forum.gif
Video uz 40D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Video uz 40D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.11.10 22:41
 citēt
Itka netikai uz 40D
Kāds zin kautko tuvāk?
Blefs?

www.youtube.com...
Publicēts: 29.11.10 22:54
 citēt
Nav blefs, arī 450d var filmēt.

Fotokamera ar live view + proga = video ;)
Publicēts: 29.11.10 23:02 labots
 citēt
Cik saprotu ir iespejams filmeet ar nepiesleegtu kameru pie kompja.

Kāds var atsūtīt šo progu priekš 40D?
atis@plastikatakartes.lv
Publicēts: 29.11.10 23:25 labots
 citēt
eos_movrec - tas ir ar vadu
Publicēts: 29.11.10 23:32
 citēt
Lai filmētu ar nepieslēgtu kameru, tur softs jāmaina... (skat youtube`s komentāros)nu, bet oriģinālo softu mainīt uz pirātisko 40-tajam... ... ...moš, tomēr labāk ar vadu pie kompja?
Publicēts: 29.11.10 23:44
 citēt
nav softs jāmaina, piekabini kompim un aidā!!! šitā es stundu garu filmu uztaisiju... :)
Publicēts: 29.11.10 23:56
 citēt
shauttra:nav softs jāmaina, piekabini kompim un aidā!!! šitā es stundu garu filmu uztaisiju... :)

Jap, saprotams. Tur cilvēks interesējās kā var BEZ vada filmēt... :) Nupatās izprovēju eos_moverec, vnk krāšņi rezultāti, pēcāk tikai jāizkadrē laukā tās reklāmas augšā, i apakšā un mūvijs gatavs
Publicēts: 29.11.10 23:58
 citēt
viencmuzikanc:
shauttra:nav softs jāmaina, piekabini kompim un aidā!!! šitā es stundu garu filmu uztaisiju... :)

Jap, saprotams. Tur cilvēks interesējās kā var BEZ vada filmēt... :) Nupatās izprovēju eos_moverec, vnk krāšņi rezultāti, pēcāk tikai jāizkadrē laukā tās reklāmas augšā, i apakšā un mūvijs gatavs

kādas reklāmas?? a bilde jau nejāgā smuka :)
Publicēts: 30.11.10 00:14
 citēt
Nu, oriģinālajā avi man rāda apakšā kkādu www adresi un augšā ir kkāds "pic record". Pārkonvertējot uz citu formātu, tās adreses pazūd, acīmredzot freeware versijas ēnas puses...
Publicēts: 30.11.10 00:22
 citēt
viencmuzikanc:Nu, oriģinālajā avi man rāda apakšā kkādu www adresi un augšā ir kkāds "pic record". Pārkonvertējot uz citu formātu, tās adreses pazūd, acīmredzot freeware versijas ēnas puses...

hmm, laikm būšu jau bik atpalicis :) man bija vienas no pirmajam versijām, bez gļukiem :)
Publicēts: 30.11.10 00:27
 citēt
man patrāpījās 0.3.1. beta set... Winda nav īpaši apmierināta...
Publicēts: 30.11.10 01:10
 citēt
Krieviem jau sen vesela fanu kopa pa šito tēmu valexvir.narod.ru
Publicēts: 30.11.10 08:24
 citēt
kāds ir mēģīnājis BEZ vada... kādi rezultāti un viedokļi?
Publicēts: 05.12.10 20:17
 citēt
Domāju ka bez vada nevajag :D, salaidīsi dēlī visu 40D :D , kaut ko tādu lasiju. Es ar vadu šad tad paniekojos, un uzfilmēju kaut ko :D, galvenais jaudīgu portatīvo un daudz baterijas :D
Publicēts: 05.12.10 20:20
 citēt
RAIMI:Domāju ka bez vada nevajag :D, salaidīsi dēlī visu 40D :D , kaut ko tādu lasiju. Es ar vadu šad tad paniekojos, un uzfilmēju kaut ko :D, galvenais jaudīgu portatīvo un daudz baterijas :D

Macs vienīgais normali vilka.
Pārējiem baterija 5-10 min turēju un fps švaks...
Publicēts: 05.12.10 20:23
 citēt
shauttra:
RAIMI:Domāju ka bez vada nevajag :D, salaidīsi dēlī visu 40D :D , kaut ko tādu lasiju. Es ar vadu šad tad paniekojos, un uzfilmēju kaut ko :D, galvenais jaudīgu portatīvo un daudz baterijas :D

Macs vienīgais normali vilka.
Pārējiem baterija 5-10 min turēju un fps švaks...

Pašam patreiz nav laptops, aizņēmos no brāļa, bet tas švaks bija un FPS ar tikai 17 - 23, uz Stacionārā vilka lidz 29 fps.
Publicēts: 05.12.10 22:29 labots
 citēt
...
Publicēts: 22.12.10 07:46
 citēt
kad man nolpisa 40d, man canon centrā paziņoja ka es esot to live wiew izmantojusi un visu nočakarejusi tāpēc
jāpiebilst, ka es nemužam tur neko nebiju aiztikusi. tad nu lasot, ka to lietojot var softu nočakaret- iedomajos varbut tiešām šis tā teica, jo kadiem tā gadijies
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):