forum.gif
Būs PVN jāmaksā par trešo valstu Latgalītēm
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Būs PVN jāmaksā par trešo valstu Latgalītēm
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.02.11 17:08 labots
 citēt
Da nu nepatīk man blēdības , vaig būt godīgiem www.trailerspy.com...
Publicēts: 04.02.11 17:44
 citēt
ImkaSm:Man bija gadījums: klients piedalās Rīgā izstādē, viņam prece-vienreizējie trauki, arī lidmašīnām. Vopšim ievedu viņam uz laiku-uz izstādi. Pēc tam izvedu no latvijas un starprobežu zonā iemetu miskastē, jo nevienam viņus nevajadzēja, bet maksāt visus nodokļus par importu LV stulbi.

Tālavieti, un Oliss varam padiskutēt svētdien bloga pasākumā. Ar muitu strādāju no 1992. gada.
Visiem atā ! Sākās piektdiena !

---------
Redz, man tas bloga pasākums paies braukājot atkal pa robežām pāri, ko arī daru no 92. gada.
Publicēts: 04.02.11 17:50
 citēt
Iirijá man pastnieks atved sútíjumu un arí kvíti par muitu,ja sútíjums nák no valsts,kura nav ES locekle.Ja nemaksáju,sútíjumu nedod.
Publicēts: 05.02.11 00:04
 citēt
entuziasts:Iirijá man pastnieks atved sútíjumu un arí kvíti par muitu,ja sútíjums nák no valsts,kura nav ES locekle.Ja nemaksáju,sútíjumu nedod.

Latvija notiek tieis tapat!:face-wink:
Publicēts: 05.02.11 10:23
 citēt
Lunis:Da nu nepatīk man blēdības , vaig būt godīgiem [url=http://www.trailerspy.com/trailer/7779/From-Paris-with-Love-Red-Band-Clip

:face-grin::face-grin::face-grin:]http://www.trailerspy.com/trailer/7779/From-Paris-with-Love-Red-Band-Clip

:face-grin::face-grin::face-grin:[/url]
Publicēts: 05.02.11 10:26
 citēt
zbmono:
ImkaSm:Ar muitu strādāju no 1992. gada.

Es dziļi apšaubu. Kaut ko tādu var uzrakstīt tikai cilvēks kurš nekad nav veicis muitas procedūras.

Man bija gadījums: klients piedalās Rīgā izstādē, viņam prece-vienreizējie trauki, arī lidmašīnām. Vopšim ievedu viņam uz laiku-uz izstādi. Pēc tam izvedu no latvijas un starprobežu zonā iemetu miskastē, jo nevienam viņus nevajadzēja, bet maksāt visus nodokļus par importu LV stulbi.

kādi importa nodokļi ievedot uz laiku? un kā tavs klients atskaitīsies kad viņam uzjautās kur ir izvešanas deklarācija? m? Muita laiku palaikam pārbauda šitos ievedējus uz laiku un drāž, ja nav laikā izvests.

nu Tu galīgi neiebrauci, sorry,
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes: