Biju domājis to tā, ka tas attēls dzīvo diezgan šķirti no vērotāja. Man ar savu veco parasti pie teļļuka ir kautiņi, kā vajadzētu saregulēt krāsas. Bet pa to laiku visi pārējie gaida, kad beidzot varēsim skatīties filmu. Es teiktu tā, ka ekrāns/izdruka ir tikai attēla medijs un tā mērķis ir pēc iespējas emm... iespaidīgāk demonstrēt manu bildi. Tāpēc, manuprāt, tas "patiesībā" šajā gadījumā ir ļoti subjektīvi.
Es gribētu, lai mans rediģēšanas ekrāns pēc iespējas tuvāk rādītu izdrukai, ja tāds būtu mana attēla galamērķis. Ja es savus attēlus izstādu tikai internetā tad drīzāk par to supermonitoru ir pie kājas. Par amoled telefona ekrānu ierunājos, jo tam beidzot ir melnā krāsa un pikseļu blīvums (800X400@3") rada ticamu detalizāciju. Protams, ka kontrasts ir neierasti augsts, bet, kā var redzēt pēc manām bildēm- es pagaidām esmu contrast whore. Un maniem attēliem šāds medijs tikai nāk par labu.
nez, par ko juus te shkjeepus lauzhat .. mani 2 ASUS ne parak daargie monitori raada kraasas taadas. kaadas dabuuju izdrukaatas bildes ( pie zinaamiem drukaataajiem) ....
dansiga:nez, par ko juus te shkjeepus lauzhat .. mani 2 ASUS ne parak daargie monitori raada kraasas taadas. kaadas dabuuju izdrukaatas bildes ( pie zinaamiem drukaataajiem) ....
Man savukārt Samsung 22" lētais, šodien drukāju bildes un izdrukāto bilžu krāsas 1 pret 1 ar monitoru.
Tautai tak vajag palielīties, pazīmēties, Tu ko nesaproti?
itkā jau skaisti As a low-budget screen for imaging professionals the F2380 is also an attractive prospect, although the ‘black crush’ and shifting contrast levels could be potential barriers that a more expensive IPS panel would overcome
toties šis 2009 gadā liek nedaudz aizdomāties в дополнение к sPVA еще появится ее более дешевый вариант cPVA (cost PVA), который отличается меньшим диапазоном цветов и поддерживает sRGB (sPVA поддерживает еще и Adobe RGB). ak jā šim topika samsungam kā reiz ir cPVA matrica
lētākais ko es nesen biju atradis rastra grafikai - dell vai hp ar sips matricu 22" maksāja šķiet ~260-300Ls bija pasen arī viens samsung, bet tie kautkā mistiski pazuda no veikalu plauktiem.. p.s.tikko uzskrēju samsung lapā šis monitors tiek pozicionēts kā profesionālai lietošanai.. ej nu sazin.