Lunis, a kaadas idejas!?!??!?! es izbaudu, ka man neviens nezvana, neraksta mailus un neko no manis neprasa!!!! Pat pie durviim negaaju atveert, kad zvaniija ... a izraadiijaas meituks ;-)
dansiga: es izbaudu, ka man neviens nezvana, neraksta mailus un neko no manis neprasa!!!! Pat pie durviim negaaju atveert, kad zvaniija ... a izraadiijaas meituks ;-)
Meituks, laikam, gribēja paprasīt, vai nevari divīti līdz pirmdienai aizsist. Tūliņās aizbrauks savās mājās un sāks ar telefona zvaniem un e-mailiem bombardēt
smartins, he heee ... parasti gan ir otraadi - tb gadaas, ka es no vinjas esmu aiznjeemusies;-)))) a meituka zvani/e-maili mani nezutrauc, jo tie ir privaatie ;-)))
Vispār jūtos bišķi pašancējis jaunkundzes tādas pastīvas bija nācās patrenkāt , jaatmet būs ideja braukt uz RĪGU uz kīno. Mož kāds grib ?
Crazy Night 3 - nakts filmu skate
2010. g. 4. decembris sākums plkst.20.00 Kinoteātris "Rīga" Lielā zāle
Atzīmējot 20 gadu jubileju, Latvijas Kultūras akadēmija aicina kino gardēžus 2010. g. 4. decembrī uz kino nakti „Crazy Night”, kura norisināsies kinoteātra „Rīga” Lielajā zālē. Kino skate sāksies plkst. 20.00 un turpināsies līdz nākošās dienas rītausmai.
Nakts laikā tiks rādītas izcilas filmas no Dānijas, Francijas, Itālijas, Vācijas, Zviedrijas, kā arī no Turcijas – valstīm, kuru kultūras un valodas ir iespējams apgūt LKA Starpkultūru sakaru bakalaura studiju programmās (SKS apakšprogrammā Latvija – Turcija 2011.gadā studentus uzņems pirmo reizi). Savukārt filmas no pārējām specializācijas valstīm tiks prezentētas nākamās kino nakts laikā 2011.g. martā. Filmas latviešu valodā sinhroni tulkos attiecīgo studiju programmu studenti. Daudzi starpkultūru sakaru absolventi pašlaik strādā atbildīgos amatos diplomātiskajā dienestā, ministrijās, starptautiskās organizācijās, kā arī ārzemju firmu pārstāvniecībās Latvijā, darbojas tulkošanā un tūrisma jomās.
Šī būs jau trešā Kultūras akadēmijas organizētā kino nakts „Crazy Night”. Iepriekšējās, 2006. un 2008. gadā, bija tematiski saistītas ar starptautisko zinātnisko konferenci METAMIND. Arī šoreiz atsevišķas filmas tika piemeklētās, lai atspoguļotu 2010. gada konferences tēmu: Absolūta metamorfozes.
Festivālam ir nekomerciāls raksturs. Ieeja visiem interesentiem ir bez maksas!
Kino nakts programma:
* 20.00 Pikaso piedzīvojumi /Picassos äventyr /, rež. Tage Danielsson (1978, Zviedrija) * 22.10 Trīs mērkaķi /Üç Maymun/, rež. Nuri Bilge Ceylan (2008, Turcija) * 00.10 Ķēniņš Edips /Edipo Re/, rež. Pier Paolo Pasolini (1967, Itālija) * 02.00 M /M - Eine Stadt sucht einen Mörder/, rež. Fritz Lang (1931, Vācija) * 04.00 Jūras klusēšana /Le silence de la mer/, rež. Jean - Pierre Melville (1949, Francija) * 05.30 Dusmu diena /Vredens dag/, rež. Carl Theodor Dreyer (1943, Dānija)
Filmas oriģinālvalodā ar tulkojumu latviešu un angļu valodā.