PIKASO PIEDZĪVOJUMI Absolūti groteska pieeja biogrāfiskās filmas žanram — filmas veidotāju mērķis nav iebarot skatītājam reālistisku, „uz patiesiem dzīves faktiem” balstītu slavenā mākslinieka dzīves stāstu. Tā ir komiska spēlē ar milzīgu klišeju bagāžu ap stāstiem par Pikaso un citiem Parīzes mākslas vides personāžiem un stāstiem par mākslinieku ceļiem pie slavas caur nabadzību un mīlas dēkām. Režisors, ļaujot skatītājam no sirds izsmieties, pats smejas par viņu — filmas varoņi runā desmit dažādās valodās, bieži vien lietoto frāžu nozīme atšķiras no loģiski sagaidāmas, piemēram, Pikaso mīļākās, somu dziedātājas, kaislīgi izpildītā hīta lirika tulkojumā ir zivs un bekona pīrādziņu recepte. Absolūti nekinematogrāfisko filmēšanas manieri — attēlotais bieži vien izskatās pēc labi nofilmētas teātra izrādes — var uzskatīt par režisora uzstādījumu, kas nemazina filmas izklaidējošo vērtību.
stings:nu man šodien bija tāds garastāvoklis, ka patika 'šis kitčs...
Man prieks ka tev patika ,
Šitais pats čalis vēl uzņemis Ronju laupītaja meitu un vēl šo to jautru Kma vaig var to Picaso pi9edzivojumus no manis davut , tā patika ka savulaik nopirku
Patreiz man iet forš ķinis "Gainsbourg Vie Heroique" tiesa tikai franču valodā.
stings:nu man šodien bija tāds garastāvoklis, ka patika 'šis kitčs...
Man prieks ka tev patika ,
Šitais pats čalis vēl uzņemis Ronju laupītaja meitu un vēl šo to jautru Kma vaig var to Picaso pi9edzivojumus no manis davut , tā patika ka savulaik nopirku
Patreiz man iet forš ķinis "Gainsbourg Vie Heroique" tiesa tikai franču valodā.
ir jau filmas, kam nevajag tulkojumu- kā vakardienas atceros un smejos vēl šodien, sāku domāt, kādi būtu sižeti, ja šādā stilā padomātu par savu dzīvi sēžu viena un smejos