forum.gif
Canon 5D II un 7D rulīša UPGRADE, vai i to vērts?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon 5D II un 7D rulīša UPGRADE, vai i to vērts?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.12.10 16:42 labots
 citēt
Canons zemāk linkā izsludinājis ka mazie Japāņi vislaik nomuģījās un šie ar saviem elkoņiem nomaina setingus netīšām ,tāpēc ja kādam gribās var aizsūtīt mazajiem Japānīšiem savu 5D II vai 7D un uzlikt ar LOCK opciju to rullīti nu kā labajiem Nikoniem :)

www.robgalbraith.com...

Publicēts: 01.12.10 16:46
 citēt
man tieši nikonam tas besīja, ka, lai kaut ko pārslēgtu, jāmuģijas ar abām rokām. :)
Publicēts: 01.12.10 16:52
 citēt
alvils:man tieši nikonam tas besīja, ka, lai kaut ko pārslēgtu, jāmuģijas ar abām rokām. :)

nav tik traki, man likās tīri ērta fīča. bet uz canon kkā negādās ka pārlec režīmi, diezgan stingrs tas roļeks.
Publicēts: 01.12.10 16:52
 citēt
alvils:man tieši nikonam tas besīja, ka, lai kaut ko pārslēgtu, jāmuģijas ar abām rokām. :)

tad jābūt izcili tizlam lai nevarēto to lock podziņu ar vienas rokas rādītājpirkstu nospiest un ar tās pašas rokas īkšķi pagriezt to rullīti. vai arī tu vienkārši neķer laukumu
Publicēts: 01.12.10 16:55
 citēt
zo:

tad jābūt izcili tizlam lai nevarēto to lock podziņu ar vienas rokas rādītājpirkstu nospiest un ar tās pašas rokas īkšķi pagriezt to rullīti. vai arī tu vienkārši neķer laukumu
lieli pirksti

:D :D :D
Publicēts: 01.12.10 18:30
 citēt
Tiešām nemāk citu veidu ķā uztaisīt lock, pēc noregulēšanas nospiest, vai kā? Iepriekš forši, netraucēti ar īkšķīti varēja.. tagad tiešām jārauj visa roka no objektīva apakšas ārā un jāmudās:{
(nu labi, var jau noziedoties, tāpat nav nemaz tik bieži jāpārslēdz.)
Publicēts: 01.12.10 19:34
 citēt
Ērta lieta - 40D mēdza pārslēgt režīmus, kad to nēsāja plecā.
Publicēts: 02.12.10 13:38
 citēt
Man ir D30, 10D un 30D, nevienam nekas nekad nav pārslēdzies. Bet tādu podziņu atceros vēl no Pentaxa MZ-M.
Publicēts: 02.12.10 13:55
 citēt
Nezinu - man nekas nekur negrozās pats no sevis, un man nav vajadzīga tā fiksācijas poga........, moška man pirksti baigi kleinie , ka negroza tās pogas kad tas absalūti nav vajadzīgs???:grimace:
Publicēts: 02.12.10 14:02
 citēt
EOS 30 bija arī diezgan ērta fiška - metāla mēlīte, ko iespiež iekšā. + ka peč tās mēlītes pozīcijas arī uz tausti varēja pateikt, kurš režīms aktīvs.
Publicēts: 02.12.10 16:26 labots
 citēt
nekad muuzhaa nav rulliitis pats paargriezies, taapec nesaprotu shito
Publicēts: 02.12.10 16:44
 citēt
miller31:nekad muuzhaa nav rulliitis pats paargriezies, taapec nesaprotu shito

wowo! :bad_smile:
Publicēts: 02.12.10 17:17
 citēt
ja tur plauktā tad toč nekas negriezīsies.
bet man regulāri tas sūda rullītis mēdza pārgriezties. īpaši jau pēc izvilkšanas no somas.
tad vēl mētajoties pa auto sēdekli utt.
Publicēts: 02.12.10 17:17
 citēt
S`trunts ar rulīšiem ar nekad nav slēdzies bet 40D un 50D man besī ka mainot stiklus regulāri nospiežās Live Wiev poga
Publicēts: 03.12.10 09:17
 citēt
man besī (visām dslr), ka, mainot stiklus, sabirst putekļi uz matricas. :anger:
Publicēts: 03.12.10 10:13
 citēt
alvils:man besī (visām dslr), ka, mainot stiklus, sabirst putekļi uz matricas. :anger:

un maizes drupačas, alus un čipsi:face-crying:
Publicēts: 03.12.10 10:13
 citēt
oho! nē, man tik traki nav... bet pietiek jau ar putekļiem, lai tracinātu.
Publicēts: 03.12.10 11:41
 citēt
Tas ir viens pluss, ja izmanto Nikon M42 adapteri ar lēcu. Nekas nenokļūst kameras istabā. Protams, ir arī mīnusi...
Publicēts: 03.12.10 23:14
 citēt
Lunis:S`trunts ar rulīšiem ar nekad nav slēdzies bet 40D un 50D man besī ka mainot stiklus regulāri nospiežās Live Wiev poga

Iestatījumos uzliec ''disable Live Wiew'' un nekas nekur neslēgsies... :face-wink:
Publicēts: 03.12.10 23:36 labots
 citēt
dzejnieks:
Lunis:S`trunts ar rulīšiem ar nekad nav slēdzies bet 40D un 50D man besī ka mainot stiklus regulāri nospiežās Live Wiev poga

Iestatījumos uzliec ''disable Live Wiew'' un nekas nekur neslēgsies... :face-wink:

OTĀ a es cirvis nebiju iedomājies !! :D :D Poļdīs!
Publicēts: 04.12.10 00:05
 citēt

Man savukārt regulāri 40D pārslēdzās režīmi vai citas lietas nomainījās, kamēr aparās plecā karājās. Un kad pēkšņi to vajag - tad jau vairs nav laika neko pat skatīties un sūdus ievēro tikai stipri vēlāk. Viens no iemesliem kāpēc jālieto 1D aparāti - visu var saprogrammēt un nolokot tā, ka vienmēr zini kādā režīmā ir fotoaparāts, kad ar to jābildē.

Tā ka šāds sīkums ir patīkams papildinājums mazajiem aparātiem
Publicēts: 06.12.10 00:39
 citēt
Es atvainojos, bet ko jūs visi ar tām kamerām darat?! :D Ja kameru godīgi kaklā karina, tad viss i bumbās :)
Publicēts: 06.12.10 08:11
 citēt
Kaklā karināt ir neērti,pār plecu ērtāk.
Publicēts: 07.12.10 11:50
 citēt
shvaboc:Kaklā karināt ir neērti,pār plecu ērtāk.

Atļaušos nepiekrist, kaklā - vienu brīdi abas rokas brīvas, otrā jau kamera pie acs. ;) Bet nu tas katram savs.
Publicēts: 07.12.10 11:53
 citēt
a tu paprovē ar tā pakarinātu kameru pakustēties mazliet ātrāk....
Publicēts: 07.12.10 13:59
 citēt
Man uz Pentax k-7 tāda poga ir. Patīk. Iepriekš uz k10d tādas nebija, un reizēm velkot ārā no somas vai bāžot iekšā somā mēdza kādā brīdī pārrullēties uz citu režīmu. Un pārslēgt ar vienu roku ir viegli - ar rādītājpirkstu nospied un ar īkšķi+vidējo pirkstu grozi to rulli kā gribi (vismaz Pentaxam).
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):