forum.gif
Foto telpa majas apstaakjlos
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Foto telpa majas apstaakjlos
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.12.10 21:07 labots
 citēt
Velos ''ziedot '' vienu majas istabu foto darbiem (portretiem). Esmu iesaaceejs.
Kadi butu labaakie ieteikumi? Kam pieveerst lielakao uzmaniibu, kaa to izveidot pareizaak?
Domaaju viena siena buutu labi ja gaisha, cita melna. Kaa ar gaismaam?

Un... vai vispaar taada ideja ir reaal iistenojama? Istama nav loti liela
Publicēts: 11.12.10 21:11
 citēt
feiks :bad_egg:
Publicēts: 11.12.10 21:13
 citēt
vinieks:feiks :bad_egg:

Domā?
Jurim taču bija cits niks, jeb tas jau arī beidzies?
Publicēts: 11.12.10 21:17
 citēt
Eltons:

Domā?
Jurim taču bija cits niks, jeb tas jau arī beidzies?
Jurim vairki bija, par šo vēl nemāku teikt, ja sāks postēt forumā, tad jau taps skaidrs (stils nemainīgs) :D
Publicēts: 11.12.10 21:33
 citēt
imho, nav Jura izteiksmes veids.
Publicēts: 11.12.10 21:44
 citēt
versatile:imho, nav Jura izteiksmes veids.

Nu... divas pazīmes jau ir:
1. izliekas no sākuma par nejēgu ar muļķīgiem jautājumiem, lai pēc tam noliktu kādu neuzmanīgu pasažieri uz ausīm;
2. divkāršās tukšās rindkopas starp tekstiem.
Publicēts: 11.12.10 22:58 labots
 citēt
Da nu pie kājas , nu vaig cilvēkam vai ta nevar pstāstīt :D Pievērs uzmanību lai būtu telpa kur atkāpties un auxstāki griesti. Tapat nav iesteicams lai telpas krāsojums nebūtu pārak aktīvs tur tipa zalās / Sarkanas sienas un zila grīda :):) Viss pārējais nav būtiski :):) Nu ja baigi aktīvi gribi str`daāt tad telpai ietaicams būt labi venrilējamai:):) Labi ja telpā ir labs dabīgs apgaismojums tā gana gaiša tas ja nav doma izmantot mēklīgu gaismu, ja doma iozmantot maklšlīgu gaismu sākot no pasrātām apgaismes spuldzēm vēlams lai logi būtu nozlēdami ar gana blīviem aizkakriem un griesti gana auxsti tāpat telpa būtu gana plaša lai pietiktu vieta ne tik "Portrētējamam" bet arī apgaismes iekārtām UTT itd:):)

A vot šitais jau ir jautrāk.

13 декабря в студии Фотомьюз проведёт мастер-класс известный латвийский фотограф Эрик Андэрсон.
Мастер-класс будет посвящён нестандартным приёмам в фотографии. Эрик расскажет и покажет: какие материалы можно использовать для различных визуальных эффектов в фотографии; работа на длинной выдержке в студии.

Теория (1 час):
- знакомство
- вводная часть

Практика (3 часа):
- совместная съёмка с участием модели

Минимальные требования к слушателям: базовые знания студийной съёмки.

Продолжительность мастер-класса 4-ре часа.
Дата: 13 декабря 2010 в 19:00
Стоимость: 2 000 рублей

Запись только по предоплате. Возможен выезд курьера.

Jūs tādu Vardu uzvārdu Latvijā esat dzirdējuši JELKĀDĀ sakarā ?:)
Izskatās ka kāds "Fomogrāfs" grasās peldēt plašākos ūdeņos savā "Tradicionālā" stilā :D :D
KĀDS no jums kautko ir dzirdējis par šādu čali www.photomuse.ru...
Publicēts: 11.12.10 23:10
 citēt
Kas ir Эрик Андэрсон? :face-grin:
Publicēts: 11.12.10 23:16 labots
 citēt
vinieks:Kas ir Эрик Андэрсон? :face-grin:

Tas nav kāds "Stulbja" vai "Jambo" pseidonīms jau krievijas loxu ķeršanai ?:D
Publicēts: 11.12.10 23:35 labots
 citēt
Kā var nezināt Andersonu? :exciting:
Saku Andersons- domāju Rīga! Saku Rīga- domāju Andersons! :grimace:
erikanderson.jalbum.net
Pat ar Zavadski un Pulksteni ticis vienā listē!: www.photoroom.lv...

Daudz un dažādos rakursos pupus bildējis, bet jūs nezināt! www.photodom.com... :super_man:

Un vispār, tas ka 99,999% Latvijas iedzīvotāji viņu nezina, vēl nenozīmē, ka viņš nav pazīstams. Lūk cilvēkiem, kuri organizē meistarklasi, viņš ir zināms (известный), tātad nekas nav samelots! :money:
Publicēts: 11.12.10 23:42
 citēt
Labi, es tādu vecīti nezinu un man kauns par to :shame:
Publicēts: 12.12.10 00:30 labots
 citēt
kasnukas:Kā var nezināt Andersonu? :exciting:
erikanderson.jalbum.net

Ha ha ha :face-grin: Laaabs:face-wink:

Tas ir kārtējais biezais Krievs no Šelušenkova @ Linas kompānijas kam patīk krutās skuķes ščolkāt ?:):) Tāda kārtīgas Krievu skolas fočenes , biezo fotokuros cītīgi būs gājis vai pat Krievijā braucis uz tiem:):)Pēkšņā slava čali sasniegusi pēkšņi ~2010 gada pavasarī :D :D Bet bilduki smuki , būs labos kursiņos pēdējās pāris ziemās mācījies slavenais Latvijas fotogrāfs :D :D Visu cieņu komercija šitam puikam pielec labi :face-wink: slavenība:face-wink: :D Eu bet šim pašam ar baigi patīk bildēties , vairumā bilžu kur kāds kopā ar skuķiem ir šis pats kurs visiem rāda savu "Pulksteni" visās bildēs uzkrītoši demonstrē pulksteni , čalim kārtīgs pulkteņu fetišs :face-grin::face-grin::face-wink:
Publicēts: 13.12.10 00:10
 citēt

Es tikai paprasiiju vienkaarshu jautajaumu, bet man te brauc virsuu... ikaa taadaa inspektoru priekshaa buutu nostaadiita. Nesaprotu, par ko...
Esmu tikai iesaaceeja (sieviete, ja kaadam tas interesee), pirmaa spoguljkamera manaa paarzinjaa ir tikai 4 meeneshus un es neko nezinu no tehniskaam lietaam, ko un kaa pareiza!ak dariit, lai bilde buut peec iespeejas gliitaaka. Jaa, varbuut mani jautajaumi ir naivi un neloogjiski, tachu taapeec jau naaku pie ''gudrajiem'' un prasu mani apgaismot.
Vai veel kaada nesaprashan par mani buutu kaadam? Vieglaka jau laikam ir kritizeet, nevis paliidzeet, ja kaads ko luudz. Taadi laiki...:shame:
Publicēts: 13.12.10 00:15
 citēt
Fotomans:

Es tikai paprasiiju vienkaarshu jautajaumu, bet man te brauc virsuu... ikaa taadaa inspektoru priekshaa buutu nostaadiita. Nesaprotu, par ko...
Esmu tikai iesaaceeja (sieviete, ja kaadam tas interesee), pirmaa spoguljkamera manaa paarzinjaa ir tikai 4 meeneshus un es neko nezinu no tehniskaam lietaam, ko un kaa pareiza!ak dariit, lai bilde buut peec iespeejas gliitaaka. Jaa, varbuut mani jautajaumi ir naivi un neloogjiski, tachu taapeec jau naaku pie ''gudrajiem'' un prasu mani apgaismot.
Vai veel kaada nesaprashan par mani buutu kaadam? Vieglaka jau laikam ir kritizeet, nevis paliidzeet, ja kaads ko luudz. Taadi laiki...:shame:
Nav slinkums šos tekstus rakstīt? Ar tādām spējām googlē jau būtu sameklējis n-tās atbildes.
Publicēts: 13.12.10 00:53
 citēt
baigi liidziigi Fotomans teksti ar Bug tekstiem ;-))))
Publicēts: 13.12.10 07:46
 citēt
Izskatās, ka krrrutajiem fotosaloniem tāāāds klientu pieplūdums, ka fotographeri piepampuši aiz nekodarīt šadi kavē sev laiku un pašapliecina savu krutumu. Savdadīgs tehnoonānisms.:face-grin:
Publicēts: 13.12.10 09:18
 citēt
dansiga:baigi liidziigi Fotomans teksti ar Bug tekstiem ;-))))
+ un pat ļoti
Publicēts: 13.12.10 09:28 labots
 citēt
:)
Publicēts: 13.12.10 09:31 labots
 citēt
Simpātiska, acis skaistas.
Publicēts: 13.12.10 09:40
 citēt
Jā esmu un manuprāt. Esmu pietiekami vīlusies šajā portālā. Ciw viesiem, kas te bija. Meklēšu normālāku vietiņu, vai nemeklēšu vispār nevienu. Kautkā attieksme nosit velmi. Paldies viesiem, kas atbalstīja.
Publicēts: 13.12.10 09:41
 citēt
atā :face-crying:
Publicēts: 13.12.10 11:51
 citēt
Lai te kaads otru njemtu pa pilnulaikam jaastaadaas priekshaa ar pases foto, vaardu, uzdaardu un personas datiem.
Visi tik lieli un smalki laikam juutaas, ka vienkaarshas atbildes ''neiznoshajiem'' nespeej atbildeet. nu lai jau...

iri, ir... neliela vilshanaas.... Be nevis portaalaa, bet taa lietotaajos.

p.s.nekad neaizmirstiet, no kaadas nulles pashi esat saakushi. Diez vai kaadam shuupuliii jauzinaashans ieliktas bija.
Publicēts: 13.12.10 12:00 labots
 citēt
Fotomans:Lai te kaads otru njemtu pa pilnulaikam jaastaadaas priekshaa ar pases foto, vaardu, uzdaardu un personas datiem.
Lai nu kas, bet profila bilde būtu obligāta, + vēl pilnai laimei kādas bildes arī galerijā ;)
Bezbilžu profilu diez vai kāds ņems par pilnu
Publicēts: 13.12.10 12:08
 citēt
smartins:
Fotomans:Lai te kaads otru njemtu pa pilnulaikam jaastaadaas priekshaa ar pases foto, vaardu, uzdaardu un personas datiem.
Lai nu kas, bet profila bilde būtu obligāta, + vēl pilnai laimei kādas bildes arī galerijā ;)

Priekš kam? Spamot var arī bez visa ta:)
Es gan esmu ievērojis, jo mazak kādam bilžo galerija, jo viņš gudrāk māk izteikties. Cilveki pavisam bez bildēm galerijās parasti māk TĀ uzrakstit, ka skaidrs - nu ļoti apdāvināts foto teorētiķis un praktiķis un pilsonis pats jau nu tikai šedevrus rada:)
Publicēts: 13.12.10 13:39
 citēt
Bug:Jā esmu un manuprāt. Esmu pietiekami vīlusies šajā portālā. Ciw viesiem, kas te bija. Meklēšu normālāku vietiņu, vai nemeklēšu vispār nevienu. Kautkā attieksme nosit velmi. Paldies viesiem, kas atbalstīja.

Ak nabadzīte ar aplausiem un ovācījām viņu nesagaidīja nu kā tā neiet?
Publicēts: 14.12.10 14:05
 citēt
Lunis:
kasnukas:Kā var nezināt Andersonu? :exciting:
erikanderson.jalbum.net

Ha ha ha :face-grin: Laaabs:face-wink:

Tas ir kārtējais biezais Krievs no Šelušenkova @ Linas kompānijas kam patīk krutās skuķes ščolkāt ?:):) Tāda kārtīgas Krievu skolas fočenes , biezo fotokuros cītīgi būs gājis vai pat Krievijā braucis uz tiem:):)Pēkšņā slava čali sasniegusi pēkšņi ~2010 gada pavasarī :D :D Bet bilduki smuki , būs labos kursiņos pēdējās pāris ziemās mācījies slavenais Latvijas fotogrāfs :D :D Visu cieņu komercija šitam puikam pielec labi :face-wink: slavenība:face-wink: :D Eu bet šim pašam ar baigi patīk bildēties , vairumā bilžu kur kāds kopā ar skuķiem ir šis pats kurs visiem rāda savu "Pulksteni" visās bildēs uzkrītoši demonstrē pulksteni , čalim kārtīgs pulkteņu fetišs :face-grin::face-grin::face-wink:

:face-wink: Šis čalis 2010.gada pavasarī pabeidza Birutas Mageles prof.fotogrāfus Rīga!
Publicēts: 14.12.10 14:49
 citēt
Publicēts: 14.12.10 14:57 labots
 citēt
To:
www.fotoskola.lv
Publicēts: 14.12.10 17:48
 citēt
smartins:
Bezbilžu profilu diez vai kāds ņems par pilnu
Vot!Smartiņš nokaunināja un es ieliku to profilbildi-pirmo,kas pagadījās pie rokas!Tagad esmu pilntiesīgs čļens!
Publicēts: 14.12.10 18:22 labots
 citēt
viecha:Vot!Smartiņš nokaunināja un es ieliku to profilbildi-pirmo,kas pagadījās pie rokas!Tagad esmu pilntiesīgs čļens!
Domā, tagad tevi ņems par pilnu?
P.S. Tev kompja klaviatūrai atstarpes taustiņš sabojājies? ;)
Publicēts: 14.12.10 18:25
 citēt
smartins:
viecha:Vot!Smartiņš nokaunināja un es ieliku to profilbildi-pirmo,kas pagadījās pie rokas!Tagad esmu pilntiesīgs čļens!
jāpalūdz vieplim, šis pēc bildes nosaka cilvēka psiholoģisko portretu :)
Publicēts: 14.12.10 19:04
 citēt
smartins:

Domā starpenes taustiņu? :D
Publicēts: 14.12.10 19:17
 citēt
Uggga:Domā starpenes taustiņu? :D
To pašu :D
Gandrīz monitoru ar tēju no smiekliem aplēju, laicīgi paspēju norīt :D
Publicēts: 14.12.10 19:29
 citēt
smartins:
Uggga:Domā starpenes taustiņu? :D
To pašu :D
Gandrīz monitoru ar tēju no smiekliem aplēju, laicīgi paspēju norīt :D
Ta nē jau.Starpene pašī normāli,bet vot prieka stienis....tā ir kā ir.:face-sad:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):