Lai filmētu ar nepieslēgtu kameru, tur softs jāmaina... (skat youtube`s komentāros)nu, bet oriģinālo softu mainīt uz pirātisko 40-tajam... ... ...moš, tomēr labāk ar vadu pie kompja?
shauttra:nav softs jāmaina, piekabini kompim un aidā!!! šitā es stundu garu filmu uztaisiju...
Jap, saprotams. Tur cilvēks interesējās kā var BEZ vada filmēt... Nupatās izprovēju eos_moverec, vnk krāšņi rezultāti, pēcāk tikai jāizkadrē laukā tās reklāmas augšā, i apakšā un mūvijs gatavs
shauttra:nav softs jāmaina, piekabini kompim un aidā!!! šitā es stundu garu filmu uztaisiju...
Jap, saprotams. Tur cilvēks interesējās kā var BEZ vada filmēt... Nupatās izprovēju eos_moverec, vnk krāšņi rezultāti, pēcāk tikai jāizkadrē laukā tās reklāmas augšā, i apakšā un mūvijs gatavs
Nu, oriģinālajā avi man rāda apakšā kkādu www adresi un augšā ir kkāds "pic record". Pārkonvertējot uz citu formātu, tās adreses pazūd, acīmredzot freeware versijas ēnas puses...
viencmuzikanc:Nu, oriģinālajā avi man rāda apakšā kkādu www adresi un augšā ir kkāds "pic record". Pārkonvertējot uz citu formātu, tās adreses pazūd, acīmredzot freeware versijas ēnas puses...
hmm, laikm būšu jau bik atpalicis man bija vienas no pirmajam versijām, bez gļukiem
Domāju ka bez vada nevajag , salaidīsi dēlī visu 40D , kaut ko tādu lasiju. Es ar vadu šad tad paniekojos, un uzfilmēju kaut ko , galvenais jaudīgu portatīvo un daudz baterijas
RAIMI:Domāju ka bez vada nevajag , salaidīsi dēlī visu 40D , kaut ko tādu lasiju. Es ar vadu šad tad paniekojos, un uzfilmēju kaut ko , galvenais jaudīgu portatīvo un daudz baterijas
Macs vienīgais normali vilka. Pārējiem baterija 5-10 min turēju un fps švaks...
RAIMI:Domāju ka bez vada nevajag , salaidīsi dēlī visu 40D , kaut ko tādu lasiju. Es ar vadu šad tad paniekojos, un uzfilmēju kaut ko , galvenais jaudīgu portatīvo un daudz baterijas
Macs vienīgais normali vilka. Pārējiem baterija 5-10 min turēju un fps švaks...
Pašam patreiz nav laptops, aizņēmos no brāļa, bet tas švaks bija un FPS ar tikai 17 - 23, uz Stacionārā vilka lidz 29 fps.
kad man nolpisa 40d, man canon centrā paziņoja ka es esot to live wiew izmantojusi un visu nočakarejusi tāpēc jāpiebilst, ka es nemužam tur neko nebiju aiztikusi. tad nu lasot, ka to lietojot var softu nočakaret- iedomajos varbut tiešām šis tā teica, jo kadiem tā gadijies