Varbūt sāksim rādīt ar pirkstiem uz visiem tiem, kuri ir fotografējuši vienas un tās pašas vietas Latvijā - vietu biežumu bildēs?!? Laikam garlaicīgs vakars REZ vai arī zobs uz ritikoff!
Es ar tur bildēju reizēm vairākas reizes dienā piekam neesmu pamanījis ka tur akmenī būtu iekalsts ka citi nedrīkst bildēt. Ir gadijies ka kamēr es bildēju atbrauc kolēģi un gaida kad es beigšu vai bildē blakus Kur problēma , ērta piebraukšana laba vieta
Vai REZ nav Janbo klons? Kādreiz Janbo man ar pārmeta ka tajā pašā teriotorijā bija bildētas divas sesijas. Nesaprotu problēmu. Manuprāt, pat 10 cilvēkus var vienā un tajā pašā vietā, pozā, tērpā bildēt - galvenais, lai klients laimīgs.
Ko par šitām vietām vietām var plēsties, atceros Haiduks izvadāja Arhipovu pa savām vietām, pēctam bij škrobe, ka nu lūk Arhipovs bildē turpat kur viņš... kāda starpība galvenai ir galarezultāts.Nu nav jau arī tā Latvija tik liela, daudzas smukās ērtās vietās jau sen privatizētas.
Fjodor ... modeles par kroksi saukt ... jā, tā turēt! Nevajag "iet pa gaisu" Tev neviens neko neņem nost!
feLIne:Varbūt sāksim rādīt ar pirkstiem uz visiem tiem, kuri ir fotografējuši vienas un tās pašas vietas Latvijā - vietu biežumu bildēs?!? Laikam garlaicīgs vakars REZ vai arī zobs uz ritikoff!
Garlaicīgs vakars ...
Marchello:
Man sāk likties, ka Tev nekad nekas nav labi. Ir jābūt ''īpašam'' domu lidojumam lai liktu šādu topiku.
O arī Batlksara kungu esmu kaut kad aizsākris ... Mārcīt, bez kritikas nav progresa, varbūt Tu domā, ka esi jau pati pilnība?
Savu stulbumu tu jau pieradiji, velies papildinat tad uz prieksu...
Kad es pierādīju savu stulbumu? Tad pēc tavām domām es varētu to vēl vairāk pierādīt un to pašu ielikt dr.lv modeļu domu biedru grupā tā, lai būtu par ko cepties un tad es būtu stulbenis, kas bļaustās, kuram skauž, jo viņš tikai var fotografēt vienu modeli
Protams, tu vari pateikt, ka lepojies ar šīm abām bildēm un es tev bezmaksas padomus vairs nesniegšu...
Savu stulbumu tu jau pieradiji, velies papildinat tad uz prieksu...
Kad es pierādīju savu stulbumu? Tad pēc tavām domām es varētu to vēl vairāk pierādīt un to pašu ielikt dr.lv modeļu domu biedru grupā tā, lai būtu par ko cepties un tad es būtu stulbenis, kas bļaustās, kuram skauž, jo viņš tikai var fotografēt vienu modeli
Protams, tu vari pateikt, ka lepojies ar šīm abām bildēm un es tev bezmaksas padomus vairs nesniegšu...
Nu protams vienigais uz ko tu esi spejigs tas ir kkur iet pasudzeties, aiz muguras, ka jau pirmstm esi darijs...
Stulbumu tu savu pieradiji izveidojot so topiku, nevarot pat pamanit ka tas bildes viena laika...
Man tev neko nav japierada
Bezmaksas padomu es tev varu pasniegt vienu - Dzivo savu dzivi, un tevi neviens neaztiks
Jo viss sliktais ko tu cilvekiem velti, vienmer atgriezisies!
Savas ipasibas prieks manim tu atklaji jau kadu laiku atpakal, bet es atkariba no tevim netaisos publiski nolaisties lidz tavam limenim un stastit visiem par tavu krutumu....
Manu mati tev gan nevajadzeja aizskart, jo gimene ir sveta lieta.
Bet tu laikam neesi labi audzinats, ka ari pasam ar to pareizrakstibu lielas probleminas...
Veicas rakstas caur E, nevis A
Un lai tu tik labi raktit krieviski, ka es latviski...
WTF - nu jau sākas personīgi! Kurš ar kura draudzeni/draugu pārulējis? Jeb tas skaitās PRO otru nolikt līdz bezatbildes līmenim?!?
REZ gribbēja pasmieties, jo nejauši atrada 2 modeles vienā vietā, ritikoff "iekoda" REZ sāpīgi par stulbumu! Drīkst brīdi, kad sarunāsiet izrēķināsies par to, bildēt tikai vien dēļ fotoblog.lv reportāžas?
Dzive 90% tie individi kas kliedz, ar kko neapmirinati un kuriem ir Octaviana sindroms nemaz nevar kko lidzigu seja pateikt. Tapat ka atbildet par jau pateikto...
Zini nemaz nav tik traki. Man vienkarsi ir pec paris gadijumiem izstradajas tada ka aizsargreakcija
Ja cilveks tevi megin publiski aizskart, tad kadel jasez un jaskatas, it ipasi ja cilvekam nu nekadigi nav taisniba
Bet kopuma, es ar katru reizi skatoties uz tadiem rakstitajem smejos vairak un vairak, a ka ielukojes rakstitaju albumos tad var nonakt lidz secinajumam par pilnigu nekompetenci jautajumos kur megin pacelt tas cilveks