Pirmdienas rītā veselība ir pašā pīķa virsotnē. Brīvdiena pavadītas bez gadījama raksturiem, sakariem, ģimenes lokā. Priekšā darba nedēļa, pilns kārdinājuma, gadījumu raksturu. Lai Tev stiprs gars, spirts, cigaretes, kafija.
AA-EVO:parasti jau ir tādas grūtas tās naktis no piektdienas uz pirmdienu
Puisis uzpīpēja zāli uz izgāja uz balkona paelpot svaigu gaisu. Te skatās - palido garām ugunsbumba. Pēc brītiņ vēl viena ugunsbumba palido garām, vēl pēc brītiņa - atkal palido garām. Ieiet atpakaļ istabā, satiek mammu un saka: - Kaut kā baigi ēst sagribējās... - A ko tu domāji? Trīs dienas uz balkona nostāvēji!!!
AA-EVO:parasti jau ir tādas grūtas tās naktis no piektdienas uz pirmdienu
Puisis uzpīpēja zāli uz izgāja uz balkona paelpot svaigu gaisu. Te skatās - palido garām ugunsbumba. Pēc brītiņ vēl viena ugunsbumba palido garām, vēl pēc brītiņa - atkal palido garām. Ieiet atpakaļ istabā, satiek mammu un saka: - Kaut kā baigi ēst sagribējās... - A ko tu domāji? Trīs dienas uz balkona nostāvēji!!!
alvils:dolldia, vispār jau smartins (īstajā vārdā Mārtiņš) ir gana līdzīgs valim, lai teiktu, ka tālu no tā nav.
Es zinu godaajamaa smartina vaardu un par uzvaardu, bet vaards'' smartins'' nav zaudeejis savu pievilciibu, tapeec sheit es atljaujos lietot... un smartins nav suudzeejies... alvi valis ir Maaris nevis Maartinjsh. ja veel iedomaasies paprasiit kapeec nav miikstinaajuma ziimes, tad neprasi nav un viss.
nu mazliet jau dusmojos, bet mazliet bet vairaak uz 1dienu. ko ta es, es jau tikia dziivoju tajaa... nu kapeec neizdomaaja 8dienu? buutu 8.pasaules briinums un laime
vakars ar rumu garantēts, jāsāk gatavoties. Bija kaut kur receptes, kur varēja sajaukt rumu ar medu un vēl visādām lietām un top Groks, varbūt kāds zina labu un garšīgu recepti. Pirms tam kaut kā nesanāca, tā ka būtu ar baudu.