forum.gif
Šodien dzirdēju baumas...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Šodien dzirdēju baumas...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.11.10 11:26
 citēt
Atkal eiropa uzspiež savus noteikumus...
Visas fotogrāfijas, kuras ir nopublicētas internetā un kur nav ievēroti sekojoši nosacījumi - taisns horizonts un trešdaļas likums autoriem no interneta ir jāizdzēš līdz 2011. gada 1. janvārim...
Publicēts: 26.11.10 11:28
 citēt
...liekas nevis līdz augstāk minētajam datumam bet līdz 2010. gada 31. novembrim.
Publicēts: 26.11.10 11:32
 citēt
imgfoto:Atkal eiropa uzspiež savus noteikumus...
Visas fotogrāfijas, kuras ir nopublicētas internetā un kur nav ievēroti sekojoši nosacījumi - taisns horizonts un trešdaļas likums autoriem no interneta ir jāizdzēš līdz 2011. gada 1. janvārim...

Vai tajās baumās nebija runa par 1.aprīli?...:face-wink:
Publicēts: 26.11.10 11:33
 citēt

jā un plikas meitenes arī nedrīkstēs bildēt arpus telpām.....
Publicēts: 26.11.10 11:35
 citēt

Tu vairs nebusi interneetaa?
kads sods? :D
Publicēts: 26.11.10 11:38
 citēt
Tucha:...liekas nevis līdz augstāk minētajam datumam bet līdz 2010. gada 31. novembrim.

Tad jau mūsējie atkal pārspīlē...:D
Publicēts: 26.11.10 11:39
 citēt
Ehhh... Frīdis jau paspēja manu jautājumu uzdot...
Publicēts: 26.11.10 11:48
 citēt
sods bargs. es ar padzirdēju un sāku dzēst ārā bildes. nu i nafig!
lietošu tikai filminieku, lai nebūtu tik viegla kāre publicēt internetā, bet likšu tik uz papīra!
Publicēts: 26.11.10 12:09
 citēt
Runā ka iešot pa mājām baudīt vai ir ievērots "trešdaļas likums" sākot ar 2014. gadu...:D
Publicēts: 08.12.10 15:46
 citēt
imgfoto:Runā ka iešot pa mājām baudīt vai ir ievērots "trešdaļas likums" sākot ar 2014. gadu...:D

Un es pat gribēju noticēt :D
Publicēts: 08.12.10 15:51
 citēt
a par monogrāfiju tur nekas nebija teikts? www.fotoblog.lv...
Publicēts: 08.12.10 16:00
 citēt
Nē, ja nu vienīgi par MPS www.fotoblog.lv...
Publicēts: 08.12.10 18:25
 citēt
Par mps vēl sarunas notiek.Lai nu vienreiz eirodeputāti par tautu padomā,lai aizstāv mūsu intereses!Atlaist Saeimu!:face-wink:
Publicēts: 08.12.10 18:27 labots
 citēt
viecha:Par mps vēl sarunas notiek.Lai nu vienreiz eirodeputāti par tautu padomā,lai aizstāv mūsu intereses!Atlaist Saeimu!:face-wink:

Visi forumi pilni ar tādiem tekstiem - rīt pie Esplanādes 17:00 sanāksme! Jautājums - Tu tur būsi vai esi vienkārši kārtējais "tukšdirsis"? ;)
Publicēts: 08.12.10 18:50
 citēt
feLIne:
viecha:Par mps vēl sarunas notiek.Lai nu vienreiz eirodeputāti par tautu padomā,lai aizstāv mūsu intereses!Atlaist Saeimu!:face-wink:

Visi forumi pilni ar tādiem tekstiem - rīt pie Esplanādes 17:00 sanāksme! Jautājums - Tu tur būsi vai esi vienkārši kārtējais "tukšdirsis"? ;)
Es esmu tukšdirsis,rīt nebūšu.Vēlēšanas bija pirms mēneša,tad vajadzēja domāt.:face-sad:
Publicēts: 08.12.10 19:00 labots
 citēt
viecha:
feLIne:

Es esmu tukšdirsis,rīt nebūšu.Vēlēšanas bija pirms mēneša,tad vajadzēja domāt.:face-sad:

Vēlēšanas bija "balagāns" principā balsoja par SC ar "šie nav bijuši pie varas" (tikai no 1995. gada) vai par Vienotību dēļ SC izteikumiem par 2. valodu un vēlēšanos lai uzvar tas, kurš nav par to (vispār jocīgi - pat deputātu nodotajā zvērestā ir teksts, ka cienīs vienīgo aka latviešu valodu - tas taču ir satversmē, ko mainīt ir diezgan problemātiski)

Šis ir par jaunajiem nodokļiem, kas ietver te pāris tēmas atpakaļ esošo "praktisko" ebay banu ... ;)

p.s. Par domāšanu - par nodokļu pazemināšanu tak bija PLL, tātad vajadzēja?!?
Publicēts: 08.12.10 20:30
 citēt
Negribu iedziļināties.Te vairāk par foto.Bet fakts ir un paliek-paši vēlējām,paši dabūjām.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):