forum.gif
Nordik dzhorneu.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Nordik dzhorneu.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.12.10 23:16
 citēt
Šitas man ļoti līdzīgs :D
Publicēts: 14.12.10 23:19 labots
 citēt
Mans onka

Publicēts: 14.12.10 23:22
 citēt
\m/ \m/

Publicēts: 14.12.10 23:24
 citēt
CerambyX:
Bebiite:
nu es fanoju par tekstu, kurš izprovocēju tekstu par kuru dabuja banu :face-glasses:

Tev arī nepatīk krievi? Jo pašlaik sanāk, ka Tu fano par to, ka kāds, balstoties uz cilvēka nacionālo izcelsmi (Eltona slimīgā nepatika pret krieviem ir sen zināma, tā pat kā tas, ka Nordiks nav gluži 'tīrs latvietis' + abi šie jau citur komentāros ir apmainījušies ar laipnībām), automātiski pieņem, ka viņš aiz sevis atstās mēslus?

IMHO šajā gadījumā Nordika atbilde Eltonam bija adekvāta - un pie tam pat vēl latviski... Ja nu par kaut ko Nordiku vajadzēja banot, tad ne jau par šo. :bad_egg:

Es vispār ko pa krieviem rakstīju?Es fanoju par to, ka ta nordika nav vienalga kas lai tur vins buutu, man nepatika ne vina maaksla ne vina teksti, dazreiz neliidzsvarots likaas.P.S. man sporta personigais treneris ir krievs :P, ja man krievi nepatiktu nezvai vinu buutu izveleejusies, taa ka seedi uz vietas :P.
Publicēts: 14.12.10 23:24 labots
 citēt
versatile:
Lunis:kāda parasti spēj rakstīt tikai labu izglītību Latviski guvis subjekts ar labu intelektu.

nav obligaati par izgliitiibu. Pietiek ja daudz lasiijis, daudziem autodidaktiem piemit tada veida speeja izteikties.

Krieviem ir problēma , viņiem pagrūti ar svešvalodām. Pie kam tam ir vesela virkne objektīvu apstākļu. Galvenais no kuriem ir DOMĀŠANA domāšanas vaids un struktūra. Jebkurš Latvietis var vēsi un ātri iemācīties praktiski jebkuru Eiropas valodu burtiski dažos mēnešos līdz gadam PERFEKTI. Vaig tik gribēšanu. Krievam to izdarīt ir ļoti grūti jo viņiem ir saucamā "Aziātu domāšana" . Latviešu valoda ir sena valoda kura laika gaitā ir ļoti pamatīgi "Unificēta" vienkāršota. Piemēram to pašu ko Latvietis var pateikt vienā īsās teikumā Krievs saka 3 teikumos :):) Tieši ši iemesla pēc viņiem rodas problēmas ar valodām JO domā viņš KRIEVISKI , tad nu mēģina galvā TULKOT Latviski aptuveni to domu ko šis Krieviski domā UN APKARĀS , nespēj "Saspiest" savu 3 teikumu sakāmo līdz Latviski sakāmajai "Īsajam teikumam" :) Kad Latvietis mācās svešvalodas tas notiek pēc "Tulkojamās" mašīnas principa APGŪST VIENKĀRŠĀKO pamatā vārdu krājumu , Latviešiem tas nav grūti ka māju būvēt , krāmāe tik ķieģeļus klāt un runā arvien labāk un labāk plašāk izsaki savu DOMU . Visādiem Krieviem , Ķīniešiem un vispār aziātiem ĻOTI grūti jo šie Vienkārši nevar SAVU DOMU izteikt VIENKĀRŠA VEIDĀ , ķiniešu Heiroglīfus esat redzējuši tie kas te mācās tās aziātu valodas jums pateiks ka katrs ķeburs nozīmē veselas frāzes vai pat nelielus teikumus :):) Es te pirms kāda laika vienā EU pētijumā piķi kāsu tieši par šo tēmu ja nekļudos Latviešu valodā bija ~80000 vārdu maksimālā varinatā kopā ar kautko jau sen aizmirstu un arhaisku 120000 . . Mūsdienu Krievu valodā bija 200.000 vārdu :):) Lai spētu LABI jo seviški "Skaisti" runāt Latviski ir brīvi jādomā Latviski , tie kas "tulko" tekstu galvā Latviaki runā un raksta kā 2-3 klases bērni ne labāk:):)
Publicēts: 14.12.10 23:27
 citēt
CerambyX:
Eltons:Jopcik!
Kam mēle niez stāstīt...
Atkal Gaujas Nacionālais parks tiks piemēslots.

Šis vispār nebija pa smuko... :what:

bet nu džeks jau pats sevi nepārtraukti pozicionēja kā Šarikova un Švondera krustojumu., tāpēc par publikas reakciju nav ko moralizēt IMHO :)
Publicēts: 14.12.10 23:41
 citēt
Lunis:
versatile:
nav obligaati par izgliitiibu. Pietiek ja daudz lasiijis, daudziem autodidaktiem piemit tada veida speeja izteikties.

Krieviem ir problēma , viņiem pagrūti ar svešvalodām. Pie kam tam ir vesela virkne objektīvu apstākļu. Galvenais no kuriem ir DOMĀŠANA domāšanas vaids un struktūra. Jebkurš Latvietis var vēsi un ātri iemācīties praktiski jebkuru Eiropas valodu burtiski dažos mēnešos līdz gadam PERFEKTI. Vaig tik gribēšanu. Krievam to izdarīt ir ļoti grūti jo viņiem ir saucamā "Aziātu domāšana" . Latviešu valoda ir sena valoda kura laika gaitā ir ļoti pamatīgi "Unificēta" vienkāršota. Piemēram to pašu ko Latvietis var pateikt vienā īsās teikumā Krievs saka 3 teikumos :):) Tieši ši iemesla pēc viņiem rodas problēmas ar valodām JO domā viņš KRIEVISKI , tad nu mēģina galvā TULKOT Latviski aptuveni to domu ko šis Krieviski domā UN APKARĀS , nespēj "Saspiest" savu 3 teikumu sakāmo līdz Latviski sakāmajai "Īsajam teikumam" :) Kad Latvietis mācās svešvalodas tas notiek pēc "Tulkojamās" mašīnas principa APGŪST VIENKĀRŠĀKO pamatā vārdu krājumu , Latviešiem tas nav grūti ka māju būvēt , krāmāe tik ķieģeļus klāt un runā arvien labāk un labāk plašāk izsaki savu DOMU . Visādiem Krieviem , Ķīniešiem un vispār aziātiem ĻOTI grūti jo šie Vienkārši nevar SAVU DOMU izteikt VIENKĀRŠA VEIDĀ , ķiniešu Heiroglīfus esat redzējuši tie kas te mācās tās aziātu valodas jums pateiks ka katrs ķeburs nozīmē veselas frāzes vai pat nelielus teikumus :):) Es te pirms kāda laika vienā EU pētijumā piķi kāsu tieši par šo tēmu ja nekļudos Latviešu valodā bija ~80000 vārdu maksimālā varinatā kopā ar kautko jau sen aizmirstu un arhaisku. Mūsdienu Krievu valodā bija 200.000 vārdu :):) Lai spētu LABI jo seviški "Skaisti" runāt Latviski ir brīvi jādomā Latviski , tie kas "tulko" tekstu galvā Latviaki runā un raksta kā 2-3 klases bērni ne labāk:):)

dikti "bagāti" audiopoisk.com... :face-devil-grin:
Publicēts: 15.12.10 00:19
 citēt
Bebiite:nepatika ne vina maaksla ne vina teksti, dazreiz neliidzsvarots likaas

skabarga, baljkjis... nu, vismaz par tekstiem...
Publicēts: 15.12.10 01:14
 citēt
versatile:
Bebiite:nepatika ne vina maaksla ne vina teksti, dazreiz neliidzsvarots likaas

skabarga, baljkjis... nu, vismaz par tekstiem...
:grimace:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas