forum.gif
Sirdsmieram un labam noskaņojumam!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Sirdsmieram un labam noskaņojumam!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.12.10 18:10
 citēt
Te būs apraksts par "akača" nedienām! db.lv... :)
Publicēts: 07.12.10 01:41
 citēt
idiotizm!......
Publicēts: 07.12.10 14:15
 citēt
jes, beidzot shiem peeriens. :)
Publicēts: 07.12.10 14:32
 citēt
Lieliska ziņa, vienreiz tiem nekauņām sadeva pa pirkstiem... bet jautājums vienalga paliek par pašu principu.
Jo, ja man ir fotoaparāts (pieņemsim) tad tas pierāda, ka esmu spiegs, jo varu fotografēt dzelzceļa staciju (lasīt Šveiku).
Ne?
Publicēts: 07.12.10 14:53
 citēt
Eltons:Lieliska ziņa, vienreiz tiem nekauņām sadeva pa pirkstiem... bet jautājums vienalga paliek par pašu principu.
Jo, ja man ir fotoaparāts (pieņemsim) tad tas pierāda, ka esmu spiegs, jo varu fotografēt dzelzceļa staciju (lasīt Šveiku).
Ne?

Tā sanāk - visvairāk gan no šīm prasībām mani uzjautrināja ideja par tautasdziesmu dziedāšanu - arī par to jāmaksā, ja tas tiek izpildīts publiski. Pēc loģikas Tev jāmaksā papildus par dziedāšanu līdzi kādas grupas koncertā, jo tas notiek publiska pasākuma laikā! :)
Publicēts: 07.12.10 15:02
 citēt
Da bred!...k primeru,jesli na rabote u menja krutitsa disk nu,togo ze Maikla Dzeksona...i chto,oni otstegnut s menja denjgi i otoshljut jego rodnim? ili vishljut naloznim platezom latiki-salatiki Shakire ili jesho komu?...takije zashitniki,obaldetj!!!!!
Publicēts: 07.12.10 15:39
 citēt
vintovka:Da bred!...k primeru,jesli na rabote u menja krutitsa disk nu,togo ze Maikla Dzeksona...i chto,oni otstegnut s menja denjgi i otoshljut jego rodnim? ili vishljut naloznim platezom latiki-salatiki Shakire ili jesho komu?...takije zashitniki,obaldetj!!!!!

Visss saule ESI PARĀDĀ Aka Kaka :D :D
Publicēts: 07.12.10 15:44
 citēt
Lunis:
vintovka:Da bred!...k primeru,jesli na rabote u menja krutitsa disk nu,togo ze Maikla Dzeksona...i chto,oni otstegnut s menja denjgi i otoshljut jego rodnim? ili vishljut naloznim platezom latiki-salatiki Shakire ili jesho komu?...takije zashitniki,obaldetj!!!!!

Visss saule ESI PARĀDĀ Aka Kaka :D :D

nda..popala ja na babki....
AKA KAKA-v tochku....:grimace:
Publicēts: 07.12.10 15:46
 citēt
Publicēts: 07.12.10 15:50 labots
 citēt
Par viņu attieksmi un loģiku var paskatīties pagājušā gada video, kad tika nogriezta gan daļa no youtube, gan pat pilnībā pāris saiti ar video/audio materiālu, ja mēģina piekļūt ar Latvijas IP... Vēlams noklausīties visu pārstāves atbildi www.youtube.com...

p.s. Atcerējos vienu no jautrākajiem paziņojumiem kurš izlec, ja mēģini skatīties ar Latvijas IP ... www.veoh.com
Publicēts: 07.12.10 15:54
 citēt
жесть!:big_smile:
Publicēts: 07.12.10 16:58
 citēt
Varbūt jāiesūdz AKKA tiesā, jo viņu darbības dēļ ir ierobežota mana izvēles brīvība, piemēram es nevaru apskatīt [url=www.veoh.com]www.veoh.com[/url] :cry:
Bet nu sviests, sabiedriska organizācija, kas cakarē sabiedrību :haha:
Publicēts: 07.12.10 17:08
 citēt
nuuuu, tagad vismaz 1Ls nevis kaa pirms paaris gadiem, kad es pie shiem gaaju un vajadzeeja maksaat 2.5Ls par kvadratmetru. Tirdzniecibas zalei. Nu, tas jau ir biku paarspiileeti no vinju puses.
Publicēts: 08.12.10 21:15
 citēt
Gabiz:Varbūt jāiesūdz AKKA tiesā, jo viņu darbības dēļ ir ierobežota mana izvēles brīvība, piemēram es nevaru apskatīt [url=www.veoh.com]www.veoh.com[/url] :cry:
Bet nu sviests, sabiedriska organizācija, kas cakarē sabiedrību :haha:

Nūūūū - šiem tak esot bijusi sarakste par līgumu slēgšanu, lai Latvijā būtu pieejami legālie video/audio faili - rezultātā Latvijas IP tiek slēgti video/audio ... Iesūdzēsi vien kompetento sarakstes veicēju no aģentūras ... Principā privātpersona pret privātpersonu un gali ūdenī ... ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):