Latviešu cienīga tēma. Jautājums uz izbrīnu: kas tēmas aizsācējam traucēja iesniegt 10(desmit) BILLLLDESSSSS???? Būtu veselīga konkurence. PS. Tās Ekoista bildes man patika.
RudeWolf:Bet viņš jau kādas trīs nedēļas plūc to fotolatus.
Ja viņš vienīgais iesniedz konkursam bildes, tad jau fotolati aiziet zaudējumos, jo par iesniegšanu ir jāmaksā un balvu rēķina kaut kādus % mazāk par 100 no visām iesniegtajām bildēm
Elmarss:Latviešu cienīga tēma. Jautājums uz izbrīnu: kas tēmas aizsācējam traucēja iesniegt 10(desmit) BILLLLDESSSSS???? Būtu veselīga konkurence. PS. Tās Ekoista bildes man patika.
Kāds tēmai sakars ar latvietiskumu (latviešu cienīga tēma)??? Es tikai pamanīju, ka pirmās trīs vietas ieņem viens autors un ar to arī APSVEICU BEZ IRONIJAS un pret ekoista darbiem nav nemazāko iebildumu-man patīk.
Elmarss:Latviešu cienīga tēma. Jautājums uz izbrīnu: kas tēmas aizsācējam traucēja iesniegt 10(desmit) BILLLLDESSSSS???? Būtu veselīga konkurence. PS. Tās Ekoista bildes man patika.
Es laikam vienīgais sildu fb ekonomiku,pārējie savus latus notriec statistikās.baigi žēl.Vispār interesanti vērot tendenci,kurās dienās bildes likt un cikos. Paldies tēmas aizsācējam,varbūt konkurss atdzīvosies.Atceros kādreiz par uzvaru varēja saņemt ap 500fls
Man arī Ekoista bildes patīk. Vissmieklīgāk, kad šamējs iesniedzis kaut ko un nākamājā vietā Lielais Brālis ielicis kādu spēcīgi viduvēju puķi/skuķi/kaķi.
a ko, ja paareejie pasiivi, tad visi trumpji tam, kas darbojas... man liekas, ka matemaatika likumsakariiga ekoist, aizsit kaadu fotolatu, lai es ar kaadu bildi varu iebakstiit... tev tak taapat tos nav kur likt
Schnircks:Vēl jautrāk...... godalgotā bilde 3ā no beigām nedēļas topā;D
tas ir stulbākais, konkurss ir par "kurš populārāks" nevis kuram labāks kadrs. Atceros vasarā kas bij ielicis vienkŗši patētiska izskata fotogrāfiju ar puķi(netīra, ar zibspuldzi, nutā..) ka redz kur ne, pirmā vieta..
Nu tak ne gluzzi populaaraaks, bet arii kurss samaksaa par tiem fotolatiem un tos izmanto.. Es teiksim taa arii lidiz tadiem nesmu tikusi... Liidz ar to pat nav probleema par likssanu un uztraukssanos, kaa tad ievertees... ))
Schnircks:Vēl jautrāk...... godalgotā bilde 3ā no beigām nedēļas topā;D
tas ir stulbākais, konkurss ir par "kurš populārāks" nevis kuram labāks kadrs. Atceros vasarā kas bij ielicis vienkŗši patētiska izskata fotogrāfiju ar puķi(netīra, ar zibspuldzi, nutā..) ka redz kur ne, pirmā vieta..