forum.gif
grāmatas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / grāmatas
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.11.10 13:39
 citēt
Kādam nav nevajadzīgas voto grāmatas, no kurām par paldies vai simbolisku summiņu vēlētos atbrīvoties?

+ kādas grāmatas saistītas ar foto lietām ieteiktu likt mājas bibleotēkā? :)
Publicēts: 28.11.10 13:41
 citēt
ieteiktu bilžu grāmatas
Publicēts: 28.11.10 13:46
 citēt
Maris:ieteiktu bilžu grāmatas

respektīvi?
Publicēts: 28.11.10 13:58
 citēt
tādas kur fotogrāfijas (kuras pašam patīk/interesē) iekšā - attiecīgi uz vāka parasti būs fotogrāfiju autora vārds ne *Učebņik ģigitaļnoj fotografiji*

no bilžu grāmatām iemācās vairāk
Publicēts: 28.11.10 14:01
 citēt
Maris:tādas kur fotogrāfijas (kuras pašam patīk/interesē) iekšā - attiecīgi uz vāka parasti būs fotogrāfiju autora vārds ne *Učebņik ģigitaļnoj fotografiji*

no bilžu grāmatām iemācās vairāk

Jā nu tāda tipa grāmataas arī bija padomā tikai kur + vēl ir paskaidrots kā bilde uztaisīta un autora komentāri :super_man:
Publicēts: 28.11.10 14:03
 citēt
ā nē tādu nav (nu vismaz ar tādām bildēm, kuras patiktu, iekšā)
Publicēts: 28.11.10 14:09
 citēt
Maris:ā nē tādu nav (nu vismaz ar tādām bildēm, kuras patiktu, iekšā)

nav jau obligāti jāpatīk, bet var būt interesantas... iedvesmojošas vai nu kaut kā tā :)
Publicēts: 28.11.10 16:20 labots
 citēt
B-Uniq:
Maris:ā nē tādu nav (nu vismaz ar tādām bildēm, kuras patiktu, iekšā)

nav jau obligāti jāpatīk, bet var būt interesantas... iedvesmojošas vai nu kaut kā tā :)

playboy ? Varbūt iedvesmo kaut kam....
Publicēts: 28.11.10 17:20
 citēt
NilsS:
B-Uniq:

laikam kādam tā ir grāmata ;)
Publicēts: 28.11.10 17:26
 citēt
B-Uniq:
NilsS:

laikam kādam tā ir grāmata ;)

ja sashuj gada izdevumus kopaa, sanak visnotalj gramata ;)
Publicēts: 28.11.10 17:39
 citēt
Kā man patīk.... uzdod jautājumu šeit neuzdod, jebkura tēma aiziet oftopic ... un beigās esi ar tikpat daudz info kā pirmstam
Publicēts: 28.11.10 17:50
 citēt
ir vairākas < The Photography Book >, iesaku, bet par lētām naudiņām negrasos atbrīvoties ....
Publicēts: 28.11.10 18:01 labots
 citēt
B-Uniq:Kā man patīk.... uzdod jautājumu šeit neuzdod, jebkura tēma aiziet oftopic ... un beigās esi ar tikpat daudz info kā pirmstam

Kā tad vajadzēja būt? Šeit ir tā vieta, kur sapulcējušies sirdsskaidri eksperti, laipni profesionāļi, kurus apsēdusi viena ideja palīdzēt nezinošajiem, turēt viņu vārgās rociņas, sist uz pleca, saukt par malačiem u.t.t. ?
Tā nekur nenotiek. Kā teica vecos laikos - skola maksā naudu. Ja uz savu jautājumu gribi vērtīgu atbildi, tad zini, ka pa velti tas nebūs. Un cerēt, ka bezmaksas forumā iegūsi kādu gudrību, būtu, labākajā gadījumā, naivums.
Savukārt no tiem, kuri dod padomus par velti, savas mesijas apziņas vadīti, vajag bēgt atpakaļ neskatoties.
Publicēts: 28.11.10 18:03
 citēt
pielikums
www.amazon.co.uk... ........:big_smile: , veiksmi
Publicēts: 28.11.10 18:28 labots
 citēt
fottto:
B-Uniq:Kā man patīk.... uzdod jautājumu šeit neuzdod, jebkura tēma aiziet oftopic ... un beigās esi ar tikpat daudz info kā pirmstam

Kā tad vajadzēja būt? Šeit ir tā vieta, kur sapulcējušies sirdsskaidri eksperti, laipni profesionāļi, kurus apsēdusi viena ideja palīdzēt nezinošajiem, turēt viņu vārgās rociņas, sist uz pleca, saukt par malačiem u.t.t. ?
Tā nekur nenotiek. Kā teica vecos laikos - skola maksā naudu. Ja uz savu jautājumu gribi vērtīgu atbildi, tad zini, ka pa velti tas nebūs. Un cerēt, ka bezmaksas forumā iegūsi kādu gudrību, būtu, labākajā gadījumā, naivums.
Savukārt no tiem, kuri dod padomus par velti, savas mesijas apziņas vadīti, vajag bēgt atpakaļ neskatoties.

www.whattheduck.net...
www.whattheduck.net...
www.whattheduck.net...

Šie trīs šķiet pieklājīgā formā visu paskaidro :)
Ko tad tik augsta ranga meistari dara vispār šeit(ja tikai žulti pašpļaut, tad varbūt laiks pie psihoterapeita iet un viņam padalīties, kas sirsniņā sāp;) )? Tad jau vēl labāk būtu strādāt ar lielajiem projektiem vaigi sviedros un pelnīt lielo piķi?! Tādas starojošas zvaigznes pierē dažam labam ego, jārauga tik ka snīpi ap mākoņmalu nenoskrāpē :haha:
Ja jau tā patīk vecie laiki, tad varbūt tur arī ir vieta palikt- pagātnē :)

ps.
pārdomām
Kāpēc ārvalstīs cilvēki liek tutoriāļus un normāli atbild uz jautājumiem? Tapēc ka tikai vājš cilvēks tā trīc par savu pēcpusi lai negribētu dalīties ar info :) Spēcīgiem un par sevi pārliecinātiem cilvēkiem par tādām lietā trīs piles neieskrien biksēs :)
Publicēts: 28.11.10 18:38
 citēt
Man ļoti patīk A. Adamsa "Negatīvs." Principā nākamās- "The Camera," "The Print" arī ir labas, tomēr "Negatīvā" viņš pasaka lielāko daļu. Tālāk jau var ņemt kaut kādas kvalitatīvu bilžu grāmatas iedvesmai. Iekš Luminous Landscape Alain Briot raksta ļoti labu sleju "Briots View" un es teiktu, ka viņa grāmata ir vismaz tik pat laba. Noteikti kāds vēl var ieteikt kaut ko portretu bliezējiem, jo šie autori ir zvērināti lendskeipisti.
Publicēts: 28.11.10 18:41
 citēt
RudeWolf:Man ļoti patīk A. Adamsa "Negatīvs." Principā nākamās- "The Camera," "The Print" arī ir labas, tomēr "Negatīvā" viņš pasaka lielāko daļu. Tālāk jau var ņemt kaut kādas kvalitatīvu bilžu grāmatas iedvesmai. Iekš Luminous Landscape Alain Briot raksta ļoti labu sleju "Briots View" un es teiktu, ka viņa grāmata ir vismaz tik pat laba. Noteikti kāds vēl var ieteikt kaut ko portretu bliezējiem, jo šie autori ir zvērināti lendskeipisti.

Mjā jautājumā nenoformulēju, bet grāmatā būtu feini ja vairāk par portretiem, taču tas nav primārais :)
Paldies par atbildi :face-glasses:
Publicēts: 28.11.10 18:45
 citēt
"pārdomām
Kāpēc ārvalstīs cilvēki liek tutoriāļus un normāli atbild uz jautājumiem? Tapēc ka tikai vājš cilvēks tā trīc par savu pēcpusi lai negribētu dalīties ar info Spēcīgiem un par sevi pārliecinātiem cilvēkiem par tādām lietā trīs piles neieskrien biksēs"

Man arī liekas, ka no dalīšanās ar zināšanām cilvēks tikai aug. Pirmkārt redzot, ka kādam citam sanāk ar tevis mācīto varēsi pārliecināties, ka tas ir pareizs un adekvāts. Otrkārt- diez vai fotogrāfam kāds var nozagt to, kāpēc viņa bildes ir labas.
Publicēts: 28.11.10 18:49
 citēt
"Mjā jautājumā nenoformulēju, bet grāmatā būtu feini ja vairāk par portretiem, taču tas nav primārais
Paldies par atbildi"

Tev noteikti noderēs, ko Adamss raksta par tehniku. Alain Briot (Alēns Bruā?) ir ārkārtīgi labi raksti par vizuālo uztveri, radošuma stimulēšanu, mākslas darbu pārdošanu un dažādiem kompozīcijas veidiem. Iekš Luminous Landscape pat pēc katra raksta ir uzdevumi prakstiskajam darbam temata sakarā.
Publicēts: 28.11.10 18:52
 citēt
RudeWolf:"pārdomām
Kāpēc ārvalstīs cilvēki liek tutoriāļus un normāli atbild uz jautājumiem? Tapēc ka tikai vājš cilvēks tā trīc par savu pēcpusi lai negribētu dalīties ar info Spēcīgiem un par sevi pārliecinātiem cilvēkiem par tādām lietā trīs piles neieskrien biksēs"

Man arī liekas, ka no dalīšanās ar zināšanām cilvēks tikai aug. Pirmkārt redzot, ka kādam citam sanāk ar tevis mācīto varēsi pārliecināties, ka tas ir pareizs un adekvāts. Otrkārt- diez vai fotogrāfam kāds var nozagt to, kāpēc viņa bildes ir labas.

Tas ir tas ko teicu, ka baidās pazaudēt laikam to savu milzumnoslēpum fīču, jo tad kāds cits varbūt uztaisīs labāk.
Nu redz, cik esmu novērojis, mūsmāju virtuvē katrs tur savu dārzeni pie sevis, nevis dalās lai izveidotu rasolu.

/lai gan nu jau sanākusi šis topiks atkal blogam ierastajā manierē- sākas par enkura smagumu bet beidzas ar gliemežu sacensību/
Publicēts: 28.11.10 18:56
 citēt
B-Uniq:Kāpēc ārvalstīs cilvēki liek tutoriāļus un normāli atbild uz jautājumiem?

Par to jau arī teicu - bēdz no bezmaksas padomiem un tutoriāļiem! Ja negribi smadzeņu vietā iegūt importa sviestu. Piemēra pēc palasi tutoriāļus par asuma dziļumu uz nepilna izmēra matricas. :-)

Ārvalstīs ir pietiekoši daudz gudru resursu, kur pulcējas nopietni fotogrāfi, sertificēti pedagogi, diplomēti mākslas zinātnieki, tehniskie speciālisti, no kuriem vari dabūt konsultācijas, padomus un labas idejas. Tikai NEVIENS tāds resurss nav pieejams par velti.
Ceru, ka nav jāskaidro kāpēc tas tā? Cik laika, spēka un naudas ir jāpatērē labas izglītības iegūšanai? Un tikai laba izglītība ļauj kvalificēti palīdzēt citiem. Kaut gan šī diskusija ir ilustrācija tam, ka atrodas cilvēki, kuriem pietiek arī ar duraku konsultācijām.
Publicēts: 28.11.10 19:03
 citēt
fottto:
B-Uniq:Kāpēc ārvalstīs cilvēki liek tutoriāļus un normāli atbild uz jautājumiem?

Par to jau arī teicu - bēdz no bezmaksas padomiem un tutoriāļiem! Ja negribi smadzeņu vietā iegūt importa sviestu. Piemēra pēc palasi tutoriāļus par asuma dziļumu uz nepilna izmēra matricas. :-)

Ārvalstīs ir pietiekoši daudz gudru resursu, kur pulcējas nopietni fotogrāfi, sertificēti pedagogi, diplomēti mākslas zinātnieki, tehniskie speciālisti, no kuriem vari dabūt konsultācijas, padomus un labas idejas. Tikai NEVIENS tāds resurss nav pieejams par velti.
Ceru, ka nav jāskaidro kāpēc tas tā? Cik laika, spēka un naudas ir jāpatērē labas izglītības iegūšanai? Un tikai laba izglītība ļauj kvalificēti palīdzēt citiem. Kaut gan šī diskusija ir ilustrācija tam, ka atrodas cilvēki, kuriem pietiek arī ar duraku konsultācijām.

Labi ka ir tādi gurdi cilvēki kā Tu, šķiet vairāk tādus vajadzētu, savādāk pasaulei gals nu klāt!
prieks kur tu rodies-laime kur tu kvējies :)
Neviļus prātā nāk teiciens par to, ja reiz esi tik gudrs, kāpēc neesi bagāts :) atbildi vari paturēt pie sevis šajā gadījumā :)
Publicēts: 28.11.10 19:07
 citēt
"Par to jau arī teicu - bēdz no bezmaksas padomiem un tutoriāļiem!"

Cik B-Uniq par šo samaksāja?
Publicēts: 28.11.10 19:09
 citēt
RudeWolf:"Par to jau arī teicu - bēdz no bezmaksas padomiem un tutoriāļiem!"

Cik B-Uniq par šo samaksāja?

:exciting::haha::haha::haha::haha::haha: šitais gan bij trāpīgs ;) tāds viegls pisaks ar kāju zem jostasvietas :D
Publicēts: 28.11.10 19:32 labots
 citēt
B-Uniq:Neviļus prātā nāk teiciens par to, ja reiz esi tik gudrs, kāpēc neesi bagāts

No kurienes tev tāadas ziņas, ka neesmu bagāts? (protams, bagātība ir relatīvs jēdziens, un arī par Kuveitas emīru vienmēr varēs apgalvot, ka viņš nav pietiekoši bagāts). Anyway, es neesmu trūcīgs un neesmu neveiksmnieks - tas, ka tev to gribētos, lai tā būtu, tas jau ir cits jautājums.
Tā kā tu diskusiju esi pārcēliis uz personāalijām (Sam durak!), nozīmē, ka tavi argumenti ir beigušies pat nesākoties. Tātad beidzam.
Publicēts: 28.11.10 19:32
 citēt
B-Uniq:
Maris:ieteiktu bilžu grāmatas

respektīvi?

izkrāso pac :D
Publicēts: 28.11.10 19:45
 citēt
fottto:
B-Uniq:Neviļus prātā nāk teiciens par to, ja reiz esi tik gudrs, kāpēc neesi bagāts

No kurienes tev tāadas ziņas, ka neesmu bagāts? (protams, bagātība ir relatīvs jēdziens, un arī par Kuveitas emīru vienmēr varēs apgalvot, ka viņš nav pietiekoši bagāts). Anyway, es neesmu trūcīgs un neesmu neveiksmnieks - tas, ka tev to gribētos, lai tā būtu, tas jau ir cits jautājums.
Tā kā tu diskusiju esi pārcēliis uz personāalijām (Sam durak!), nozīmē, ka tavi argumenti ir beigušies pat nesākoties. Tātad beidzam.

Lai ka man gribētos? Nu man ja godīgi ir pilnībā vienalga, svešām makā nešiverēju lai kā to tev acīm redzot gribētos :)
Argumenti? Es šķiet jau augstāk jau izklāstīju, diezgan skaidri un gaiši, ja tā uztvēri, tad tā jau vairs nav mana ķibele :)
Protams, TU(abi ar lielo, jo tāds svarīgs liecies, vismaz pats sev) jau gribēji, lai atbild konstruktīvi un pa punktiem, tas tikai nenotiks sertificētais speciālist, jo šis topiks bija par to, lai ieteiktu grāmatu/as, nevis ielaisties ar bezmērķīgā diskusijā, kurā Mister EGO tāpat domā/s, ka viņam ir taisnība. Gribās mērīties krāniņiem ar kādu , droši dari citā topikā, jo pagaidām vienīgais ko dari ir iznieko laiku man, sev, un vēl kādam kas šo visu, iespējams, lasa :big_smile:
Publicēts: 28.11.10 19:46
 citēt
Es domāju, ka morāle stāstā ir, ka ar grāmatām nepietiek. Un, ka nopietna mācīšanās prasa nopietnus ieguldījumus gan no pasniedzēja, gan arī no mācekļa. Tāpēc atrodi kādu fotogrāfu, kura bildes tev patīk un pārliecinu viņu tevi apmācīt par tik, cik varēsi samaksāt.
Publicēts: 28.11.10 20:02
 citēt
RudeWolf:Es domāju, ka morāle stāstā ir, ka ar grāmatām nepietiek. Un, ka nopietna mācīšanās prasa nopietnus ieguldījumus gan no pasniedzēja, gan arī no mācekļa. Tāpēc atrodi kādu fotogrāfu, kura bildes tev patīk un pārliecinu viņu tevi apmācīt par tik, cik varēsi samaksāt.

Tad lūk šeit vairs nav ko piebilst. Tā viņš ir.
Publicēts: 28.11.10 20:17
 citēt
ps.
pārdomām
Kāpēc ārvalstīs cilvēki liek tutoriāļus un normāli atbild uz jautājumiem? Tapēc ka tikai vājš cilvēks tā trīc par savu pēcpusi lai negribētu dalīties ar info :) Spēcīgiem un par sevi pārliecinātiem cilvēkiem par tādām lietā trīs piles neieskrien biksēs :)
---------
nezinu vai ir vērts no tāda paša amatiera sagrābstītas informācijas mācīties un par to, ka ārzemēs (ja nav domāts bij psrs bloks) kāds kaut kur par velti izglītotu, nezinu gan... vismaz man, esot lielā vācu fotoportālā, pa pieciem gadiem šķiet, nav pierakstīts zem bildes neviens komentārs, kurš būtu saistīts ar kaut kādu virzību uz izglītošanu. Tik vien kā wau un sehr gut... bet nav, ka nebūtu komentētas. Daža savākusi pat simtos komentāru. Lūk, manas atziņas.
Publicēts: 28.11.10 21:05 labots
 citēt
tev starp tām grāmatām kautkas par strobistiem ir?Vai light painting?Es pasūtīju pa strobistiem ceru būs inčīgi :).www.amazon.com...
Publicēts: 28.11.10 21:22
 citēt
Nepietiek kam? Neplānoju ar šo artavu pelnīt tāpēc kļūt par kāda mācekli?... mjā protams tā būtu lieliska pieredze ja labs meistars, bet neinteresē tā lieta tik nopietni, drīzāk grāmata ko pie visīša glāzes vakarā palasīt, un tad kādā brīvākā brīdī to kas licies saistošs pārbaudīt :) jo tas ir vairāk fun process nekā vēlme kļūt par pro, ja tāda būtu bijusi tad arī tai lietai nopietnāk pieietu.
Publicēts: 28.11.10 21:30
 citēt
Bebiite:tev starp tām grāmatām kautkas par strobistiem ir?Vai light painting?Es pasūtīju pa strobistiem ceru būs inčīgi :).http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/0321544080/giftfella-20

kad atnāk, uzdod ziņu, kāda ir :face-glasses:
Publicēts: 28.11.10 21:32 labots
 citēt
B-Uniq:
Bebiite:tev starp tām grāmatām kautkas par strobistiem ir?Vai light painting?Es pasūtīju pa strobistiem ceru būs inčīgi :).http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/0321544080/giftfella-20

kad atnāk, uzdod ziņu, kāda ir :face-glasses:

ok, varētu pat padalīties, ka pati tiktu galā :)
Publicēts: 28.11.10 21:42
 citēt
Plenēri ir laba lieta.
Publicēts: 28.11.10 21:55
 citēt
RudeWolf:Plenēri ir laba lieta.

kad tad kāds notiek?
Publicēts: 28.11.10 22:00
 citēt
Kad vasarā runāju ar Fandango, tad viņš mani aicināja. Therefore acīmredzot notiek. Dzirdējis esmu arī, ka šejienieši ar to foto-kūdru kaut ko līdzīgu rīko.

Sliktākā gadījumā varam arī paši kaut ko sarīkot. Ja var visādus jumtus, tad kāpēc gan ne plenēru?
Publicēts: 28.11.10 22:19
 citēt
RudeWolf:Kad vasarā runāju ar Fandango, tad viņš mani aicināja. Therefore acīmredzot notiek. Dzirdējis esmu arī, ka šejienieši ar to foto-kūdru kaut ko līdzīgu rīko.

Sliktākā gadījumā varam arī paši kaut ko sarīkot. Ja var visādus jumtus, tad kāpēc gan ne plenēru?

Līdz vasarai tālu, es jau labprāt kādā plenērā piedalītos.
Publicēts: 28.11.10 22:28 labots
 citēt
Tad jau jāskatās, ko Fandango dara, jo viņš tiešām ik pa laikam rīkoja, vismaz kamēr es draugos biju. Cita lieta, vai varēs sadzīvot vienā plenērā tie, kas skuķus ar tiem, kas puķus bildē.

Es pats vairāk tiem otrajiem piederu un labprāt dotos kaut kādā izbraucienā dūmakainās pļavas pabildēt, lai pēc tam sasildītu rokas ar karstvīnu. Galvenais vajag tematu atrast tādu, lai būt tas interesentu bariņš. Un nevajag arī, lai būtu par daudz. Man labāk patiktos, ja būtu tāds bariņš , kam kopīgas lietas runājamas un darāmas. Kaut kā tā.
Publicēts: 28.11.10 22:44
 citēt
RudeWolf:Tad jau jāskatās, ko Fandango dara, jo viņš tiešām ik pa laikam rīkoja, vismaz kamēr es draugos biju. Cita lieta, vai varēs sadzīvot vienā plenērā tie, kas skuķus ar tiem, kas puķus bildē.

Es pats vairāk tiem otrajiem piederu un labprāt dotos kaut kādā izbraucienā dūmakainās pļavas pabildēt, lai pēc tam sasildītu rokas ar karstvīnu. Galvenais vajag tematu atrast tādu, lai būt tas interesentu bariņš. Un nevajag arī, lai būtu par daudz. Man labāk patiktos, ja būtu tāds bariņš , kam kopīgas lietas runājamas un darāmas. Kaut kā tā.

Laikam tik nodarbības, uz kurām mans netiktu regulāri :face-crying:.Es pat īsti nezinu pie kuriem piederu, pagaidām viss patīk :).
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):