dansiga:Eltons, kaapeec tu runaa virsrakstos!?!?!?;-)));-pppp
Es šo izteicienu izlasīju kādā fotosaitā. Tagad, lai nebūtu jāuzklausa jūsu izteicieni par manu brōken ingliš, palūdzu Gūgles tantei, kā pareizi tie paģeži (kriev.val. termins) rakstās.
dansiga:Eltons, un google tulko taa kaa virsrakstu!?
Vot piesējās... Pirmais ieraksts bija ko nokopēju. Un sakrīt ar manu stilu savu bilžu nosaukumos šādu virsrakstu stilu ieturēt (laikam vēl no aktīvajām mūzikas gaitām kādreiz) tāpēc neredzu nekādu problēmu... bet, ja Tu vēlies par to parunāt...
dansiga:Eltons, es shovakar PRINCIPAA gribu parunaat;-))))
Tas skaidrs. Ja tuvāk foto tēmai, tad varu noziņot, ka no aķīšiem ko notestēju pēc jaunā pribōra man vidēji atlikusī ietilpība ir tikai kādi 60-70%. Tas no neregulārā dzīves veida acīm redzot. Būs jāsapērkas tomēr jauni.
dansiga:vinieks, shtrunts par to, ko negatiivs te publicee .. bet pr shodieinas bildi .... MAN taa patiik!! tur ir noskanja, tur ir faktuura, tur ir gaisma!!!
JOlan, njifiga - man patiik lasiit komentarus, bet ar saturu ... ne vis "kaarteejais msp";-pppp, pat arii td, ja es tam komentaram nepiekriitu!!!! Jo zuskatu, ka aktram ir savs viedoklis, ja to izsaka sakarigi !!!