forum.gif
Samsung ar sRGB
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Samsung ar sRGB
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.11.10 01:18
 citēt
www.samsung.com...
Njus... ko jūs domājat par šādu =brīnumu=?
Publicēts: 28.11.10 01:25
 citēt
Sen nebiju lasījis tik ļoti daudz labu vārdu vienkopus :)
Publicēts: 28.11.10 01:33
 citēt
Samsung rullē!
Publicēts: 28.11.10 01:52
 citēt
kautkaa neticaas, taapeec te iemetu teemu :face-grin:
veikalos jau staav un var aptaustiit:amazing:
Publicēts: 28.11.10 02:10
 citēt
neapvainosies?..........
Publicēts: 28.11.10 08:16
 citēt
Publicēts: 28.11.10 11:41
 citēt
Ja tas nav IPS... Tad tam jābūt CRT.
Publicēts: 28.11.10 12:06
 citēt
vēl jau gan var būt arī M/S-PVA
Publicēts: 28.11.10 12:29
 citēt
PVA un izšķirtspēja kā teļļuka panelim... 1080 ne 1200

nu nez... parasēt jau noteikti var
Publicēts: 28.11.10 12:30
 citēt
Cik lasīju, tad ir kaut kādas vismaz trīs attēla tehnoloģijas izstrādātas, bez LCD un CRT. Amoled izskatās smuki, vismaz uz mana mobilā.
Publicēts: 28.11.10 15:38
 citēt
RudeWolf:Cik lasīju, tad ir kaut kādas vismaz trīs attēla tehnoloģijas izstrādātas, bez LCD un CRT. Amoled izskatās smuki, vismaz uz mana mobilā.

smuki nav kritērijs, kritērijs ir lai parāda kā ir patiesībā :big_smile:
Publicēts: 28.11.10 17:59
 citēt
"smuki nav kritērijs, kritērijs ir lai parāda kā ir patiesībā"

Man? Tev? Klientam? Printerim?
Publicēts: 28.11.10 19:48
 citēt
RudeWolf:"smuki nav kritērijs, kritērijs ir lai parāda kā ir patiesībā"

Man? Tev? Klientam? Printerim?

printerim diezvai monitors ko parādīs, bet paŗējiem minētajiem būtu vēlams :big_smile:
Publicēts: 28.11.10 19:59 labots
 citēt
Biju domājis to tā, ka tas attēls dzīvo diezgan šķirti no vērotāja. Man ar savu veco parasti pie teļļuka ir kautiņi, kā vajadzētu saregulēt krāsas. Bet pa to laiku visi pārējie gaida, kad beidzot varēsim skatīties filmu. Es teiktu tā, ka ekrāns/izdruka ir tikai attēla medijs un tā mērķis ir pēc iespējas emm... iespaidīgāk demonstrēt manu bildi. Tāpēc, manuprāt, tas "patiesībā" šajā gadījumā ir ļoti subjektīvi.

Es gribētu, lai mans rediģēšanas ekrāns pēc iespējas tuvāk rādītu izdrukai, ja tāds būtu mana attēla galamērķis. Ja es savus attēlus izstādu tikai internetā tad drīzāk par to supermonitoru ir pie kājas. Par amoled telefona ekrānu ierunājos, jo tam beidzot ir melnā krāsa un pikseļu blīvums (800X400@3") rada ticamu detalizāciju. Protams, ka kontrasts ir neierasti augsts, bet, kā var redzēt pēc manām bildēm- es pagaidām esmu contrast whore. Un maniem attēliem šāds medijs tikai nāk par labu.
Publicēts: 28.11.10 20:36
 citēt
nez, par ko juus te shkjeepus lauzhat .. mani 2 ASUS ne parak daargie monitori raada kraasas taadas. kaadas dabuuju izdrukaatas bildes ( pie zinaamiem drukaataajiem) ....
Publicēts: 28.11.10 20:45
 citēt
dansiga:nez, par ko juus te shkjeepus lauzhat .. mani 2 ASUS ne parak daargie monitori raada kraasas taadas. kaadas dabuuju izdrukaatas bildes ( pie zinaamiem drukaataajiem) ....
Man savukārt Samsung 22" lētais, šodien drukāju bildes un izdrukāto bilžu krāsas 1 pret 1 ar monitoru.

Tautai tak vajag palielīties, pazīmēties, Tu ko nesaproti? :)
Publicēts: 28.11.10 20:51
 citēt
Samsungs - ir labs , lets brends. Bet tas brends njifiga nerazho lai normali apstradat bildes.
Publicēts: 28.11.10 20:59
 citēt
mmax, a ko noziimee labs, bet neder apstraadei? nu ja mani monitori raada to ko izdrukaaju .. kaapeec slikti?
Publicēts: 28.11.10 21:00
 citēt
vinieks, nu es taa meegjinu saprast, ka llaikam taa ir ... bet es ar varu palieliities - man tagad 2 monitori ;-)
Publicēts: 28.11.10 21:00
 citēt
A man gan nava divi 22'' LCD monitori! Vo, budži.
Publicēts: 28.11.10 21:01
 citēt
rude, a man projekteeshanai 2 monitori stipri paatrina darbu .....
Publicēts: 28.11.10 21:10
 citēt
Zinu jau zinu. Man parasti uz galda lapsis stāv blakus 17'' Samsung kineskopniekam. Mācībās labi noder.
Publicēts: 28.11.10 22:26
 citēt
dansiga:mmax, a ko noziimee labs, bet neder apstraadei? nu ja mani monitori raada to ko izdrukaaju .. kaapeec slikti?

Iesaku pamegjinat !
Publicēts: 28.11.10 22:29
 citēt
mmax, KO pameegjinaat!?!?! izteereet 500 ls monitoram un saprast, ka raada taa pat kaa mans monitors pa 200 ls!??!!?
Publicēts: 28.11.10 23:03
 citēt
mmax:Samsungs - ir labs , lets brends. Bet tas brends njifiga nerazho lai normali apstradat bildes.

atkal shis lecas... straadaa un nemaisies, ja tolkam neko nevari pateikt...:cry:
Publicēts: 28.11.10 23:04
 citēt
dansiga:mmax, KO pameegjinaat!?!?! izteereet 500 ls monitoram un saprast, ka raada taa pat kaa mans monitors pa 200 ls!??!!?

dansi Tu gribisacīt ka visas pārejas ar rāda normāli ne tikai krāsas, es jau neapšaubu bet man nav nācies redzēt normālu lcd moni ~līdz 200Ls
Publicēts: 28.11.10 23:09
 citēt
martc:
dansiga:mmax, KO pameegjinaat!?!?! izteereet 500 ls monitoram un saprast, ka raada taa pat kaa mans monitors pa 200 ls!??!!?

dansi Tu gribisacīt ka visas pārejas ar rāda normāli ne tikai krāsas, es jau neapšaubu bet man nav nācies redzēt normālu lcd moni ~līdz 200Ls
man nekad nav bijis monis par 200ls :cry:
Publicēts: 28.11.10 23:12
 citēt
A var sleegt topiku?
Gribeeju tik zinaat5 domas par konkreetaas tehnologjijas plusiem un miinusiem, bet te atkal aiziet kaa parasti...
Besii aaraa...:anger:
Publicēts: 28.11.10 23:45 labots
 citēt
itkā jau skaisti
As a low-budget screen for imaging professionals the F2380 is also an attractive prospect, although the ‘black crush’ and shifting contrast levels could be potential barriers that a more expensive IPS panel would overcome

toties šis 2009 gadā liek nedaudz aizdomāties
в дополнение к sPVA еще появится ее более дешевый вариант cPVA (cost PVA), который отличается меньшим диапазоном цветов и поддерживает sRGB (sPVA поддерживает еще и Adobe RGB).
ak jā šim topika samsungam kā reiz ir cPVA matrica

lētākais ko es nesen biju atradis rastra grafikai - dell vai hp ar sips matricu 22" maksāja šķiet ~260-300Ls
bija pasen arī viens samsung, bet tie kautkā mistiski pazuda no veikalu plauktiem..
p.s.tikko uzskrēju samsung lapā šis monitors tiek pozicionēts kā profesionālai lietošanai.. ej nu sazin.
Publicēts: 29.11.10 00:00
 citēt
martc, es nebljauju, ka esmu baigais guru krasu parejaas ...... bet esmu apmierinaata ar to ko redzu izdrukaa saliidzinot to ko redzu uz monitora!!!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):