forum.gif
grāmatas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / grāmatas
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.11.10 22:54
 citēt
rudewolf, tad tev jaanaak barinjaa pie mums - fotodraugiem .. ;-) tiikojam pleneerus ar dabas un objektu fotografeeshanu apmeeram 3 meeneshos reizi ;_) un riikojam celjojoshaas iozstaades;-)
Publicēts: 28.11.10 22:55
 citēt
O par grāmatām, es gribētu kādu labu par modeļu pozām, ar kādiem knifiņiem kā noslēpt defektus, kas tiešām ir tabu un tā. Būtu interesanti ko tādu arī paklausīties, te blogā daudziem točna derētu pastudēt, savādāks dažreiz pilnīgs čau.
Publicēts: 28.11.10 22:57
 citēt
Būtu inčīgi uztaisīt plenēru, kur ierodas cilvēks ar kameru, teiksim zem 20LVL un tad nu katrs rāda, ko māk. Atkristu arī visi mērīšanās prieki un tādas lietas. Pēc tam varētu mērīties ar to, kas sanācis gala beigās.
Publicēts: 28.11.10 22:57
 citēt
dansiga:rudewolf, tad tev jaanaak barinjaa pie mums - fotodraugiem .. ;-) tiikojam pleneerus ar dabas un objektu fotografeeshanu apmeeram 3 meeneshos reizi ;_) un riikojam celjojoshaas iozstaades;-)

a mans nevēlams :face-crying:?
Publicēts: 28.11.10 22:58 labots
 citēt
RudeWolf:Būtu inčīgi uztaisīt plenēru, kur ierodas cilvēks ar kameru, teiksim zem 20LVL un tad nu katrs rāda, ko māk. Atkristu arī visi mērīšanās prieki un tādas lietas. Pēc tam varētu mērīties ar to, kas sanācis gala beigās.

zem 20 lati :O?Filma :amazing:.Vai arī man izrakt canon coolpix vai kāds tur :D
Publicēts: 28.11.10 23:08 labots
 citēt
Kāpēc ne filma? Viss tas pats, kas uz digitālā. Vienīgā atšķirība ir tā, ka uzreiz neredzi, kas ir gadījies.
Publicēts: 28.11.10 23:59
 citēt
RudeWolf:Kāpēc ne filma? Viss tas pats, kas uz digitālā. Vienīgā atšķirība ir tā, ka uzreiz neredzi, kas ir gadījies.

Tāpēc, ka lieki tēriņi, vismaz tiem, kam tādu nav.Tāpēc, ka cenšos iepazīt savu aparātu un dabūt ārā no tā labāko.Man nav nekas pret tā saucamo zīmēšanos, ja vien nav teksti kā, ko tu te vispār ar tādu aparātu meklē.
Publicēts: 29.11.10 00:18
 citēt
Man ir kādas trīs tādas kameras. Varēšu aizsist kādam.
Publicēts: 29.11.10 00:33
 citēt
RudeWolf:Man ir kādas trīs tādas kameras. Varēšu aizsist kādam.

vēl jau filmiņa, dabūt to ārā. Vispār kā ir ar LV likumiem ja bildē ar filmiņu plikņus, tad taču nevar dot attīstīt kādam citam vai var?Neatceros, laikam Vācijā nedrīkstēja vai kur tāds likums bij, kas ierobežoja to, ko drīksti rādīt ko ne.
Publicēts: 29.11.10 01:48
 citēt
Par to gan es nezinu. Jāprasa šeit kādam zinošākam. Un vispār filmu attīsta mašīna.
Publicēts: 29.11.10 01:52
 citēt
RudeWolf:Par to gan es nezinu. Jāprasa šeit kādam zinošākam. Un vispār filmu attīsta mašīna.

Bet vai jau attīstītas arī mašīna ieliek aploksnītē?Cik zinu tad citur ar to plikošanos baigās problēmas var būt tur pat laikam uzreiz policijai ziņoja :amazing:, laikam tika uztverts tāpat kā cilvēks kurš izskrien uz ielas un virina :haha:
Publicēts: 29.11.10 02:02
 citēt
filmu attiista ROCINJAS ....... u ja iedaava piedaliities pasaakumaa qar kaeraam zem 20 ls ............... tas ir MURGS .......... piliniigqakais ..... tb - kas kuram ir 20 ls, kadas kuram iespeejas kadu kameru nopirkt .....
Publicēts: 29.11.10 05:20
 citēt
Var jau būt ka lieta laba, neesmu piedalījies :beaten::exciting:
Publicēts: 29.11.10 06:17
 citēt
"tas ir MURGS .......... piliniigqakais ..... tb - kas kuram ir 20 ls, kadas kuram iespeejas kadu kameru nopirkt ....."

Tas bija tikai piemērs! Tematus jau var izdomāt dažnedažādākos.
Publicēts: 29.11.10 08:31 labots
 citēt
B-Uniq:Kā man patīk.... uzdod jautājumu šeit neuzdod, jebkura tēma aiziet oftopic ... un beigās esi ar tikpat daudz info kā pirmstam

A ko ta gribēji?
Daži vecie speči tikai šeit, pie amatieriem, var paspodrināt savas noplukušās spalviņas un pastiept garāku apvītušo krāniņu...:face-wink: :face-smile:
Publicēts: 29.11.10 10:15
 citēt
kas ir voto?
Publicēts: 29.11.10 10:40
 citēt
Bļin ...............ēji ......:bad_smile:
Publicēts: 29.11.10 21:03
 citēt
Friidis:
B-Uniq:Kā man patīk.... uzdod jautājumu šeit neuzdod, jebkura tēma aiziet oftopic ... un beigās esi ar tikpat daudz info kā pirmstam

A ko ta gribēji?
Daži vecie speči tikai šeit, pie amatieriem, var paspodrināt savas noplukušās spalviņas un pastiept garāku apvītušo krāniņu...:face-wink: :face-smile:

Tāda aizdoma bija :):big_smile:
Publicēts: 29.11.10 21:14
 citēt
Atkal piemērs par pareizi vai nepareizi uzdotu jautājumu.
Nevajadzīgas grāmatas var būt tikai tiem,kuri paši tās nav pirkuši.Vēl ņemot vērā to,ka labas fotogrāmatas nav lētas,nopirkt pa lēto arī nevarēs.
Varu piedāvāt pa lēto Gunāra Birkmaņa ''Praktiskā fotogrāfija'',toties Dulovica ''Mana tehnika,mani attēli''nepārdošu pat pa dārgo.
Pieņemu,ka te daudziem nav vispār grāmatas par foto,bet parunāt gribas,tad arī spams veidojas.
Publicēts: 29.11.10 21:36
 citēt
Brieža foto grāmata stāv, vajag?: D
(tā kuru šis pirms nepilna gada izlaida)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):