ahaa, tātad mana kļuda bija salīdzināt divus pēc būtības dažādus stiklus, no kuriem vienam ir stabilizācija, bet otram nav... ok vairāk jautājumu nav! Paldies
nezinu kaa ir ar 70 - 200 .... bet kas attiecas uz 24-70/2.8 ..... meeneshus triis praatuljoju, ko njemt - nikkor vai sigmu ..... panjeemu nikkor un pagaidamm ne briidi nenozheeloju!!!
Arach:SIGMA 70-200mm F/2.8 EX DG HSM II vs NIKKOR AF-S 70-200mm VR F/2.8 G IF ED
wot salidzināji zapiņu ar mersedesu!
tikai kursh ir zapinjsh? iisteniibaa jaaseezj ilgi un dikti testos pirms pirkt jaunu objektiivu, tas, ka virsuu ir Nikkor shtempelis neko nenoziimee, varu dereet, ka kkur tas zapinjsh iekabina tam mersedesam ne tikai cenas zinjaa un no shaada aspekta taa cenas attieciiba izshkjir ljoti daudz. un shito zina jebkursh, kursh liidz 5iem no riita paarracis guugli mekleejot patiesiibu un iebraucis veel dziljaak nesaprashanaa par to ko, kaa un vai vispaar kko vajag
man gan tas vr arguments liekas sūds tīrais. Pašam ir tāda sigma, gan uz c lietoju. Manuprāt to ir vērts pirkt lietotu, labā stāvoklī, pa draudzīgu cenu. Tad ietaupījums ir izdotās naudas vērts
NilsS:man gan tas vr arguments liekas sūds tīrais. Pašam ir tāda sigma, gan uz c lietoju. Manuprāt to ir vērts pirkt lietotu, labā stāvoklī, pa draudzīgu cenu. Tad ietaupījums ir izdotās naudas vērts
nezinu cikliels suuds simai ir tas VR, bet nikonam tas ir katra samaksaataa santiima veerts un patieshaam funkcionaals !
NilsS:man gan tas vr arguments liekas sūds tīrais. Pašam ir tāda sigma, gan uz c lietoju. Manuprāt to ir vērts pirkt lietotu, labā stāvoklī, pa draudzīgu cenu. Tad ietaupījums ir izdotās naudas vērts
nezinu cikliels suuds simai ir tas VR, bet nikonam tas ir katra samaksaataa santiima veerts un patieshaam funkcionaals !
pa to piķi sanāk 135 mm f 2.0 vai vēl viens otrs fikss, kam pateicoties to vr var norakstīt
Arach:nu VR priekšrocības jau esmu iepazinis ar 70-300 4.5-5.6, ok tātad ar nikkoru cik saprotu viss ir labi, ja?
jā... un ar sigmu bez tā OS arī viss ir labi, pats lietoju un patīk... ar OS nav nācies lietot, taču Canona IS nav neviens santīma vērts (pārbaudīts)...