forum.gif
Labdarības akcija (no preses)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Labdarības akcija (no preses)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.12.10 14:00
 citēt
f-foto:
Ja Tev ir darbi, kāpēc Tu nenodarbojies ar labdarību?

Labdarības akcija no aņuka:
Mūziķis Ozols aizbrauca uz Āfriku sniegt labdarības koncertu izsalkušajiem bērniņiem.
Tagad Āfrikas bērni zin, ka ir arī šausmīgākas lietas par badu.
Publicēts: 09.12.10 14:47
 citēt
Kāpēc domā,ka nenodarbojās citi ar labdarību?Viena lieta ir reklamēt sevi kā labdari,pavisam cita kaut ko izdarīt un nestaigāt apkārt baurojot,cik es labs.
Publicēts: 09.12.10 15:29
 citēt
f-foto:

man ir šādi tādi darbi ar LV mūziķiem. diemžēl nav nekāda info par to, kā var ņemt dalību pasākumā...
Publicēts: 09.12.10 15:48
 citēt
f-foto:

Jā. Kāpēc nenodarbojies?
Publicēts: 09.12.10 15:49
 citēt
Redz,te mans viedoklis atšķiras no Tava.Tavs uzskats ir,ka labdarība ir notikusi tad,kad par to paziņo masu mēdiji,turpretī es uzskatu,ka jebkurš labs darbs ir labdarība,un ar to vairs nav jāplātās.
Bet redz,Tu jau otro reizi izsaki pārmetus šai vidē,nepiedāvājot risinājumu.Kas Tev liedza paziņot par šo notikumu laikus šeit?Un Tavs vārds ir redzams tai sarakstā?
Izskaties pēc cilvēka,kurš redz slīcēju,bet neko nedara un beigās pasaka-es jau zināju,ka noslīks.
p.s.Ja gribi,apvainojies.
Publicēts: 09.12.10 15:59 labots
 citēt
+ ekoists.

Un publiska labdarība bieži vien vairāk ir mārketings un PR nevis patiesa labdarība. Protams, ar to nesaku, ka slikti ir, ja labdarība ir publiska.

Un ar kādām tiesībām vari uzdot pārmetošu jautājumu šeit esošajiem, ka tie nenodarbojas ar labdarību? Esi veicis kādu aptauju? Saprastu vēl, ja jautājums būtu - *vai Tu nodarbojies* ar labdarību? Nevis - *kāpēc Tu nenodarbojies* ar labdarību?

Cilvēki varbūt vienkārši kaut kur anonīmi noziedojot labdarībai vai izdarot kādus darbus nepubliski ir vairāk ziedojuši un izdarījuši citu labā nekā tā izstāde.
Tādēļ pieklājīgāk būtu atturēties no negatīviem apgalvojumiem par citu darbību vai bezdarbību.
Publicēts: 09.12.10 16:17 labots
 citēt
nevajag jaukt kopaa labdariibu, filantropiju un sponsorēšanu lasi - PR).

zinu es shito labdariibu - nodoklju atlaides un dalja peibeka + pie taa visa un vaards pa visu afishu. Iedod klusiiteem kaadam kam vajag - tas ir dzilji intiims un individuaals celsh - darbiiba kas tiks izveerteeta citaa laikaa un telpaa.
Publicēts: 09.12.10 16:38
 citēt
Empesists: Iedod klusiiteem kaadam kam vajag - tas ir dzilji intiims un individuaals celsh - darbiiba kas tiks izveerteeta citaa laikaa un telpaa.

PRECĪZI ! Ja redzu ka kādam nav ko ēst es pie izdevības viņu pabaroju piemēram nopērku maizi vai dessu veikalā , ja nav ko vilkt mugurā apģērbju , aizvedu apģērbu tieši tādu kā šim der un nepieciešams. Ar Labdarību nenodarbojos naudu neziedoju.
Publicēts: 09.12.10 16:42
 citēt
a kaapec domaa, ka es NEnodarbojos ar labdariibu? vairaaks reizes esmu devusi bildes labdariibas pasaakumiem ... pedeejais pat gana smalks ... ar visu katalogu, kuraa ir autora portrets, apraksts par autoru un bilde, kas iedota labdariibas pasaakumam ...
Publicēts: 09.12.10 16:42
 citēt
Lunis, a Lunis ..... man kachozinja nav, a ziema ta baargaa ... ;-(((((
Publicēts: 09.12.10 16:55
 citēt
dansiga:Lunis, a Lunis ..... man kachozinja nav, a ziema ta baargaa ... ;-(((((

Ka tik nav tā, ka tev visi savedīs tagad kažociņus:D:D:D
Publicēts: 09.12.10 16:56
 citēt
f-foto:Latvijas fotogrāfi rīko izstādi, lai palīdzētu maznodrošinātām ģimenēm. Labdarības izstādes atklāšana ar pazīstamu mūziķu uzstāšanos notiks 9. decembrī plkst. 16.00 tirdzniecības centra Spice 1. stāvā pie informācijas centra. Izstādē piedalās fotomākslinieki: Ilmārs Znotiņš, Gvido Kajons, Jānis Saliņš, Artūrs Romanovskis, Rolfs Vendiņš, Santa Spilberga, Andrejs Terentjevs, Juris Dreimanis, Valdis Jansons, Gatis Gierts un Ieva Andersone.

Tas vairāk izskatās pēc t/c Spice mārketinga akcijas. Labdarība ir vienkārši viena no mārketinga budžeta sastāvdaļām šajā gadījumā.
Publicēts: 09.12.10 16:58
 citēt
eltoro, tu arii taisies vest?;_))))
Publicēts: 09.12.10 16:59
 citēt
dansiga:eltoro, tu arii taisies vest?;_))))

Jāpaskatās:) Varbūt man ir kāds eža kažociņš priekš tevis:)))
Publicēts: 09.12.10 16:59
 citēt
tie, kas piedaavaa iedot dzilji intiimi, nepadomaa par tiem, piem, slimajiem berniem, kuru operaacijaam nav naudas ..... tad, luuk, tiek riikotas labdariibas akcijas, pardodot maaxlas darbus un visu naudu novirzot shiem beerninjiem ...
Publicēts: 09.12.10 17:00
 citēt
Parak daudz runasanas cienitas F Foto...

Varbut prieks tevim tas ir sasniegums ka piedalijes tada akcija, bet ir cilveki kuri to dara un nekliedz apkart...:face-wink:
Publicēts: 09.12.10 17:00
 citēt
eltoro, mhm ... saakaas - lai manas spuras vareetu nosleept?;-(((( a es gribu kaadu miixtu kazhocinju, ij nemaz ne no dabiigaa zveera ;-)))
Publicēts: 09.12.10 17:03
 citēt
dansiga:eltoro, mhm ... saakaas - lai manas spuras vareetu nosleept?;-(((( a es gribu kaadu miixtu kazhocinju, ij nemaz ne no dabiigaa zveera ;-)))

Ir pieejamas kazokas no latvijas dermantiniem, ka ari no lietuvas voilokiem... :D:D:D
Publicēts: 09.12.10 17:23
 citēt
ritikoffs, tu KO man piedaavaa?!!??!!? kazhocinju vai kaut kaadu prezervatiivu!?!??!?!
Publicēts: 09.12.10 17:27
 citēt
tev nepatik jauna voiloka spalvas?! :):face-grin:
Publicēts: 09.12.10 18:08
 citēt
Nagus sev apgriezt arī var tikai pie manikīra?Arī rīta kafiju nedrīkst uzticēt sievai,ja nav pavārmākslas diploma šai.
Dansiga-šeit visi ir fotogrāfi,te nav drēbnieki,tā,kā pēc likuma Tu pat nedrīksti pieņemt nekādas drēbes,ne desmaizes no šeit esošajiem.
Publicēts: 09.12.10 18:19
 citēt
ekoists, tev skauzh, ja?;-ppp ;-))) a ja fotograafs ir arii kazhoku tureetaajs/shuveejs?;-))))))

ritikoffff .. es atsakos ar tevi runaat blogaa!!!!!!!! tikai dziivee un arii ne paraak biezhi ;-pppp_))))
Publicēts: 09.12.10 18:23
 citēt
Jā,man skauž:face-grin:Ja jau fotogrāfs tad fotogrāfs,lai neņem darbu nost kažoku turētājiem.
Publicēts: 09.12.10 18:23
 citēt
UN VISPĀR cilvēkiem nav ko piķi grūst , vaig dot makšķeri lai paši zvejo. Reku pat nesanākusī jeņķu viceprzidente var ar trešo reizi briedim trapīt ! edition.cnn.com...
Publicēts: 09.12.10 18:25
 citēt
+ ekoista izpratnei par labdarību!

f-foto klaji arī uzrakstīja "ka nodarbe/profesija un materiāli iegūst labu publicitāti"! Tātad visa pamatā tomēr ir merkantilas tieksmes.
Patiesas labdarības pamatprincips- dod, neprasot, kas man par to būs!

Ļoti sens citāts: "Svētīgi ir tie, kuri māk dot un nepieminēt, ka dod, un svētīgi ir tie, kuri māk paņemt, bet neaizmirst, ka ir ņēmuši."
Publicēts: 09.12.10 18:26
 citēt
Neredzu kāda te ir labdarība?????? :amazing:
iedot bildi un??? kurš no tās bildes būs paēdis????

Tas pasākums izklausās pēc bezmaksas reklāmas nevis labdarības

p.s. dansigai neko nevajaga dot :grimace:
Publicēts: 09.12.10 18:36
 citēt
Oliss, b ildes, ko es esmu devusi, nonaak labdaribas izsolees ..... ieguta nauda aiziet attieciigi, kam nu taa izsole riikota ....

P.S> Kaapeec man neko nevajag dot!?!?!??!
Publicēts: 09.12.10 18:47
 citēt
Tu te Silvij gaisu nejauc...presē tas nebija ierakstīts,tātad nekāda labdarība tā neskaitās.Tu uzzināji par cik Tavu bildi pārdeva un cik naudas un kam aizgāja?
Publicēts: 09.12.10 18:52
 citēt
ekoists, nee - nekda nesmu insterseejusies ... bet piedalos tikai tiesham nopietnos labdaribas pasaakumos, kur zinu, ka nauda tieshaam aizest pareizjaa vietaa .....
Publicēts: 09.12.10 18:55
 citēt
Mēs ar ERA un Ungus reiz par brīvu bildējām labradības pasākumu, tā kā mēs arī atbalstam labdarību :D

P.S. Dodot bomzim desmaizi, ar to var atrauties pa pakausi :D
Publicēts: 09.12.10 18:58
 citēt
Dansiga, es beidzot atsifreju tavu to mazo pielikumu.

Es runaju par so -----> :p

Publicēts: 09.12.10 19:06
 citēt
nu a cho - mana meele sliktaaka?!!?!;-))))
Publicēts: 13.12.10 09:58
 citēt
Biju TC Spice,paskatījos labdarības akcijas foto,kvalitatīvas liela formāta bildes.Padomāju sakaru ar šo topiku,it kā nekāda.Diez vai tās bildes kāds pirks un naudiņa nonāks tiem,kuri uz bildēm attēloti.Tas vairāk atgādinājums,ka starp mums ir arī tādi cilvēki un tiem vajag ziedot vai kā citādi palīdzēt.
Man arī radās jautājums,ja cilvēkam ir prāts-kāpēc viņš to nelieto?
Publicēts: 13.12.10 12:58
 citēt
f-foto:
Oliss:

Kad darbus pārdod, tie materializējas naudiņās, kas par tiem pašiem darbiem varbūt nebūtu citādi iegūstamas. Bet naudiņa aiziet mazā straumītē konkrētam mērķim. Kad Tu sasmērē desmaizes, tas pietiek vienai dienai. Un tur, kur vajag jaunu voljēru, invalīdu ratiņus vai ko specifisku, ar desmaizēm nākt ... ir dīvaini. Horses for courses!

Un kurš muļķis tos darbus pirks? :amazing: cilvēkiem maizītei pietrūkst lai vēl fotobildes pirktu nu labi līdz 20-30 Ls vēl saprotu, bet vairāk tur jau jābūt garīgi slimam :D
Publicēts: 14.12.10 19:15
 citēt
dansiga:... man kachozinja nav, a ziema ta baargaa ... ;-(((((

kas Tu, kāds merzļaks?:face-grin:
Publicēts: 14.12.10 20:47
 citēt
Neko nelieloties šogad vienu darbu uz labdarību aizdevu jau dažas nedēļas atpakaļ...nezinu gan vai kāds nopirka...:)
Publicēts: 15.12.10 00:13
 citēt
Lunis:
Empesists: Iedod klusiiteem kaadam kam vajag - tas ir dzilji intiims un individuaals celsh - darbiiba kas tiks izveerteeta citaa laikaa un telpaa.

PRECĪZI ! Ja redzu ka kādam nav ko ēst es pie izdevības viņu pabaroju piemēram nopērku maizi vai dessu veikalā , ja nav ko vilkt mugurā apģērbju , aizvedu apģērbu tieši tādu kā šim der un nepieciešams. Ar Labdarību nenodarbojos naudu neziedoju.
Pirms gadiem, nu jau ap desmit, pienāca man klāt uz ielas puika, gadi 12-14, un prasa, lai iedod 20 saņus maizei. Blakus bija veikals, teicu, ejam, nopirkšu tev maizi. Viņš teica, ok- iegājām veikalā, paņēmu baltmaizes kukuli, vēl nebiju paspējis samaksāt, kad džeks pateica paldies un turpat pie kases sāka ēst to maizi... Kaut kā baigi tas gadījums iesēdās atmiņā, pēc tā es nekad visus šādus lūdzējus neuzskatu par diedelniekiem un krāpniekiem, katram droši vien ir savs stāsts.
Publicēts: 15.12.10 08:44
 citēt
UldisS:
Lunis:
Pirms gadiem, nu jau ap desmit, pienāca man klāt uz ielas puika, gadi 12-14, un prasa, lai iedod 20 saņus maizei. Blakus bija veikals, teicu, ejam, nopirkšu tev maizi. Viņš teica, ok- iegājām veikalā, paņēmu baltmaizes kukuli, vēl nebiju paspējis samaksāt, kad džeks pateica paldies un turpat pie kases sāka ēst to maizi... Kaut kā baigi tas gadījums iesēdās atmiņā, pēc tā es nekad visus šādus lūdzējus neuzskatu par diedelniekiem un krāpniekiem, katram droši vien ir savs stāsts.
Tev protams taisnība!Ideālākais tests par to, kādiem mērķiem prasa,diemžēl 90 % puišeļu pēc tādā piedāvājuma pasaka ko rupju un tinās! :face-wink:
Publicēts: 15.12.10 08:52
 citēt
Ja man prasa maizei,tad es piedāvāju pabarot kādā ēdnīcā,vai nopērku vairāk ēdamā,ne tikai maizi.Kaut gan ļoti bieži savas muļķības pēc dodu arī citiem krāpniekiem naudu.
Publicēts: 15.12.10 10:43
 citēt
mans domāt, par ziedošanu nav publiski apspriežams jautājums. Tai jābūt intīmai padarīšanai.
mans sāk just, ka tā ziedošanas reklāmas ofensīva sasniegusi tādus publiskus apmērus, ka rodas iespaids, ka valsts grib novelt savu atbildību par šiem ļautiņiem uz līdzpilsoņu pleciem. :anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger::anger:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):