a ko, Dambis nav talu no patiesiibas. Stocku bildes. bezpersoniskas, bez piesaistes, bez originalas idejas - shadas bildes butu varbut bijushas kruta 20. gados, kad thenisko iespeju delj pat ne visi fotografi ko tadu vareja nobildet.
CerambyX:Oh irony - stoku bildes, kuras nevienā stokā nepieņems.
Nevaig liegt cilvēkiem sapņot ka ar GALĪGU drazu varēs pelnīt ļimonus Pilns nets tak ar pamācībā "Kā pelnīt stokos" kā "Aprecēt miljonāru" , "Kā klūt miljonāram" , tik tāds sīkums nekur nav ne pušplēsta vārda KĀ SAPRAST KĀ IESĀKT SAPRAST Ne jau pa velti es te rakstu visju ko jo oar 101% esmu par saviem 25 daraba gadiem šai jomāsapratis NEVIENS TĀ NEDARĪS jo lai kautko izdarītu ir JĀSAPROT KAPĒC TĀ JĀDARA bet diemžēl bez zināšānām NAV SAPRATNES kas skumjākais cilvēkiem pie mums parasti patīk bāzt degunus jomas kuras vinī PILNĪGI neko nesaprot tāpēc liekas VISS VIENKĀRŠI jo nav elementāras saprašanas KAS NAV VIENKĀRŠI vai vispār neiespējami Radošas lietas un neradošas lietas vieno viens punkts kas tās kardināli atšķir un padara šo lietu neiespējamu ja neievēro galveno dzelžaino principu ka RADOŠĀ vaig IEDOMĀTIES un sekot šai domai , bet NERADOŠĀ nevaig IEDOMĀTIES un dzelžaini sekot paraugam.
Platons savā dialogā "Simpozijs" ar Sokrata muti teica, ka zinot to, ka nezinot neko. Tiesa viņš uzreiz piebilda, ka kaut ko tomēr saprotot no erotikas, ko viņam iemācījusi Aspazija esot. Piekritīšu Lunim, ka pirms ķeries pie visādām milzīgām lietām, tomēr izzini sevi un iemācies saprast un mācīties.
Es sevi pazīstu pietiekami labi, lai apzinātos vismaz dažas no savām robežām. Protams, ka šādi izteikumi ir vispārīgi, tomēr tos ir grūti apstrīdēt. Un rakstīt receptes es varu varbūt tikai sev, nevis katram no pūļa. Pie tam- mācīties ir grūti, piemēru netrūkst.
bļe čist ar lāpstu pa galvu, vel sākat filosofēt te, atveriet jaunu topiku un filosofējiet cik tīk, tiešām tik grūti atbildēt uz tik elementāru jautājumu?
varbūt tehniskais izpildijums un tt nav ka vaig, bet galu galā neiet runa par to!!!! Un kā var nelamāties ka pieauguši cilvēki šeit uzvedās kā pamatskolnieki?? Blogā ieliek bildi Nordik_Ticher un viņam piešķir žanru MPS un visi priecājas. A es uzdodu jautājumu par dažām fotkām kuras nemaz nelielu vai kaut kā savādāk un nē te sakas diskusijas par sevis izzināšanu un vārdu "huiņa" Labi Oliss vel atbildēja sakarīgi.
JA NEZINI KO ATBILDĒT! TAD VIENKĀRŠIK NESAKI NEKO, NEVIS UZVEDIES KĀ PAMATSKOLNIEKS
dolldia:nav jau jālamājas gan jau ka šis zin... tik pats nav pārliecināts par savām domām. Werwolf, nesaki ka nav acis pierē, paskaties uz bildēm un viss.