forum.gif
Paypala un VIDs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Paypala un VIDs
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.12.10 19:05
 citēt
Vai VIDam ir kāda darīšana gar paipalas kontiem?
Ja man ir doma nogrūzt šādas tādas lietas uz ārpasauli caur paipal, regulāri un lielos daudzumos, tad vai VIDSs var intereseties netikai par bankas kontiem, bet arī par paipal, lai noskaidrotu vai es ar biznisu nodarbojos..
Publicēts: 08.12.10 19:10
 citēt
un kā domā no pepala kešu izcelt?
Publicēts: 08.12.10 19:13
 citēt
Sapper:un kā domā no pepala kešu izcelt?

čerez banku, bet vic tik no 1000ls mēnesī sāk interesēties...
Publicēts: 08.12.10 19:20 labots
 citēt
nav labi publiski tādas lietas apspriest. Konsultējies ar savu juristu un grāmatvedi.
Paipala pēc nostāstiem dikti paranoiska par savu reputāciju un pie jebkādu sūdu varbūtības pati tevi nobloķēs un nostučīs.
Ieteiktu rakt ne-ES zonas banku virzienā, kuru tad var apvienot ar starptautisku karti un paipalu, kā arī LV teritorijā būt konsekventam Cash is king piekritējam.
Publicēts: 08.12.10 19:21 labots
 citēt
shauttra:

NAIVAIS , VID ja intresējās tad intresējās par katra santjika kustību , ir gadijies skaidroties par PRIVĀTAS kartes parskaitījumiem par 0,50Ls un 1,50Ls ar pieblidi "Pusdienu bulciņas" . Bij vīniem tāds pilnīgi maniākalas interes periods ~2007 / 2008 gadā
Publicēts: 08.12.10 19:22
 citēt
Lunis:VID ja intresējās tad intresējās

Cik saprotu, tava definīcija VID interesie ir personiskais audits?
Publicēts: 08.12.10 19:23
 citēt
Lunis:
shauttra:

NAIVAIS , VID ja intresējās tad intresējās par katra santjika kustību , ir gadijies skaidroties par PRIVĀTAS kartes parskaitījumiem par 0,50Ls un 1,50Ls ar pieblidi "Pusdienu bulciņas" . Bij vīniem tāds pilnīgi maniākalas interes periods ~2007 / 2008 gadā

Psihi!
Publicēts: 08.12.10 19:24 labots
 citēt
versatile:
Lunis:VID ja intresējās tad intresējās

Cik saprotu, tava definīcija VID interesie ir personiskais audits?

PRECĪZI , ņem priekšā kādu kantori vai freeku un sauc VISUS kam ar tādu bijūsas JEBKĀDAS naudas kustības caur kontiem kartēm utt NEATKARĪGI nos summas , kaut vao santīmos mērāmas:D :D
Publicēts: 08.12.10 19:29 labots
 citēt
shauttra:
Lunis:

Psihi!

PILNĪGI , par cik man ar viņiem nekāda daļa un šit neko nedaru esu reāli par vīniem ņirgājies feisā par "Fantastisko ķērienu" ja taiķsu kapēc skaitīju 0,50Ls ar piebildi "Par pusdienu bulciņām" , man ir bijis vismaz 3x jāiet uz Skanstes ielu "Stāstīt" par ko esmu skaitijis summas līdz 1-2-3Ls konkrētiem vuņus intresējošiem cilvēkiem:):) Cik zinu par mani ar vismaz 1-2 reizes ir citi satigājuši ar par summām līdz daziem Ls rakstījuši paskaidrijumus :):)

Burtiski pāgājušo nedēļ satiku māsicu tur sīkajam atvedu pāris drazas no Leišiem , ši uzreiz piķi baigi grūž es saku nu pārskaiti manai muterei piķi , ši NE NĒ iepriekšējoreiz kad es šai esot DVD pircis Belģijā šo uz VID velāk saukuši rakstīt pasakidrojumu kapēc no viņas konta man uz karti parskaitīts 25Ls ar piebildi "DVD ieraksts" , reāli esot bijis jaatcerās gan kā filmu sauc gan vai čeks saglabājies:):) Taka visi stāsti par 1000Ls BASNJAS , veru kādrieiz sameklēt un nokopēt kā reāli isstās "Saraksts" ar tiem pašiem "Bulku" santjiku maksājumiem , par kuru man bija jāskaidrojas par ko skaitiju , es viņu pa burzmu nospēru no galda , kamēr vecenes bļaustījās ar mani ka teoicu ka pie dirsas man vīnu vēlmes:D :D
Publicēts: 08.12.10 19:38
 citēt
Lunis:
shauttra:

Psihi!

PILNĪGI , par cik man ar viņiem nekāda daļa un šit neko nedaru esu reāli par vīniem ņirgājies feisā par "Fantastisko ķērienu" ja taiķsu kapēc skaitīju 0,50Ls ar piebildi "Par pusdienu bulciņām" , man ir bijis vismaz 3x jāiet uz Skanstes ielu "Stāstīt" par ko esmu skaitijis summas līdz 1-2-3Ls konkrētiem vuņus intresējošiem cilvēkiem:):) Cik zinu par mani ar vismaz 1-2 reizes ir citi satigājuši ar par summām līdz daziem Ls rakstījuši paskaidrijumus :):)

Burtiski pāgājušo nedēļ satiku māsicu tur sīkajam atvedu pāris drazas no Leišiem , ši uzreiz piķi baigi grūž es saku nu pārskaiti manai muterei piķi , ši NE NĒ iepriekšējoreiz kad es šai esot DVD pircis Belģijā šo uz VID velāk saukuši rakstīt pasakidrojumu kapēc no viņas konta man uz karti parskaitīts 25Ls ar piebildi "DVD ieraksts" , reāli esot bijis jaatcerās gan kā filmu sauc gan vai čeks saglabājies:):)

Nu šitādi joki jau daudzko izsaka... :)
Publicēts: 08.12.10 19:44 labots
 citēt
shauttra:

Tas izskaidro kāpēc mums viss tik drausmīgi maksā , jo katra šitāda santjiku "Operācija" maksā ahhuno piķi un laiku :):) Tas protams vieglāk nekā shēmas šķetināt :):) Par frizieri un vecmeistaru nestāstiju kuriem par pārsis vai trim simtiem salika kautkādas 4-5 štukas sodus un šie no LV notinās?:) Frizieri naturāli konkurentes nostučija un šio bij uz kautkāda mainīgu nodokļu normu bija pa kautkādiem gadiem liekas 300Ls noblēdijusi kopā , nebij pasekojusi ka kautkas mainijies % , vēsi ~5000Ls sods kas jāsamaksā 5 dienu laikā Lauku frizierei kam apgrozījums zem 4000Ls gadā :) Vecmeistaram bija kautlādi klienti ar kautko sadeguši un pie reizes šis ar pagrābs kā "Bez licences" šancējoš kautkas ar hoņu deklarēšanu tjipa ar sodi kaut kādas 3000-4000 Ls :):) VISAS darbības privātpersonām un privātos kontos ne ar kādiem biznesu kontiem vai kantoriem nesaistītas:):)
Publicēts: 08.12.10 19:49 labots
 citēt
Lunis:
shauttra:

Tas izskaidro kāpēc mums viss tik drausmīgi maksā , jo katra šitāda santjiku "Operācija" maksā ahhuno piķi un laiku :):) Tas protams vieglāk nekā shēmas šķetināt :):) Par frizieri un vecmeistaru nestāstiju kuriem par pārsis vai trim simtiem salika kautkādas 4-5 štukas sodus un šie no LV notinās?:) Frizieri naturāli konkurentes nostučija un šio bij uz kautkāda mainīgu nodokļu normu bija pa kautkādiem gadiem liekas 300Ls noblēdijusi kopā , nebij pasekojusi ka kautkas mainijies % , vēsi ~5000Ls sods kas jāsamaksā 5 dienu laikā Lauku frizierei kam apgrozījums zem 4000Ls gadā :) Vecmeistaram bija kautlādi klienti ar kautko sadeguši un pie reizes šis ar pagrābs kā "Bez licences" šancējoš kautkas ar hoņu deklarēšanu tjipa ar sodi kautkādas 3000-4000 štukas :):)

Mjaaaa..... Tiem frizieriem privātie konti nevis uzņēmuma?
Publicēts: 08.12.10 19:55
 citēt
Luni, es protams ļoti atvainojos jau iepriekš, ja es Tevi, vai Tavu māsu nepatiesi apsūdzu, bet vai nu Tu tagad pa smago lej, vai arī Tu/Tava māsa u.c radi ir gana īpaši VIDam kāda cita iemesla dēļ, varbūt aizdomās turams par konkrētiem patiem. Reāli VIDam ne resurss ne vēlēšanās, ne iespējas neļauj lēkāt pakaļ sīkām summām un es pat esmu simtu skaitījis draugiem ar textiem - "Pasaules glābšanas operācija", "Šīvakara zālītei", "Spridzeklim" utt, nekad nav bijušas nekādas problēmas, tos tekstus tak neviens neņem par pilnu.

Shauttra - ja ir ideja, dari un taisi naudu, neklausies muļķības. Ja apgrozījumi tiešām būs tik lieli, kā iedomājies tad arī domāsi, kā un vai vispār spēlēt paslēpes - bet no sākuma tiec līdz tam!
Publicēts: 08.12.10 19:57 labots
 citēt
Es gan domaaju, ka VID interseejas par tiem, kas nemaksaa IIN un sociaalo. Es arii skaitu summas surp un turp un ne taas mazaakaas. Kad man bija jaaienaakaas pirmo reizi mezha cirsmas naudai un es biju bezdarbnieka statusaa, aizrakstiiju ij VIDam ij VSAA ar jautaajumu - ja man kontaa ienaaks 25 tk - vai man neatnjems bezdarbnieka pabalstu, uz ko sanjeemu atbildi - ka neatnjems un taa ari bija.

MaVI - vo vo - es tev pilniigi piekriitu ;-)))
Publicēts: 08.12.10 19:59
 citēt
Nu frizieri konkurentes par kautko nostučija , šī tante tāda pastāvīga visu gadiem pati poeradusi tasit tādām lietām jau piekērt grūti. Da neviens pat nebij ķeris vienkarši bij uztaisījuši šai auditu pa 5 gdadiem un atklājuši ka kautkur kautkādus izdevumus "Vairs neattaisno" 15% bet 13,5% piemēram , kopā pa 5 gadiem tās sanācis bija ~270-280Ls "Noblēdīt" par ko šai uzrēķināja Kavējuma naudu + soda procentus + KAUTKO un kopā 4900Ls nomaksāt 5 dienu laikā , ši bij gājusi skaidroties TUKŠ NUMURS , esot bijušas pilnīgi visas karšu izdrukas gan par viņu Pašu gan Vīru gan pat sīko kartēm :):) Koroče ja 5 dienu laikā nesamksās tad "Piedziņa pret mantu" , kas šai atlika vecis šancēja šai vietējā kaltē par stārdnieku savāca sīkos un aiztinās uz Doičlandi , jau 3 gadi laimīga dzīvo par Latviju i dzirdēt negrib esot baigi pateicīga VIDam citādi nekad nebūtu sņēmusies savis 45 gados "Vākties prom" :):)
Publicēts: 08.12.10 20:04
 citēt
shauttra:

var jau naudas daļu laukā necelt, peipalā ar turēt, un kad būs kāds maksājums, kas akceptē peopalu - pa taisno no peipala konta.
Publicēts: 08.12.10 20:04
 citēt
daudz kas ir atkarīgs no tā, kas ir tas, ko Shauttra vēlas tirgot. Ja tās ir mantas, kas ir bijušas tavā lietošanā entos gadus (piemēram), tu tās mierīgi vari tirgot, neviens tev kapitāla pieaugumu pierādīt nespēs un nekāds nodoklis vai kas nav jāmaksā (piemēram novalkātas zeķes vai bēniņos atrastu objektīvu kolekciju). Sliktākajā gadījumā var pieprasīt paskaidrot savas darbības, kur tā arī mierīgi vari atrunāties, ka tirgo ebayā savas vecās drēbes, nu i? tādas lietas nav jādeklarē. Pavisam cita lieta, ja sāk sist gaisā jau kaut ko tādu, kur peļņas nolūks un apmērs ir skaidri redzams
Publicēts: 08.12.10 20:11 labots
 citēt
Lunis:bij uztaisījuši šai auditu pa 5 gdadiem un atklājuši ka kautkur kautkādus izdevumus "Vairs neattaisno" 15% bet 13,5% piemēram , kopā pa 5 gadiem tās sanācis bija ~270-280Ls "Noblēdīt" par ko šai uzrēķināja Kavējuma naudu + soda procentus + KAUTKO un kopā 4900Ls nomaksāt 5 dienu laikā

šitā ir vēl viena lieta, kas ož... tad, kad VIDam vienu no viņu entajām, vārdā neminēsim kuru, sistēmām taisīju (nē, ne to cauro), bija tāda kārtība, ka audita rezultātā uzrēķinātās soda naudas var kārtot gadu + tuvojoties termiņam pastāv iespēja vērsties VIDā ar motivētu iesniegumu, lai to termiņu vēl pagarina un izveido atmaksas grafiku sadalītam maksājumam... Nekādas 5 dienas! izklausās, ka tev tās paziņas ar kaut kādu kreditreformu sasējušās, ne VIDu
Publicēts: 08.12.10 20:15
 citēt
Lunis:
shauttra:

nezinu gan - esu vienā reizē (no privātpersonas privātpersonai) skaitījis līdz 3000LV *kabatlakatiem*, *ko uzlāpīties*, zālītēm* utt - neviens nav interesējies - tiesa konta gada apgrozījums nebij liels, ap 40 000.
Publicēts: 08.12.10 20:16 labots
 citēt
Lunis:
shauttra:

Psihi!

Burtiski pāgājušo nedēļ satiku māsicu tur sīkajam atvedu pāris drazas no Leišiem , ši uzreiz piķi baigi grūž es saku nu pārskaiti manai muterei piķi , ši NE NĒ iepriekšējoreiz kad es šai esot DVD pircis Belģijā šo uz VID velāk saukuši rakstīt pasakidrojumu kapēc no viņas konta man uz karti parskaitīts 25Ls ar piebildi "DVD ieraksts" , reāli esot bijis jaatcerās gan kā filmu sauc gan vai čeks saglabājies:):) Taka visi stāsti par 1000Ls BASNJAS , veru kādrieiz sameklēt un nokopēt kā reāli isstās "Saraksts" ar tiem pašiem "Bulku" santjiku maksājumiem , par kuru man bija jāskaidrojas par ko skaitiju , es viņu pa burzmu nospēru no galda , kamēr vecenes bļaustījās ar mani ka teoicu ka pie dirsas man vīnu vēlmes:D :D

Perfekti! +++
Un tas rakstiski - bļin, kur paliek dabas saudzēšana? Kur aiziet n-tie koki papīra lapām, kuras tāpat izmet, ja neizmet, cik sanāk nomai par telpu īri! :D
Publicēts: 08.12.10 20:18
 citēt
MaVi:daudz kas ir atkarīgs no tā, kas ir tas, ko Shauttra vēlas tirgot. Ja tās ir mantas, kas ir bijušas tavā lietošanā entos gadus (piemēram), tu tās mierīgi vari tirgot, neviens tev kapitāla pieaugumu pierādīt nespēs un nekāds nodoklis vai kas nav jāmaksā (piemēram novalkātas zeķes vai bēniņos atrastu objektīvu kolekciju). Sliktākajā gadījumā var pieprasīt paskaidrot savas darbības, kur tā arī mierīgi vari atrunāties, ka tirgo ebayā savas vecās drēbes, nu i? tādas lietas nav jādeklarē. Pavisam cita lieta, ja sāk sist gaisā jau kaut ko tādu, kur peļņas nolūks un apmērs ir skaidri redzams

Ar bij tāda doma, ka varētu atkasīties par savu lietu tirgošanu, bet ja regulāri aiziet precīte pa vienādām summiņām pa visiem kontinentiem....
Publicēts: 08.12.10 20:24
 citēt
shauttra:
Ar bij tāda doma, ka varētu atkasīties par savu lietu tirgošanu, bet ja regulāri aiziet precīte pa vienādām summiņām pa visiem kontinentiem....

nu tad tu esi kā mazliet asiņojošs sērferis klusajā okeānā... uzbruks haizivis vai nē ir atkarīgs no gadalaika (ceru, ka saprati analoģiju). Grūti ko ieteikt, nezinot precīzu apjomu un pārdodamo lietu, bet varbūt atmaksājas izņemt kaut kādu galdniecības nodokļu patentu un kā saka - tirgot koka pīlītes pāri robežām? vismaz sirds mierīga
Publicēts: 08.12.10 20:36
 citēt
Kamēr neuzraujas uz privāto auditu - būs ok. VID jau ar neko tā pat vien nedara. Auditi maksā naudu un tāpēc auditē tos no kuriem varēs pietiekami lielas naudas dabūt.

Ja runā par paypal - tad eiropā tā ir parasta banka ar visām no tā izrietošajām sekām. Ja VID gribēs, tad paprasīs paypalam info.
Publicēts: 08.12.10 20:40
 citēt
ak34:

Ja runā par paypal - tad eiropā tā ir parasta banka ar visām no tā izrietošajām sekām. Ja VID gribēs, tad paprasīs paypalam info.

tā ir, tikai līdz šim Paypalam tā pat kā jebkurai citai ne-latvijas bankai nebija pienākums uz šādu pieprasījumu atbildēt, no jaunāgada, izskatās, ka būs gan
Publicēts: 08.12.10 20:42 labots
 citēt
MaVi:Luni, es protams ļoti atvainojos jau iepriekš, ja es Tevi, vai Tavu māsu nepatiesi apsūdzu, !

Man māsa ņe prečom , vīna kāreiz ir spica finansiste veselas mazpilsētas budžets uz viņas:):) Tieši viņa ar ieteica spiscus konsultantus kuri skaisti atrada ka VID nav tiesīgs veikt veselu rindu darbību ar "atpakaļejošu datumu" , skaistākais ka Frizieres gadījumā bija Soda % PAREIZINĀTI ar kavējuma naudām iegūstot šos fantastisks rezultātu , elementāra matemātiska klūda DOMĀ kāds to tur tasijās skatīt NEKĀ :):) Viņi ar bij uzrakuši ka Friziere "Nostučita" , audits pēc pieprasījuma tjipa :):) Nu bet tas jau sen aizmirsts , attiecas uz 2007 gadu. Viņa prom un vairs atpakaļ netasiās.

Man pašam es jau teicu , man ar LV nekāda sakara , uzspļauju no austa koka tieši tāpat dara arī tās valstiņas kur "Esmu" institūcijas , jo viņiem ja nav tiesas lēmumu un lietu "Tāpatās" neviens uz kaut kādas banānu valsts vēlmēm nereaģē , piekam mūsējiem stulbeņiem liekās ka vsikem jāsaprot Angliski a pie manis ja nav Franciski neviens neko neskata principā , vienkarši ignorē:face-wink::face-grin: Lia arī es neko te nedaru bet kopā ar grāmatvedēm semināros piedalos un visus svaigos VID brīnumus ar "Nekonkrētiem" formulējumiem kārtējo reiz arī jau pagājušo nedēļ dzirdēju. PAŠAM man nekad nav nācis prāta nekādus papīrus kārtot PRINCIPĀ nekad :):) Kādreiz pirms izmaiņām sēdējām pāris grāmatvedības semināros pie pro Grāmatvežu doktores Leibusses kura tā skaisti atkal kārtējās VID lažās izlika kā uz plātes , lasi un brīnies par "Pērlēm" likumu līkumos:)
Publicēts: 08.12.10 20:46 labots
 citēt
ak34:Kamēr neuzraujas uz privāto auditu - būs ok. VID jau ar neko tā pat vien nedara. Auditi maksā naudu un tāpēc auditē tos no kuriem varēs pietiekami lielas naudas dabūt.

Gribas nedaudz oponēt - paypal ir starpnieks starp bankām, bet ar garantiju līdz $5000, līdz ar to vairāk kā apdrošināšanas kompānija ... ;)

Ja lielais pirkums ir vairāk par $5000, tad ieteiktu gan tiešos banku pārskaitījumus! (īpaši pēc skandāliem, kad no swed bija paskaidrojums, ka lielāka summa par 1000Ls tiek kontrolēta - mazums, kādi marazmi izlien!)

p.s. Ja runa par VID - tad tur jau cilvēki ir pārstrādājušies maļoties cauri papīru kaudzēm .. Jautājums, cik ātri likumu pieņēmēji sapratīs, ka dažviet jau tagad ir nenormāla pārslodze un dažviet tiek testēts, kā mazāk niez - pakasot ar kreiso vai labo roku! ;)

p.p.s. Summām, zemākām par 1000ls, nevajag konta īpašnieku PK, reg. nr - pietiek ar konta nr - lūdzu kļūdies kaut vienā ciparā - tālāk baltu lapu gemorojs
Publicēts: 08.12.10 21:22 labots
 citēt
feLIne:

Gribas nedaudz oponēt - paypal ir starpnieks starp bankām, bet ar garantiju līdz $5000, līdz ar to vairāk kā apdrošināšanas kompānija ... ;)

"Commencing 2 July 2007, as PayPal (Europe) S.à r.l. & Cie, S.C.A., PayPal moved its European operations from the UK to Luxembourg. As a Luxembourg entity, it is since regulated as a bank by the Commission de Surveillance du Secteur Financier (CSSF) and provides PayPal service throughout the European Union." (wikipedia.org)

Ja lielais pirkums ir vairāk par $5000, tad ieteiktu gan tiešos banku pārskaitījumus! (īpaši pēc skandāliem, kad no swed bija paskaidrojums, ka lielāka summa par 1000Ls tiek kontrolēta - mazums, kādi marazmi izlien!)

p.s. Ja runa par VID - tad tur jau cilvēki ir pārstrādājušies maļoties cauri papīru kaudzēm .. Jautājums, cik ātri likumu pieņēmēji sapratīs, ka dažviet jau tagad ir nenormāla pārslodze un dažviet tiek testēts, kā mazāk niez - pakasot ar kreiso vai labo roku! ;)

p.p.s. Summām, zemākām par 1000ls, nevajag konta īpašnieku PK, reg. nr - pietiek ar konta nr - lūdzu kļūdies kaut vienā ciparā - tālāk baltu lapu gemorojs

Kopš IBAN kodu ieviešanas, kļūdīties par 1 ciparu nav iespējams. Jākļūdās par vairākiem, jo IBAN konta numurā divi cipari ir īpaša "kontrolsumma"
Publicēts: 08.12.10 21:56
 citēt
:D nu VID jau vēl ir jāuzzina, kurā valstī, kurā bankā ir konts atvērts....
un ar to kreiso naudu nevar te neko daudz darīt, ja nu vienīgi krogos nodzert un mīlākajās iztērēt :) māju vai auto nenopirksi.. tāpat pa žurnāliem nevajag lielīties ar saviem dārgumiem... utt. RASA
Publicēts: 08.12.10 22:14
 citēt
stings::D nu VID jau vēl ir jāuzzina, kurā valstī, kurā bankā ir konts atvērts....
un ar to kreiso naudu nevar te neko daudz darīt, ja nu vienīgi krogos nodzert un mīlākajās iztērēt :) māju vai auto nenopirksi.. tāpat pa žurnāliem nevajag lielīties ar saviem dārgumiem... utt. RASA

Krogos ir ieņemumi, mīļākās - oops ... Par māju vai auto - uuups Tev!
Publicēts: 08.12.10 22:25
 citēt
Nu jūs te laižat!!!:haha: Interesanti KĀ VID-s lai dabūti zināt par Shauttra-s darijumiem Paypalā???Taisies ap pussimtu štuku mēnesī apkruķīt,līdzīgas summas skaidrā naudā regulāti kontā šurpu-turpu maksāt???Ir bijušas Tev tur Valmierā jau pārs PVN atmazgāsanas filmeles,veiksmīgi nolikvidētas???:bad_smile:
MaVi liekas vienīgais kaut ko saprātīgu te uzrakstījis.
ak34-arī pirms IBAN ieviešanas kļūdīšanās par vienu ciparu neļāva iegūt citu konta īpašnieku.;)
Publicēts: 08.12.10 22:41
 citēt
shauttra:Vai Ja man ir doma nogrūzt šādas tādas lietas uz ārpasauli caur paipal, regulāri un lielos daudzumos

Nē nu protams paliek aktuāls jautājums, kas ir liels daudzums - līdz 1000Ls mēnesī VID neceļ ausis! Vismaz tas liekas pareizi, jo tas neatmaksājas pilnīgi un galīgi ... Tak vid uzturam mēs nodokļus maksājot!
Publicēts: 08.12.10 22:53
 citēt
feLIne:

kljuudiities 1 ciparaa taa, lai cheksumma paliek taa pati, ir pagruuti. respektivi, maksajums neaizies.
Publicēts: 09.12.10 00:10 labots
 citēt
versatile:
feLIne:

kljuudiities 1 ciparaa taa, lai cheksumma paliek taa pati, ir pagruuti. respektivi, maksajums neaizies.

Pamēģini - aiziet! Tak santīmu nav žēl! Aizskaiti "nabagu palagam" ar reg nr 123123123123 uz kaimiņienes kontu!

p.s. Galvenais izmanto reālu kontu. Kā to izķeksēt un viltot kredītkartes atradīsi anarhista rokasgrāmatā pirmajā nodaļā! ;)

p.p.s. Latviešu valodā izdota 1996. gadā kluba 1995. gada gada abonentiem - angļu valodā ir šur tur torentos - no lv ip varu iedot ātri pirmo daļu ... 2. 3. Jau ir "sāpīgāk", bet jau ar pirmo secināsi ka DU(degvielas uzpilde) + DIY aka būvmateriālu veikals ir bīstama kombinācija (mācīja ķīmijā, bet nu principā sajaukt puslitru degvielas ar makroflex un manuāli palaist problēmas būtu vien darboņiem ar ekstremitāšu traucējumiem) terroristu dēļ (saldākam miegam) ... :)
Publicēts: 09.12.10 00:34 labots
 citēt
Pirmais un galvenais kas man nepatīk LV finasu sistēmām tas ir TOTĀLS haoss , visus sodus utt esam maksājuši VIENĪGI dēļ VID darbiniekiem idiotiem kuriem vieniem patīk interpretēt tā citām šitā vienas un taš pašās likuma normas. Kā šodien atceros 3-4x škiršanos no PVN maksātāja jo lūk "Nav ražošanas iekārtu" tipa aizdomīgi , un iedomājieties pirms 12 gadiem "Tirdzniecība ar gaissu virtuālā vidē" pa desmitiem štuku Ls , VID tas bija kā sarkana lupata , labi tioreiz bija grāmatvede izbijusi VID vecene tā visu perfekti prata sakartot jo 10x pa dienu zvaija čomenēm konslutēties uz 3x deļā dzert kafiju gāja. KĀ vīna bij prom , pārcēlās uz USA tā SAKĀS :):) Par vid štrunts tak ~1996-1997 gadā aizgāju uz LATNET pie madam Sataki un teicu kam vēlos 6Gb diska vietu bilžu Tiešsaistei , tante padomāja ka es laikam juciss internets vispār bij tiko te pārādijies , man jau bija Doičzemē sasmeltas gudrības "Kā bildes nadēlēt netā" :):) Pēc gada man jau bija 100Gb tikai UK protams , kamēr LV dirsu kasīja un gudroja cik štukas no manis noplēst par vietu uz servera un trafiku tikmēr UK paparasija 100 Marciņas mēnesī bez kāda trafika ierobežojuma :D :D , haos visās nozarēs kas nav "Kartupeļi vai šņabis vai prosta tirgošņas aiz letes" :(
Publicēts: 09.12.10 00:41
 citēt
Lunis:Pirmais un galvenais kas man nepatīk LV finasu sistēmām tas ir TOTĀLS haoss , visus sodus utt esam maksājuši VIENĪGI dēļ VID darbiniekiem idiotiem kuriem vieniem patīk interpretēt tā citām šitā vienas un taš pašās likuma normas. Kā šodien atceros 3-4x škiršanos no PVN maksātāja jo lūk "Nav ražošanas iekārtu" tipa aizdomīgi , un iedomājieties pirms 12 gadiem "Tirdzniecība ar gaissu virtuālā vidē" pa desmitiem štuku Ls , VID tas bija kā sarkana lupata , labi tioreiz bija grāmatvede izbijusi VID vecene tā visu perfekti prata sakartot jo 10x pa dienu zvaija čomenēm konslutēties uz 3x deļā dzert kafiju gāja. KĀ vīna bij prom , pārcēlās uz USA tā SAKĀS :):) Par vid štrunts tak ~1996-1997 gadā aizgāju uz LATNET pie madam Sataki un teicu kam vēlos 6Gb diska vietu bilžu Tiešsaistei , tante padomāja ka es laikam juciss internets vispār bij tiko te pārādijies , man jau bija Doičzemē sasmeltas gudrības "Kā bildes nadēlēt netā" :):) Pēc gada man jau bija 100Gb tikai UK protams , kamēr LV dirsu kasīja un gudroja cik štukas no manis noplēst par vietu uz servera un trafiku tikmēr UK paparasija 100 Marciņas mēnesī bez kāda trafika ierobežojuma :D :D , haos visās nozarēs kas nav "Kartupeļi vai šņabis vai prosta tirgošņas aiz letes" :(

+++

Pa lielam nekas nav mainījies, tik IT puikas gudrāki, vecenes "svaigākas" + ieteikumi no čomiem juristiem ... :)
Publicēts: 09.12.10 00:43
 citēt
feLIne: vecenes "svaigākas"

maldies.
Publicēts: 09.12.10 00:49 labots
 citēt
versatile:
feLIne: vecenes "svaigākas"

maldies.

Nu tieši 6dien man norunāta tikšanās un "atslābināšanās" ar vienu daļu no kolektīva - ja 25-27 gadus jaunas sievietes šķiet vecas .... ok - paklusēšu. IT bijušie kursabiedri LLU IT + RTU IT - nav jau tik traki + daļa tepat fotoblog "tusē" ...
Publicēts: 09.12.10 10:15
 citēt
stings::D nu VID jau vēl ir jāuzzina, kurā valstī, kurā bankā ir konts atvērts....

Kādas muļķibas, var gan māju, gan auto nopirkt, ja nav bijusi neprātīga vēlme savulaik būt par amatpersonu un pildīt deklarācijas...:) Domāju ka daudzi, cita starpā, savulaik pietiekami daudz NI notirgoja(nauda gan jau pasen izčurāta), taču lai pierāditu naudas izcelšanos pietiks līdz pensijai;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):