Sveicināti „olisti”, būtu nepieciešama neliela konsultācija. Situācija ir tāda, ka kolēģa sieva nobeidza kit objektīvu (izbeidzās autofokuss (ja nemaldos sasita)), līdz ar radušos situāciju vajadzētu kaut ko vietā, bet es par šāda veida tehniku neko nezinu un speciāli rakties arī īsti nevēlos, varbūt kāds to lietu ir jau sen izstudējis un var kaut ko ieteikt (diapazonā 10-50mm pieņemsim). Protams, „LEICA” atkrīt, kaut ko pa saprātīgiem rubļiem). Paldies atsaucīgajiem.
Teiksu taaaa - lai nem vieta 14-54, ja naudina atlauj tad 12-60 un turpmak nepiemini seit vardu olympus!!! Ja rodas jautajumi, izlasi topiku pardod E-5
Iesaku 14-54,12-60 nav tik labāks ,cik dārgāks! SS-ā ik pa brīdim uzpeld kāds par ļoti sakarīgiem cipariem t.i.150-200 lati.Parasti gan 1-mā versija,ir arī otrā,janāka.Pēc kita nezinās kur no laimes likties!
Labāk 14-54mm. Man bija 2 gadus. Labs objektiivs. 50mm 2.0 arii protams rullee, bet man godiigi lietoshanas attieciiba bija 80%-20% par labu pirmajam (14-54mm). Ljoti labs AF, gaish arii pietiekoshi un izturiigs. Es gan savu jau paardevu. Pa 190 LVL aizgaaja.