteikti izteic savu piekrišanu, tas ar to ir pieņēmis darbību ar visām tās tiesiskām sekām un nevar vairs vēlāk savu piekrišanu ierobežot..."

He, he!
Likumdevējs nav par papūlējies mūsdienu valodniecības praksei atbilstošā terminoloģijā pārstrādāt pagājušā gadsimta divdesmito gadu Civillikumu...
Publicēts: 26.11.10 16:48
 citēt
Eltons:"...Kas klusējot vai noteikti izteic savu piekrišanu, tas ar to ir pieņēmis darbību ar visām tās tiesiskām sekām un nevar vairs vēlāk savu piekrišanu ierobežot..."

He, he!
Likumdevējs nav par papūlējies mūsdienu valodniecības praksei atbilstošā terminoloģijā pārstrādāt pagājušā gadsimta divdesmito gadu Civillikumu...

Zini, iepazīstoties ar mūsdienu "pārstrādātajiem" šedevriem, labāk, lai nemaz neķeras klāt.
Publicēts: 26.11.10 16:58
 citēt
UG-photo:
Eltons:"...Kas klusējot vai noteikti izteic savu piekrišanu, tas ar to ir pieņēmis darbību ar visām tās tiesiskām sekām un nevar vairs vēlāk savu piekrišanu ierobežot..."

He, he!

Zini, iepazīstoties ar mūsdienu "pārstrādātajiem" šedevriem, labāk, lai nemaz neķeras klāt.

Zinu!
Lai atceramies tādus kretīnismus kā "skandas", "beidzēšana", "ciešripa", "zibatmiņa" utml.
Publicēts: 26.11.10 17:15
 citēt
Romis:

Par to cenu labi teikts :) Nekad nesaki nē, vienkārši nosauc cenu par kuru tikai psihais piekristu bildēties.

Sjitā es reiz 90tajos iekritu , jāsaka baigi veiksmīgi. Zvana kautkāds pipuks "Pasportu vaigot" vai vīzu uz USA isti neatceros , vaigot vizažistu parixmarheru utt "V Ofisje" , zin tādā bandītu krieveļu tonī , protams ka nafig tāds bij vajadzīgs , lai atšūtu tā ar pateicu "Štuka baksov" otrā galā sākumā klusums pēc tam "Mi perezvoņim" . Es jau laimīgs atšuvās. Mums kā rei tur kaut kāds pasākums bij beidzies , negribējās man vēl kaut kādus urlas tulīt. Pēc brīža atkal zvans otrā galā tas pats bet tā "Uvažiteļno" no serijas "Mi soglasni čerez čas v Ofise" , nu neko grābu savus skuķus un laiam sjomkot , dārgākā passe ko esmu jebkad bildējus "Za štuku baksov" , izrādījās kaut kāds Ukraiņu toļi baņķieris toļi biznesmens iebraucis Latvijā un kaut ka šiem aktuāli bija USA kļuvis , palīgi konkrēti "Saķemētie" glumie peģiki bet samaksāja uz prieksu kārtīgi bilde ar šim baig patika:):)
Publicēts: 26.11.10 17:34 labots
 citēt
Bauda lasīt Luņa dzīves stāstus! :) Katram dzīves gadījumam piemeklēs :)
Publicēts: 26.11.10 18:21
 citēt
UG-photo:Bauda lasīt Luņa dzīves stāstus! :) Katram dzīves gadījumam piemeklēs :)

mini 3 x kāpēc :)
Publicēts: 26.11.10 19:27
 citēt
UG-photo:

Vispār jau Tu parasti lielveikalā arī klusējot izsaki savu gribu noslēgt pirkuma līgumu. Tu klusējot saliec preces, viņi klusējot uzrāda kopējo summu, tu klusējot apmaksā pirkumu. Darījums noslēgts klusējot.

Vispār jau nevajag tā personiski rakstīt ar pārliecību spriežot pēc sevis - es vienmēr ar kasierītēm aprunājos. Zinu, kā tas ir visu dienu uzņemt apkārt esošo negatīvo emociju gūzmu! Ja Tu klusējot to visu dari pat "labdien", "paldies", "uz redzēšanos" vai "visu labu" nepasakot, tad nebrīnies, ka citi ar Tevi nerunā un apkārt viss tik pelēks! :P
Publicēts: 26.11.10 19:51 labots
 citēt
.
Publicēts: 26.11.10 19:51
 citēt
face-control :D
Publicēts: 26.11.10 20:12
 citēt
Nu Luna staastini... tipa neviena cita fotografa nebija, Lunis monopols 1000 $ pieprasija, i samaksaja uzreiz bez ierunam :D
Publicēts: 26.11.10 23:25 labots
 citēt
Oskarz:Nu Luna staastini... tipa neviena cita fotografa nebija, Lunis monopols 1000 $ pieprasija, i samaksaja uzreiz bez ierunam :D

Tas nav labākais stāstiņš , ir vēl ņirdzīgi stāstiņi. Reiz tieši tā pat piezvanīja kādam manam kolēģim Jaunam nu ļoti "Modīgam" čalis , viņš bij jauns un tikpat aprobežots ka tu , šis ar vārdiem "Es tak nebildēšu kaut kādu skolu" ieteica lai meklējot kādu citu piemēram mani , dumjš bij džeks nesaprata , kur kaut kāda "Škola" varēja raut tādu telefonu kura nav nevienā telefona grāmatā , nu šie kaut kā piezvanīja man un es uzprasīju KAS par skolu un momentā braucu bildē. Sloka man ar asistentiem par ~3h darbu un ~100 bērniem samaksāja ~5000Ls :):) Vaig labi zināt publiku kurai svarīgāk par $$$$ ir "Stils @ ponti" Mēdz būt arī "Skolas" kur mācības maksā vairākus desmitus tūkstošu Ls par mācību gadu:):) Es protams aizsūtīju šim 0.7L Laba vīna , kad viņš uzzināja par ko šams gandrīz buteli no rokām izmetis :D :D Viņa sekretāre gandrīz krampjus ķēra no smiekliem kad es ši pateicu kas tā par skolu un attiecīgi aizvedu pusdienās jo šā iedeva viņiem manu telefonu , pirmo kururš sāi bij ierakstīts mobilkā :):) Biznesa vides nepārzināšana un pieredzes trūkums reizēm pamatīgi iegāž tos kuri to neapzinās kur nu vēl cenšas ko labot :D :D Ar visiem mudakiem nav jāčupojās bet viņu personālu gan japazist gana tuvu :D :D
Publicēts: 26.11.10 23:44
 citēt
Luni, ka sauca skolu?:grimace:
Publicēts: 26.11.10 23:49
 citēt
Marchello:
Romis:
Par to cenu labi teikts :) Nekad nesaki nē, vienkārši nosauc cenu par kuru tikai psihais piekristu bildēties.

Ir gadījumi kad arī piekrīt :D ko tad?

Nu, tādos gadījumos, ja cena ir pietiekoši augsta, tās pāris stundu neērtības var arī pieciest :)
Publicēts: 26.11.10 23:49
 citēt
es jau kuro reizi saku ka lunim ir jāsāk rakstīt romāni vai pasakas, noiets būs garantēts :D :D :D
Publicēts: 26.11.10 23:52 labots
 citēt
Tu neuzminēsi jo tev nav zināšanu šai jomā , prstžākas nav :face-wink::face-grin:Esmu tur 4x bildējis , gan pirms gan pēc tam un zinu ka viņi izvēlas tikai pašus krutākos " Pēc ieteikuma" bildētājus :):) Labākais kad 3 no 4 reizēm esmu tur bildējis akurāt kad kolēģi netiek , pēdējo reiz gan zvanīja paši tomēr jau 3x biju bildējis , vēlēk es vairs šeit nebildēju :):)
Publicēts: 26.11.10 23:58
 citēt
Es tacu neminu es prasu! Kas ta ir par skolu?
Publicēts: 27.11.10 00:03 labots
 citēt
Oskarz:Es tacu neminu es prasu! Kas ta ir par skolu?

Pati krutākā :D Nezini jā , ai ai ai :D
Publicēts: 27.11.10 00:03
 citēt
kas nu kuram skaitas pac krutaakais;-pppp
Publicēts: 27.11.10 00:06 labots
 citēt
Lunis:
Oskabrz:Es tacu neminu es prasu! Kas ta ir par skolu?

Jaa.. Lunis ar savu komentaru man atgadinaja teicienu "Esli chelovek idiot, togda eto na dolgo"
Publicēts: 27.11.10 00:13 labots
 citēt
Oskarz:
Lunis:

Jaa.. Lunis ar savu komentaru man atgadinaja teicienu "Esli chelovek idiot, togda eto na dolgo"

PRECĪZI , kā saka "Dzimis rāpot nelidos" :D :D Vai citātiņus kladītē rakstīt ja galvā neturas , tad zinās kā precīzi un kur jēga:D :D
Publicēts: 27.11.10 00:25
 citēt
Luni, tad nu velreiz, ka sauc skolu kas par skolnieku bildesanu 3 h tev maksaja 5000 LS?
Publicēts: 27.11.10 00:28
 citēt
Uj, par Juurmalu un skolaam..
Kad vel straadaaju Juurmalas nedeeljas aviizee, bij pasuutiijums kareiz bildeet skolu izlaidumus.. Ok, gariem zobiem piekritu - nu nepakam es neveeleejos visaadus punjkjainus ljaljalja kverpljus bildeet.. un nekad nebuutu vareejis iedomaaties, ka tas buus man labaakais pljaujas laiks. Ik pa briidim naaca klaat kaada siicha senchi, un sarunaaja ka vinja siici sabildeeshu vairaak un forshaak, protams paraadaa nepaliks. Peectam vel nedeelju no riita liidz vakaram bildes speeju shopot.. Bet vismaz pabeidzot bij miers un mieriiga atpuuta uz paaris meeneshiem, par pikji nebij jaasatraucaas.
Publicēts: 27.11.10 00:30
 citēt
Oskarz:Luni, tad nu velreiz, ka sauc skolu kas par skolnieku bildesanu 3 h tev maksaja 5000 LS?

Tā skola vēl nav radīta :D
Publicēts: 27.11.10 00:31 labots
 citēt
Oskarz:Luni, tad nu velreiz, ka sauc skolu kas par skolnieku bildesanu 3 h tev maksaja 5000 LS?

Zinu ka cilvēki saprot par ko runa bet tāpat patīk pasmaidi par tevi kā man :D :D

Pēc jautājuma var saprast ka tev nav saprašanas KAS ir neparasti šai lietā :D :D
Publicēts: 27.11.10 00:32
 citēt
5000Ls toch nebij, bet nu taa reekjinot, 7 skolas reizinot cik kopaa klases, no klases ap 14 skolnieku senchi cik XX Ls katri sapikjoja.. gala ciipars bij ok.. :)
Publicēts: 27.11.10 00:33 labots
 citēt
Es tā regulāri nesekoju, kas notiek šajos forumos, bet gandrīz katru reizi, kad ieskatos, ir kāds luņa minhauzenstāstiņš.. vnk nevaru noturēties neko nepasakot :D
Es tikai brīnos, kā to šejienieši pacieš? Vai arī tā ir kā sava veida izklaide, kā klaunāde?
Publicēts: 27.11.10 00:38
 citēt
Oskarz:Es tā regulāri nesekoju, kas notiek šajos forumos, bet gandrīz katru reizi, kad ieskatos, ir kāds luņa minhauzenstāstiņš.. vnk nevaru noturēties neko nepasakot :D
Es tikai brīnos, kā to šejienieši pacieš? Vai arī tā ir kā sava veida izklaide, kā klaunāde?

viss ir ļoti vienkārši, lai aizietu uz cirku ir jāmaksā nauda, bet te ir par brīvu:)
Publicēts: 27.11.10 00:39 labots
 citēt
Oskarz:Es tā regulāri nesekoju, kas notiek šajos forumos, bet gandrīz katru reizi, kad ieskatos, ir kāds luņa minhauzenstāstiņš.. vnk nevaru noturēties neko nepasakot :D

Šejieniešiem baudu sagādā skatīties kā bremzes kuri nerubī fišku jomā paši sevi burtiski katru reizi par muļķiem pataisa:face-wink::face-wink: Cilvēks kurš kaut mazbišķi kautko sajēdz biznesā nebrīnās kas 3h laikā bet gan no 100 feisiem :):) PARASTI cipars daudz neatsķiras bet par ~1000 feisiem , tāluk mūsu nesanākušais jurist un nezinošais fotogrāfs:):) Netici vari savam nervozajam čomam uzprasīt :):)
Publicēts: 27.11.10 00:41 labots
 citēt
Tas kas es esmu vai neesmu, nesanācis vai sanācis, Tev nav ne mazākās nojausmas, nedz arī sajēgas. Man ir mērķis uz kuru es virzos.
Kas Tev ir? :)
Publicēts: 27.11.10 00:46
 citēt
Oskarz, cik sen Tu fochee? Vai maz esi "kjeepaajies" ar filminjaam?
Taa neko esi saduushojies speekoties ar cilveeku, kursh ir gaajis cauri visiem filminju eeras labumiem, audzis kopaa ar muusu fotomaakslas grandiem, un ir pieraadiijis sevi pat ljoti augstaa liimenii, arii starptautiski.
Tas, ka reizeem pasaka kaadu pasaku, nenoziimee ka paareejie 90% staastiitaa buutu apshaubaami!
Publicēts: 27.11.10 00:49 labots
 citēt
Jonatans:Oskarz, cik sen Tu fochee? Vai maz esi "kjeepaajies" ar filminjaam?
Taa neko esi saduushojies speekoties ar cilveeku, kursh ir gaajis cauri visiem filminju eeras labumiem, audzis kopaa ar muusu fotomaakslas grandiem, un ir pieraadiijis sevi pat ljoti augstaa liimenii, arii starptautiski.
Tas, ka reizeem pasaka kaadu pasaku, nenoziimee ka paareejie 90% staastiitaa buutu apshaubaami!

3 gadus un neesmu ķēpājies, esmu vienu filmiņu ar zenītu izfočējis.
Publicēts: 27.11.10 00:50
 citēt
Oskarz:
Jonatans:Oskarz, cik sen Tu fochee?

3 gadus ..

Skaidrs..
Publicēts: 27.11.10 01:01 labots
 citēt
Oskarz:Tas kas es esmu vai neesmu, nesanācis vai sanācis, Tev nav ne mazākās nojausmas, nedz arī sajēgas. Man ir mērķis uz kuru es virzos.
Kas Tev ir? :)

Es nesaku ka tev nesanāks , jo zinu ka dažiem ja pieliek pārdabiskas pūles ir sanācis. Taču saku ka būs baigi grūti , un diez vai tas ir prātīgākais ko vari darīt. Kaut gan uz ko tik cilvēki nav spējīgi Slavas un Varas dēļ , piķi var sapelnīt ar vienkāršāk , galvenais kas tevi šai jomā pievelk ir Slava @ Vara , gribi iekļūt glancētos žurnālos un spīdināties TV ekrānos:face-wink::face-grin: Jā es visus savus mērķis "Maksimum" sasniedzu uz ~33 gadiem , šobrīd es vienkārši baudu dzīvi nesteidzoties :) Mans mērķis bij Pavisam vienkāršs, IZDARĪT TĀ lai nekas nebūtu jādara , varētu darīt tikai to kas pašam gribas:) Bauda ne dzīve :)
Publicēts: 27.11.10 01:10
 citēt
Skumji, es nekad negribētu sasniegt punktu, kad es vairs neko negribu sasniegt.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas