forum.gif
vietu trūkums
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / vietu trūkums
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.12.10 21:14
 citēt
Man izraisa smaidu šī autora spēja atkārtoties...

www.fotoblog.lv...

www.fotoblog.lv...

:face-grin:
Publicēts: 04.12.10 21:19
 citēt
Modeles to nezin, a Ritikovam ērti, nav jādomā kur braukt :face-grin:
Publicēts: 04.12.10 22:20 labots
 citēt
Rez, es vismaz 2 modeles viena stunda bildeju, nevis tu ar savu vienu ruksi papildini galereju...:face-wink:

Man tas netrauce, a vot tevi ierunajas latviesu mentalitate

Atslabsti, un turpini savu vienu modeli knipset talak:face-grin:

P.S Labak ka kadam liekas ka man vietu trukst, neka ka visi redz ka tu bilde vienu kroksi:face-kiss:

Te bus tava stulbuma un aprobezotibas krasainais apstiprinajums :)

Publicēts: 04.12.10 22:30 labots
 citēt
:haha: labs Tu fotogrāfs... atceries, ka modeles neapspriež, kur nu vēl lamāt. nav smuki.
Publicēts: 04.12.10 22:36 labots
 citēt
Ja kads ar shauro skatu uz dzivi atlaujas publiski kadam pieradit savu stulbumu, es nevaru atureties no iespejas vinam palidzet!

REZ, tu tiesam limeni...:face-grin:
Publicēts: 04.12.10 22:43
 citēt
Varbūt sāksim rādīt ar pirkstiem uz visiem tiem, kuri ir fotografējuši vienas un tās pašas vietas Latvijā - vietu biežumu bildēs?!? Laikam garlaicīgs vakars REZ vai arī zobs uz ritikoff! :D
Publicēts: 05.12.10 00:00
 citēt
nubet nav takš tāda zakona, ka nu nepavisam nedrīkst atkārtoties!
Publicēts: 05.12.10 00:09
 citēt
Harald, ne tev ne man to nav jaskaidro.

Topiks tapat ka topika autors ir:

Publicēts: 05.12.10 00:14
 citēt
ritikoff:
:grimace:
Publicēts: 05.12.10 01:18
 citēt
pastulbenji..
Publicēts: 05.12.10 01:22
 citēt
blackness:pastulbenji..

Piedod, Meistar! :face-glasses:
Publicēts: 05.12.10 01:24
 citēt
Es ar tur bildēju reizēm vairākas reizes dienā piekam neesmu pamanījis ka tur akmenī būtu iekalsts ka citi nedrīkst bildēt. Ir gadijies ka kamēr es bildēju atbrauc kolēģi un gaida kad es beigšu vai bildē blakus :):) Kur problēma , ērta piebraukšana laba vieta:):)
Publicēts: 05.12.10 11:35
 citēt
REZ:Man izraisa smaidu šī autora spēja atkārtoties...

www.fotoblog.lv...

www.fotoblog.lv...

Man sāk likties, ka Tev nekad nekas nav labi. Ir jābūt ''īpašam'' domu lidojumam lai liktu šādu topiku.
Publicēts: 05.12.10 12:15
 citēt
Vai REZ nav Janbo klons? Kādreiz Janbo man ar pārmeta ka tajā pašā teriotorijā bija bildētas divas sesijas. Nesaprotu problēmu.
Manuprāt, pat 10 cilvēkus var vienā un tajā pašā vietā, pozā, tērpā bildēt - galvenais, lai klients laimīgs.
Publicēts: 05.12.10 12:21
 citēt
mat atkal nav skaidrs kādēļ Elgars šādam fufelim pievērš uzmanību (žēl tak laika ko patērējam ko tādu skatoties)
Publicēts: 05.12.10 15:34
 citēt
Ko par šitām vietām vietām var plēsties, atceros Haiduks izvadāja Arhipovu pa savām vietām, pēctam bij škrobe, ka nu lūk Arhipovs bildē turpat kur viņš... kāda starpība galvenai ir galarezultāts.Nu nav jau arī tā Latvija tik liela, daudzas smukās ērtās vietās jau sen privatizētas.
Publicēts: 05.12.10 15:36
 citēt
Andreass:Vai REZ nav Janbo klons? Kādreiz Janbo man ar pārmeta ka tajā pašā teriotorijā bija bildētas divas sesijas.

Janbo arī Zavadski sauc par mīksto, jo šis tik studijā bildējot, un graustos/pie tirdzniecības centriem bildēt tak esot nesalīdzināmi grūtāk... :haha::haha::haha:
Publicēts: 05.12.10 16:00
 citēt
Fjodor ... modeles par kroksi saukt ... jā, tā turēt! :D Nevajag "iet pa gaisu" Tev neviens neko neņem nost! :face-smile:

feLIne:Varbūt sāksim rādīt ar pirkstiem uz visiem tiem, kuri ir fotografējuši vienas un tās pašas vietas Latvijā - vietu biežumu bildēs?!? Laikam garlaicīgs vakars REZ vai arī zobs uz ritikoff! :D

Garlaicīgs vakars ... :face-wink:

Marchello:

Man sāk likties, ka Tev nekad nekas nav labi. Ir jābūt ''īpašam'' domu lidojumam lai liktu šādu topiku.

O arī Batlksara kungu esmu kaut kad aizsākris ... Mārcīt, bez kritikas nav progresa, varbūt Tu domā, ka esi jau pati pilnība? :face-wink:
Publicēts: 05.12.10 16:19
 citēt
Klau cuncurin, atslabsti...:face-grin:

Savu stulbumu tu jau pieradiji, velies papildinat tad uz prieksu...:face-wink:
Publicēts: 05.12.10 16:54
 citēt
ritikoff:Klau cuncurin, atslabsti...:face-grin:

Kad es pierādīju savu stulbumu? Tad pēc tavām domām es varētu to vēl vairāk pierādīt un to pašu ielikt dr.lv modeļu domu biedru grupā tā, lai būtu par ko cepties un tad es būtu stulbenis, kas bļaustās, kuram skauž, jo viņš tikai var fotografēt vienu modeli :D

Protams, tu vari pateikt, ka lepojies ar šīm abām bildēm un es tev bezmaksas padomus vairs nesniegšu... :face-wink:
Publicēts: 05.12.10 17:08 labots
 citēt
REZ:
ritikoff:Klau cuncurin, atslabsti...:face-grin:

Kad es pierādīju savu stulbumu? Tad pēc tavām domām es varētu to vēl vairāk pierādīt un to pašu ielikt dr.lv modeļu domu biedru grupā tā, lai būtu par ko cepties un tad es būtu stulbenis, kas bļaustās, kuram skauž, jo viņš tikai var fotografēt vienu modeli :D

Protams, tu vari pateikt, ka lepojies ar šīm abām bildēm un es tev bezmaksas padomus vairs nesniegšu... :face-wink:

Nu protams vienigais uz ko tu esi spejigs tas ir kkur iet pasudzeties, aiz muguras, ka jau pirmstm esi darijs...

Stulbumu tu savu pieradiji izveidojot so topiku, nevarot pat pamanit ka tas bildes viena laika...

Man tev neko nav japierada:face-wink:

Bezmaksas padomu es tev varu pasniegt vienu - Dzivo savu dzivi, un tevi neviens neaztiks:face-wink:

Jo viss sliktais ko tu cilvekiem velti, vienmer atgriezisies!:face-wink:
Publicēts: 05.12.10 17:16
 citēt
ritikoff:
... pasudzeties, aiz muguras, ka jau pirmstm esi darijs...

Pastāsti sīkāk - interesē!
Publicēts: 05.12.10 17:24
 citēt
Tu velies sanemt no manim atlauju iet pablaustities, pastukacit?

Tev gribas? Juties ka paliksi specigaks, vai te tas nes kadu gandarijumu?

Tad dari to, ne jau es ar seju sudos kritisu ta rikojoties bet tu...:face-wink:

Piedod, bet es soliju mamai nestrideties ar Idiotiem. Un Mama ir man svarigak, neka tava skaudiba un velme mani aiskart.

Lai veicas!:face-kiss:
Publicēts: 05.12.10 17:33
 citēt
Nu, bez pamatojumiem saki, ka es sūdzos aiz muguras un jau ar stāžu ... kā arī mēģini man jaunas īpašības piedēvēt, kā skaudīgs, stulbs, idiots... ;)

Droši vien, ka tava mamma ir smagāka par manu skaudību ! :D

Latviski "mamma" raksta ar dieviem "m" un par mammas svaru publiski runāt nevajag ;) Labāk gan lietot vārdu "nozīmīgāka" !

Lai vaicas ! :face-kiss:
Publicēts: 05.12.10 17:45
 citēt
Publicēts: 05.12.10 17:45
 citēt
Savas ipasibas prieks manim tu atklaji jau kadu laiku atpakal, bet es atkariba no tevim netaisos publiski nolaisties lidz tavam limenim un stastit visiem par tavu krutumu....

Manu mati tev gan nevajadzeja aizskart, jo gimene ir sveta lieta.

Bet tu laikam neesi labi audzinats, ka ari pasam ar to pareizrakstibu lielas probleminas...

Veicas rakstas caur E, nevis A

Un lai tu tik labi raktit krieviski, ka es latviski...

Lai vaicas ! :face-kiss:

:face-smile:
Publicēts: 05.12.10 18:23 labots
 citēt
WTF - nu jau sākas personīgi! Kurš ar kura draudzeni/draugu pārulējis? Jeb tas skaitās PRO otru nolikt līdz bezatbildes līmenim?!? :D

REZ gribbēja pasmieties, jo nejauši atrada 2 modeles vienā vietā, ritikoff "iekoda" REZ sāpīgi par stulbumu! Drīkst brīdi, kad sarunāsiet izrēķināsies par to, bildēt tikai vien dēļ fotoblog.lv reportāžas? :)
Publicēts: 05.12.10 18:38
 citēt
Rebjata, davaiķe žiķ drūžno!
Publicēts: 06.12.10 10:23
 citēt
Vīri.... iedodat viens otram buču ........ miers un cīsīņi! Nevajag papildināt statistiku......................!
Publicēts: 06.12.10 14:49
 citēt
Interesanti vai dzīvē Riķikofss ir tik pat neciešams sarunu biedrs kā netā? :what:
Publicēts: 06.12.10 15:05
 citēt
Ir tikai viena iespeja parbaudit...:face-wink:

Dzive 90% tie individi kas kliedz, ar kko neapmirinati un kuriem ir Octaviana sindroms nemaz nevar kko lidzigu seja pateikt. Tapat ka atbildet par jau pateikto...

Spilgtakie piemeri sastopami tepat foruma...:face-grin:
Publicēts: 06.12.10 15:10
 citēt
Nē nu ticu, ticu ka noteikti ar Tevi varētu dzīvē arī normāli parunāt ;) Bet nu virtuāli, piemēram, te fotoblogā tas ir neiespējami.
Publicēts: 06.12.10 15:18
 citēt
Zini nemaz nav tik traki.
Man vienkarsi ir pec paris gadijumiem izstradajas tada ka aizsargreakcija:face-grin:

Ja cilveks tevi megin publiski aizskart, tad kadel jasez un jaskatas, it ipasi ja cilvekam nu nekadigi nav taisniba :face-wink:

Bet kopuma, es ar katru reizi skatoties uz tadiem rakstitajem smejos vairak un vairak, a ka ielukojes rakstitaju albumos tad var nonakt lidz secinajumam par pilnigu nekompetenci jautajumos kur megin pacelt tas cilveks:face-wink:
Publicēts: 06.12.10 15:38
 citēt
ritikoff:Zini nemaz nav tik traki.
Man vienkarsi ir pec paris gadijumiem izstradajas tada ka aizsargreakcija

Rakstīt PM ir aizsargreakcija? Lai pateiktu "Sam durak!"?

P.S. Tikai nesaki, ka neesi nevienam neko rakstījis vai, ka neatceries! Tas neliecinās ne par ko labu.
Publicēts: 06.12.10 16:12
 citēt
fottto:
ritikoff:Zini nemaz nav tik traki.
Man vienkarsi ir pec paris gadijumiem izstradajas tada ka aizsargreakcija

Rakstīt PM ir aizsargreakcija? Lai pateiktu "Sam durak!"?

P.S. Tikai nesaki, ka neesi nevienam neko rakstījis vai, ka neatceries! Tas neliecinās ne par ko labu.

Es vismaz rakstu PZ, nevis ka te pienemts pljutu publiski!:face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):