es nevarētu teikt, ka daudz zaudēji.........un tur jau ar vīrišķiem vien ko ieblenzt cūcības visādas, sievieši to pašu, tikai daudz labākā kvalitātē, var iečolēt vannas spieģelī
o, brauciet, brauciet, welcome... tikai es nepiedāvāju svingeru pirti es gribētu tikai kādu profilbildi jaunāku. vai kaut ko diezgan pieklājīgu, ko varētu nosūtīt potenciālajiem ...
IlzeS:Eh, cik kūtra tauta, visi tik gudri dirš un dirš, kā jādara tā nekas
Nu tak ja tik traki gribas, taču ir vēl citi tam piemēroti saiti .Es labāk pievienojos kūtrajiem dirsējiem, kuriem ar standarta 1+1 ir gana labi un jautri .
patiesībā vārētu būt reāli labs kopā sanākšanas pasākums, kuram nosaukums ir tāds kā tas ir un temetiskie apģērbi, rekvizīti utt. Neviens tak neliek bikses vilkt nost un mēģināt visur iesp...st
patiesībā vārētu būt reāli labs kopā sanākšanas pasākums, kuram nosaukums ir tāds kā tas ir un temetiskie apģērbi, rekvizīti utt. Neviens tak neliek bikses vilkt nost un mēģināt visur iesp...st
nu nu pirmais vēstījums ne pa kādiem tērpiem un, ka tas ir tikai nosaukums nevēstīja
tad jau no svinga, TAJĀ nozīmē, ne smakas, diez vai atpūtas vakara veidotāji pat zin kas tie vispār par pasākumiem .....
piekrītu negatīvs, kāda jēga to saukt par svinga pasākumu, ja seksa nebūs Tad jau var vienkārši tāpat savākties kaut kur krogā, padzert pasēdēt.
negatIvs:
AA-EVO:vot tauta visi tikai par un un to pašu
tad jau no svinga, TAJĀ nozīmē, ne smakas, diez vai atpūtas vakara veidotāji pat zin kas tie vispār par pasākumiem .....
nesen, ~ 1/2 gadu atpakaļ, pa National Geographik rādīja dok. filmu, par šo tēmu, kā tā kustība radās, tiri, piri, līdz mūsdienām, ar intervijām, dokumentāliem kadriem, par un pret....., gan jau youtube ir
negatIvs:nesen, ~ 1/2 gadu atpakaļ, pa National Geographik rādīja dok. filmu, par šo tēmu, kā tā kustība radās, tiri, piri, līdz mūsdienām, ar intervijām, dokumentāliem kadriem, par un pret....., gan jau youtube ir
kad piedāvā sexa pasākumu, tad visi briesmīgi kautrīgi un tikai paskatīties grib... bet kad piedāvā vnk ietusēt un tikai paskatīties, tad pēkšņi visiem sexu savajdzējās... vot latvieši