forum.gif
Canon 600D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon 600D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.12.10 08:57
 citēt
Ja nu kaads tuvakaa laikaa gatavojaas pirkt 550D, varbuut veerts pagaidiit kas 600tajam veederaa!

www.canonrumors.com...
Publicēts: 08.12.10 08:59
 citēt
kurā vēderā pagaidīt? vai vilka vēderā? :bad_smile:
Publicēts: 07.02.11 10:09 labots
 citēt
dpreview.com...

Canon EOS 600D vs. EOS 550D feature differences

The list below gives a more complete summary of the feature differences between the 600D and 550D:

* Vari-angle display
* Scene intelligent Auto Mode
* 'Basic+' creative controls in scene modes
* 'Creative Filters' can be applied to images in playback mode
* Multi-aspect ratio shooting (3:2, 4:3, 16:9, 1:1, previewable in Live View)
* Integrated Wireless flash controller with multi-flash support
* 'Video Snapshot' mode
* Auto Lighting Optimizer now adjustable in 4 levels
* Feature Guide
* Image rating (1-5 stars)
* Eye sensor for LCD display replaced by 'DISP' button
* Marginally larger and heavier

Pa lielam - klat nacis tikai grozamais ekrans.
Publicēts: 07.02.11 10:40
 citēt
Nu ko tur pindzelēties ar 600, ja gaidīt, tad gaidīt uz visu banku - dajoš 850-to!!!
No tā, ka pamainīsies cipari kameras modelī, bildes labākas kļūs, ko?
Publicēts: 07.02.11 10:58
 citēt
Kaada starpiba, labakas ne labakas, tas ir FYI!
Publicēts: 07.02.11 11:17
 citēt
Schneider:Nu ko tur pindzelēties ar 600, ja gaidīt, tad gaidīt uz visu banku - dajoš 850-to!!!
No tā, ka pamainīsies cipari kameras modelī, bildes labākas kļūs, ko?
A vot ieej fotosienā, tur tie ampeļmaņi tieši to arōi vērtē, un domāju, ka ne tur vien.:face-smile:
Publicēts: 07.02.11 11:41
 citēt
Kuri tieši tev tur skaitās par ampeļmaņiem?
Publicēts: 07.02.11 11:45
 citēt
Schneider:Kuri tieši tev tur skaitās par ampeļmaņiem?
Pavēro pats.
Publicēts: 07.02.11 11:50
 citēt
Nez, deelj nevienas no taam fiichaam man neceltos pat 10$ vairaak samaksaat, lai pie vinjaam tiktu. galiigi nejeedziigas lietas, ja nu vieniigi Integrated Wireless flash controller with multi-flash support jaapapeeta, cik tas jeedziigs.
Publicēts: 07.02.11 12:19
 citēt
alchsh:Nez, deelj nevienas no taam fiichaam man neceltos pat 10$ vairaak samaksaat, lai pie vinjaam tiktu. galiigi nejeedziigas lietas, ja nu vieniigi Integrated Wireless flash controller with multi-flash support jaapapeeta, cik tas jeedziigs.

Nu tas, ka ar kameru var vadīt citas zipenes bez vadiem u.c. transmitteriem ir diezgan jēdzīgs pasākums ;)
Publicēts: 07.02.11 12:39
 citēt
blaac:Pavēro pats.

Bet nu tomēr...
Publicēts: 07.02.11 13:29
 citēt
ar laiku sapratīsis, ja nesapratīsi.... neko darīt.
Publicēts: 07.02.11 14:10
 citēt
CerambyX:
alchsh:Nez, deelj nevienas no taam fiichaam man neceltos pat 10$ vairaak samaksaat, lai pie vinjaam tiktu. galiigi nejeedziigas lietas, ja nu vieniigi Integrated Wireless flash controller with multi-flash support jaapapeeta, cik tas jeedziigs.

Nu tas, ka ar kameru var vadīt citas zipenes bez vadiem u.c. transmitteriem ir diezgan jēdzīgs pasākums ;)

aha. tik tas nekas, ka man ir 7 gadus vecs nikons, kas to prot, a kanon prezente ka baigo jaunumu...
Publicēts: 07.02.11 14:21
 citēt
versatile:
aha. tik tas nekas, ka man ir 7 gadus vecs nikons, kas to prot, a kanon prezente ka baigo jaunumu...

Nu priekš Canona tas ir jaunums :face-grin:
Publicēts: 07.02.11 14:34
 citēt
Tas nav jaunums. Canonam to iemācījās 7D, bet mans Pentax MZ-6 ar AF-360 FGZ prata jau pirms 10 gadiem.
Publicēts: 07.02.11 15:28
 citēt
po par 600D
lai tik 550D cena tā pmatīgi nokrīt līdz 400Ls :D :money:
Publicēts: 07.02.11 17:24
 citēt
CerambyX:
versatile:

Nu priekš Canona tas ir jaunums :face-grin:

aha kraani ... lai visi pirktu to suuda lielo kasti st-e2. :(
Publicēts: 07.02.11 17:41
 citēt
kāds atcerā pa cik maksāja 500D kad parādījas 550D pārodšanā ?
aptuveni /.
Publicēts: 07.02.11 19:07
 citēt
versatile:
CerambyX:

sākt uzskaitīt ko nemāk nikons?:D (vainu canons mācēja pirmais..)

Bet principā šitiem xxxD aparātiem vienmēr nākamais models ir manāmi labāks, neredzu iemeslu kāpēc šoreiz tā nevar būt..
Publicēts: 07.02.11 19:21 labots
 citēt
betas-apsargs:
Bet principā šitiem xxxD aparātiem vienmēr nākamais models ir manāmi labāks, neredzu iemeslu kāpēc šoreiz tā nevar būt..

400D ir totāls sūds. 350D par kārtu labāks bija. Kaut vai tāpēc vien, ka roku krampī rauj... :( nespēju es turēt 400o, nu nekādīgi. ar citiem mazajiem problēmu nav bijis, lai gan jaunākus par 450D neesmu taustījis, nav bijusi interese.
Publicēts: 07.02.11 19:23 labots
 citēt
versatile:
betas-apsargs:

400D ir totāls sūds. 350D par kārtu labāks bija. jaunākus par 450D neesmu taustījis, nav bijusi interese.

Un kāpēc tad 400D sūds, ko? Savā laikā tas reāli bija pa to naudu labākais aparāts..
Bet šo pašu māku stāstīt par vairākiem nikoniem, bija jābildē pasākumi pāris, nu reāli pirksti sāpēja pēc tam.(ar pilnu komplektu, zipene, zūms)
Publicēts: 07.02.11 19:41
 citēt
Nu man šķiet, ka visi xxxD sērijas aparāti ir vienādi neērti - t.i. nu, piemēram, saliekot blakus 350to un 400to īsti neredzu argumentus kāpēc viens varētu būt ērtāks par otru :)
Tas, ka pirkstiņi no viņiem sāp, gan ir fakts.
Publicēts: 07.02.11 19:47
 citēt
CerambyX:Nu man šķiet, ka visi xxxD sērijas aparāti ir vienādi neērti - t.i. nu, piemēram, saliekot blakus 350to un 400to īsti neredzu argumentus kāpēc viens varētu būt ērtāks par otru :)
Tas, ka pirkstiņi no viņiem sāp, gan ir fakts.

ņutajau!
Es savus 3,5 gadus ar viņu nobildēju, ne reizi nekas nav sāpējis!(labi, teorētiski man pirkstiņi mazāki ir, jauniņš puika, betnu tomēr..)
Publicēts: 07.02.11 19:53
 citēt
nu man kjepa nav ne megaliela, ne megamaza - oly e510 roka panjemot, 2,5 pirksti paliek pari, nikon d70 vai canon 30d - neviens. 300d - viens.
pats diezgan ilgi bildeju ar 300d, ir pieredze ar 350 un 400, 450 ir taustits, bet mazak. 400aiz izraisa krampjus pec aptuveni 10 minutem, kopa ar kaut kadu vieglo sigma 10-20 un bez zibenes. ar 30d ar gripu, zinei un 800g stiklu otra diena sapeja muskulji (atzistu, vajadzetu vairak sportot) bet nekadu krampju! ar 350d ari ir bildets diezgan daudz, nekaadu probleemu.
nikon d70 ari ir krampiigs dazhos momentos, kad setingi japamaina... d200/300 tadu problemu vairs nav.
Publicēts: 07.02.11 19:54
 citēt
betas-apsargs:
Es savus 3,5 gadus ar viņu nobildēju, ne reizi nekas nav sāpējis!(labi, teorētiski man pirkstiņi mazāki ir, jauniņš puika, betnu tomēr..)

Viss jau atkarīgs, kas virsū uz aparāta - ja neko daudz nekrāmē virsū, tad jau ir ok. Bet nu ja tas svars uz aparāta ir vairāk par kādiem 2,5kg, tad ilgstoši staipot pārāk ērti nav. Protams tas viss pa lielam jau bildēt netraucē (nu vismaz man ne).
Publicēts: 07.02.11 19:59
 citēt
CerambyX:
betas-apsargs:

Viss jau atkarīgs, kas virsū uz aparāta - ja neko daudz nekrāmē virsū, tad jau ir ok. Bet nu ja tas svars uz aparāta ir vairāk par kādiem 2,5kg, tad ilgstoši staipot pārāk ērti nav. Protams tas viss pa lielam jau bildēt netraucē (nu vismaz man ne).

ir visādi gadījies, bet principā vismaz man ieguļ rokā ideāli. Nu, man viņš pārsvarā turas uz "fakjū" pirksta pārējie tiktā, bet būtībā viņš ir un paliek ērts!:}
Publicēts: 07.02.11 20:05
 citēt
betas-apsargs:
ir visādi gadījies, bet principā vismaz man ieguļ rokā ideāli. Nu, man viņš pārsvarā turas uz "fakjū" pirksta pārējie tiktā, bet būtībā viņš ir un paliek ērts!:}

Galvenais tad neņem rokā nevienu Canon xxD vai xD sērijas vai kādu lielāku Nikon aparātu - sabojāsies priekšstats par to, kas ir ērts fotoaparāts :D Jo, lai nu kādi tie xxxD Canoni nebūtu, tomēr ar lielāko aparātu ērtumu sacensties nu nekādīgi nevar... :)
Publicēts: 07.02.11 20:11
 citēt
CerambyX:
betas-apsargs:

Galvenais tad neņem rokā nevienu Canon xxD vai xD sērijas vai kādu lielāku Nikon aparātu - sabojāsies priekšstats par to, kas ir ērts fotoaparāts :D Jo, lai nu kādi tie xxxD Canoni nebūtu, tomēr ar lielāko aparātu ērtumu sacensties nu nekādīgi nevar... :)

Nu labi, piekritinašu, es esmu aparātu mauka un turējis esmu visko, arī tos pašus klučus, nu ērtāks ir, jā, bet tomēr nekas tāds par ko būtu nežēlīgi jādzisina mute!
Publicēts: 08.02.11 23:52
 citēt
Image rating (1-5 stars) - lūk, tā ir fīča!!!
Saliec sev jau aparātā tikai 5stars un kļūsti MEGASTAARS!!!
Publicēts: 09.02.11 00:10
 citēt
a rekaadu smukuli Pentax uzrazjojushi
Publicēts: 09.02.11 09:53
 citēt
Nutadgan! Fu ku kāds:{
Savā ziņā ručka varētu būt ērta, betnujā..
Publicēts: 09.02.11 14:38
 citēt
njaa, pentax intereanti shiveree...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):