forum.gif
Super zoom digi ziepis!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Super zoom digi ziepis!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.12.10 16:35
 citēt
Interesē, vai ir kādam lietotājam pieredze ar šodien nopērkamajiem SuperZoooom digi ziepjiem? Vairāk esmu skatījies uz Canon SX130 IS, Fujifilm S2800HD un Nikon L110, nav bijusi darīšana ar šiem, tāpēc nav ne jausmas, kam vairāk pievērsties? Uz dārgākiem neskatos, jo uzskatu, ka nav jēgas pirkt dārgu digi-ziepi, tas nav tik labāks par lētajiem, cik vairāk maksā!
Par šiem- patīk, ka Canon ir pierasts, jo līdz šim daudz šīs kompānijas izstrādājumi lietoti... Fuji ir standartā Panorāmas bilžu iespēja + vislielākais zooms, Nikon it kā ir vislabākā attēla stabilizācija no šeim... tas pēc apskatiem no cittautu forumiem... Paredzamās bildes- pārsvarā daba + vājas redzamības apstākļi.
Lūgums neieteikt iegādāties DSLR- labam komplektam nav un tuvākajā nākotnē nebūs naudas.
Publicēts: 09.12.10 16:41
 citēt
Par ziepjiem neko daudz nezinu,bet viens likums ir universāls-jo lielāks zūma diapazons(citā valodā saukts par tālummaini),jo sūdīgāks.Tāpēc ieteiktu neaizrauties ar vārdiņu super.
Publicēts: 09.12.10 16:45
 citēt
10x-12x ir ok, bet vairāk nevajag gan.
Tiem ziepjiem, kuriem ir šādi zoom ir arī labs macro un viss pārējais universālai bildēšanai. Pat vairāk kā lētajām spogulenēm.
Publicēts: 09.12.10 16:46
 citēt
jo vairākreizīgs zooms jo draņķīgāka bilda - par SLIKTIEM GAISAMAS APSTĀKĻIEM aizmirsti

ņem 0-3x zoomu, statīveli un ziepi ar RAW - peizāžām +/- derēs
Publicēts: 09.12.10 17:38 labots
 citēt
Publicēts: 09.12.10 17:55
 citēt
vinieks, a ne visi maak vaciski burtot;-pppp
Publicēts: 09.12.10 17:55
 citēt
dansiga:vinieks, a ne visi maak vaciski burtot;-pppp
ko tur lasīt, galvenais ir skatīties :P
Publicēts: 09.12.10 18:37
 citēt
vinieks, ai - ta ka mani TAS neintersee - ij neko neskatijos .. tik p a veru valjaa, secinaaju, ka vaciski, un aizaveru ciet ;-(
Publicēts: 09.12.10 20:32
 citēt
Canon SX30IS - 35x optiskais

www.youtube.com...
Publicēts: 09.12.10 20:33
 citēt
reaktors, ko piedaavaa s***?????
Publicēts: 09.12.10 20:34
 citēt
dansiga:reaktors, ko piedaavaa s***?????

kurā vietā es piedāvāju? tas ir mēnessērdzīgajiem :D
Publicēts: 09.12.10 20:36
 citēt
reaktor, nu ar to savu juutubi stulbo ;-((((
Publicēts: 09.12.10 20:38 labots
 citēt
dansiga:reaktor, nu ar to savu juutubi stulbo ;-((((

nu iekš vimeo arī ir visādi labs materiāls, vajag? :D

lasām viela šiten:

www.photographyblog.com...
Publicēts: 09.12.10 20:44
 citēt
reaktos, MAN nevaig;-)))) es neko jaunu netaisos prikt, tikai nomainiit sa vu leto 70 - 300 nikor uz labaaku ;_))) bet pec kada pusgada - ne agraak -0)))) sac gatavot ;-))))
Publicēts: 09.12.10 20:45
 citēt
dansiga:reaktos, MAN nevaig;-)))) es neko jaunu netaisos prikt, tikai nomainiit sa vu leto 70 - 300 nikor uz labaaku ;_))) bet pec kada pusgada - ne agraak -0)))) sac gatavot ;-))))

Niķīšiem 300nieku labāku nava. atliks samierināties ar 70-200VR II :D
Publicēts: 09.12.10 20:46
 citēt
Dansiga šodien kašķīga tāda :D

Reaktor, tici vai nē, bet man atpakaļceļš tikai 2 stundas aizņēma :D Pārējais ir OK
Publicēts: 09.12.10 20:50
 citēt
reaktor, tak pag .. man tas letias bariants .. nopirku no laptop pa 75 ls ..... ir labaaks variants .. bet es veel domaaju par vavera sigmu ...... juuu ....

vinieks, tu esi shodien tads juutiigs ;-pppp laikam lielaa explozija uz saules tevi ietekemee ..... es TAADA esmu vienmer;-ppp;_)))
Publicēts: 09.12.10 21:06
 citēt
vinieks:Dansiga šodien kašķīga tāda :D

Reaktor, tici vai nē, bet man atpakaļceļš tikai 2 stundas aizņēma :D Pārējais ir OK

es pēc kādām 4h izkāpu no mājās un nenopriecāties cik daudzāk sniega jau bija :D
Publicēts: 09.12.10 21:07
 citēt
dansiga:reaktor, tak pag .. man tas letias bariants .. nopirku no laptop pa 75 ls ..... ir labaaks variants .. bet es veel domaaju par vavera sigmu ...... juuu ....

aa nu tad jau ir veel kur augt :)
Publicēts: 09.12.10 21:09
 citēt
dansiga:reaktos, MAN nevaig;-)))) es neko jaunu netaisos prikt, tikai nomainiit sa vu leto 70 - 300 nikor uz labaaku ;_))) bet pec kada pusgada - ne agraak -0)))) sac gatavot ;-))))
Tad jāņem 200-400 VR F4(ja nemaldos). :bad_smile:
Publicēts: 11.12.10 19:36
 citēt
Sorry, bet jūs forumu pārvērtāt par savu čatu! Paldies par atbildēm!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):