nupatās knapi ievilkos ofisā, visa nedēļa ka vāverei ritenī.. kā no svedienas sāku, tā (cerams) šovakar beigšu.. laikam tālāk par House M.D. šovakar nekur netikšu, pat gribēt alu iedzert nav spēka.
O! Ungu, D.L.Dz.D! Rīt iebraukšu ciemos siera pīrāgus ieēst
Man labāk patika nevis algu, bet gan bezdarbnieka pabalstu saņemt.. nauda gandrīz tā pati, tikai par algu jāstrādā..
Es te tā padomāju, moš jāsadzerās kafij vai enerģijas dzērieni un jābrauc pie Ungu pēc pīrāgiem, pēc tam ar pīrgiem pie Dansigas vīnu padzert... bet ja padomā vēlreiz.. naf spēka un slinkumzzzzz.....
Gabiz, tu esi briesmiigi griboshss;-pppp;-) BEt, ja kasss ... es shobriid dzeru ljooti garshiigu viinu .... kursh teoreetiksi maxaajot 19 ls, bet nopirku pa 3 ls ;-)))))))
Cerambyx, kas tas par testu? ek skola ....... (paluur shikjiibi uz litertuuras chupinju magjistra darbam)
dansiga:Gabiz, tu esi briesmiigi griboshss;-pppp;-) BEt, ja kasss ... es shobriid dzeru ljooti garshiigu viinu .... kursh teoreetiksi maxaajot 19 ls, bet nopirku pa 3 ls ;-)))))))
kontrabanda? ...labi ka ne vīns par 1.80 nopirkts par 18 latiem
nezinu vai briesmīgi gripošs, bet kādēļ ne? un ja kasss, man ir iemesls iebraukt pie tevis ciemos.. un ja ciemos, gan jau sacienāsi ar "lēto" vīnu
Gabiz, ne nee ... es jau nojautaaju, kaapeec tik leets .... izraadaas firma, kas ievedusi tos viisnu, ir bankroteejusi ;-) un taapeec taada cena - savaadaak neuzdroshinaatos pirkt ;-) Bet es Tevi gaidu ciemos gan ;-)
dansiga:Gabiz, ne nee ... es jau nojautaaju, kaapeec tik leets .... izraadaas firma, kas ievedusi tos viisnu, ir bankroteejusi ;-) un taapeec taada cena - savaadaak neuzdroshinaatos pirkt ;-)
tā gan ir ja bizness nenes 200+ procentu peļņu, tad bankrots
dansiga:Bet es Tevi gaidu ciemos gan ;-)
Atceros, ka gaidi tikai pēdējā laikā kaut kā brīvā laika trūkums... nu re, sestdiena gandrīz aizplānota